Робувате ли на oпределена марка?

• 23 831
  • 458
  •   1
Отговори
# 210
Аз не робувам на марки, защото в България няма нищо марково всичко се произвежда в Китай Wink
Глупости.
Всеки си има мнение Wink

# 211
Аз не робувам на марки, защото в България няма нищо марково всичко се произвежда в Китай Wink
Глупости.
Всеки си има мнение Wink

Интересно за останалия свят къде се произвеждат тези маркови дрехи Mr. Green
И какво е "марково" всъщност?

# 212
  • Варна

Интересно за останалия свят къде се произвеждат тези маркови дрехи Mr. Green
И какво е "марково" всъщност?

Написах го къде се произвеждат - някой от тях пак там Grinning Но тези неща, които са в чужбина наистина са от колекциите им, пък за БГ за къде и от къде са не се знае Grinning

# 213
посочи кои "маркови" неща в бг ги няма в чужбина
обратния вариант се случва  Mr. Green

# 214
  • Варна
посочи кои "маркови" неща в бг ги няма в чужбина
обратния вариант се случва  Mr. Green
А ти ми покажи едно нещо от колекция на Адидас например, което да е в нашите магазини Wink Никъде не съм казала, че ги няма марките Mr. Green Просто нещата от "марките" нямат нищо общо в БГ Mr. Green

# 215
Да бе, как да ги няма? Аз точно долнище и горнище си купих миналата седмица, защото съм сериозна от месец във фитнес залата.
Точно с приятел си обменяхме снимки на дамските модели, той живее в Америка. Само цените са различни, мнооого различни, иначе всичко си е същото.

# 216
Аз съм напълно съгласна, че обикновено на бг пазара са стари колекции, за щастие не винаги.
Но това е различно от изказването, че маркови (обичам я тази дума  Mr. Green) неща не се предлагат.
Не знам в какъв свят живеете, но и на запад има изключително много некачествени боклуци, истината е, че преди се намираха много по-качествени стоки (и дрехи и техника), а сега е изключение да се намери нещо свястно. Пак казвам - не само в бг, а и в така лелеяната чужбина.

# 217
  • София
Аз пък съм правила сравненения между Адидас от Спортдирект /демек за ОК пазар/ и тукашен.
Дрехи и обувки.
Ами нямаше разлика.

Освен това, наистина много се размиха марките.
Големите имена си правят висша мода.
Конфекцията вече я има навсякъде и е все една и съща.
А при много марки се получи така, че българското е по-хубаво от вносното.
Или турското е по-хубаво от италианското.
Така че гледам качеството и цената, не Табелата.

# 218
  • Варна

Не знам в какъв свят живеете, но и на запад има изключително много некачествени боклуци, истината е, че преди се намираха много по-качествени стоки (и дрехи и техника), а сега е изключение да се намери нещо свястно. Пак казвам - не само в бг, а и в така лелеяната чужбина.
Блажени са вярващите... Grinning

Ами по една случайност живея както тук, така и в Белгия Mr. Green Така че мога да видя с очите си разликата като почна от праха за пране (и тук и там перем с Персил или Ариел), омекотител, паста за зъби и стигна до анцузи и обувки Grinning За цените на "марковите дрехи" има ли смисъл да коментирам изобщо??? Преди това ме снабдяваха с такива от Америката и до сега има само едно яке, което съм виждала тук и което беше "еднакво"...като го гледах от 2 метра де Mr. Green Понеже силно ме заингригува се приближих да видя с очите си това чудо - е, нито плат, нито хастар, нито нищо беше същото и от 10см Laughing Моделът беше същия, както черния цвят и белите ленти Mr. Green Така че ако си мислите, че това което се предлага в Америката или която и да е европейска държава не от "третия свят" е същото като в БГ много се лъжете Wink

Относно българското - съгласна съм, че има български неща, с доста добро качество Wink Ама баш си български, не тия, които се внасят от нейде за такива като нас... Wink

# 219
аз в Белгия не живея, но не пречи да пътувам и пазарувам не само в бг  Mr. Green
и да, блажени са вярващите, че в чужбина всичко е идеално и много по-добро  Laughing

# 220
  • Варна
аз в Белгия не живея, но не пречи да пътувам и пазарувам не само в бг  Mr. Green
и да, блажени са вярващите, че в чужбина всичко е идеално и много по-добро  Laughing
Е, аз на това му викам на всяка манджа мирудия Mr. Green
И не виждам защо след като в БГ всичко е същото пазарувате от чужбина Laughing Но със сигурност имате обяснение на всичко, така че няма и смисъл да питам Mr. Green

# 221
Е, аз на това му викам на всяка манджа мирудия Mr. Green
И не виждам защо след като в БГ всичко е същото пазарувате от чужбина Laughing Но със сигурност имате обяснение на всичко, така че няма и смисъл да питам Mr. Green

Защото някои неща са по-евтини в чужбина.

п.п. Интересна марка е "ля кок"...

# 222

Много от марковите неща, които се продават в чужбина също се произвеждат в Китай.

# 223
  • Варна

п.п. Интересна марка е "ля кок"...
Правописна грешка Mr. Green лЕ кок Wink Grinning

А за останалото ми е много интересно защо тогава в БГ всички продукти са по-евтини Mr. Green Сигурно защото чужденците са по-богати Mr. Green Или защото в БГ слагат незнайно какво вътре Laughing Няма да споря повече, видя се че няма смисъл... Laughing

# 224
Пролетта бях в Истанбул и за жалост не си купих никакви дрехи, защото и по марковите магазини имаше същото, което може и тук да се види. Мисля, че отмина времето в което, като отидеш в чужбина гледаш, като извънземен. Малко са нещата, които ги няма в БГ, а в чужбина ги има.

Общи условия

Активация на акаунт