Робувате ли на oпределена марка?

• 23 857
  • 458
  •   1
Отговори
# 195
  • Sofia
   Разгледайте тук и тук – има доста листинги с подобни ботуши, но май не са 1 към 1 с тези на Louboutin, и все пак ми изглеждат доста близки. Peace

# 196
Благодаря и спирам да спамя темата!  Blush

# 197
  • Варна
Ето, на тоя даже не му се казва правилно името... ooooh!

# 198
Държа на марката на определени продукти, защото съм останал доволен и защото смятам, че са качествени. Като тук не става въпрос за дрехи. А иначе непрекъснатото изтъкване и информиране на околните каква марка ти е чантата, пералнята, спалнята, телевизора, печката, тигана, парфюма, часовника и прочие, смятам за откровена простотия и парвенющина.

# 199
Дай им малко време да ги направят. Алдо или Зара ще пуснат нещо подобно. Тук има един друг копирач Steve Madden.  Не се знае откъде ще изкочи заека..

Купувай, готови са вече. Laughing

http://www.shop.com/Chinese+Laundry+Womens+Kipp+Fringed+Spiked+B … sECFeVi7AodEG4A5w
Първи закон на модната индустрия:) Ако чакаш достатъчно дълго роклята с четири нули ще бъде произведена и на двуцифрена цена.

Любим цитат от "Дяволът носи Прада":
Скрит текст:
Миранда: (която заедно с няколко асистента се опитват да изберат между два подобни колана, които да паснат на една рокля. Анди се подсмихва, защото коланите изглеждат напълно еднакви за нея) Нещо смешно ли има?
Анди: Не, не...нищо. Нали разбирате, просто тези два колана изглеждат напълно еднакви за мен. Аз все още се уча за тези неща, и ъъъ...
Миранда: Тези...неща? О, добре тогава. Разбирам. Ти си мислиш, че това няма нищо общо с теб. Ти отиваш до гардероба си и избираш...де да знам, този развлечен син пуловер например, защото се опитваш да кажеш на света, че се взимаш твърде насериозно, та да се интересуваш какво слагаш на гърба си. Но това, което не знаеш е, че този пуловер не е просто син, не е тюркоазен, нито лазурено син, той всъщност е небесно син. Ти също така си сляпа за факта, че през 2002 г. Оскар де ла Рента направи колекция от небесно сини вечерни рокли. И после мисля Ив Сен Лоран беше този, който показа небесно сини сака в армейски стил, нали? (Мисля, че имаме нужда от сако тук.) И после, небесносиньото бързо се разпространи в колекциите на осем различни дизайнери. И после, ъъъ, се процеди към големите магазини за дрехи и се оттече в някакво трагично магазинче за дрехи, където ти без съмнение, си го изровила от кашона за дрехи с отстъпка. Обаче, това синьо олицетворява милиони долари и огромно количество наета работна ръка и е в някаква степен комично да си мислиш, че си направила своят избор на дреха изключваща те от модната индустрия, когато всъщност носиш на гърба си пуловер специално избран измежду купища други дрехи от хората в тази стая, който да олицетворява именно самата теб.

А Стив Медън се продава и в Европа вече

# 200
Аз много добре си спомням как една клиентка си тропосваше истинския Шанел, а по това време в България той свободно се разхождаше от гражданките по софийските улици. Спомням си как някакво момиче беше ходило на сватбата си с тази рокля, самата тя не знам дали знаеше, че е модел че на Шанел.  Mr. Green само си спомням как се хвалеше, че бързо го е забърсала в някакъв магазин на не много висока цена. Естествено не мога да го намеря в момента за да онагледя.

П. С.
http://www.vogue.co.uk/fashion/autumn-winter-2005/ready-to-wear/ … os/gallery/121304

Да си признава девойката, разкрита е! Laughing 61 снимка!

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 07:37 от Цонна

# 201
Предпочитането на даден продукт не е робуване. За мен робуване е, когато, да речем ми трябват ботуши, но нямам възможност да си купя "маркови" такива и не си купувам никакви и си мръзна.
А иначе всяка стока си има бранд - аз колко бельо на Лотос Трявна съм купувала, че и бях доволна.
Няма как хората да са социално равни и различните прослойки, да кажем, пазаруват различно. За едни Манго и Тера Нова са мечта, а за други боклук.
Дечицата се водят по разни етикети, защото приятелите им ги носят, но за зрели хора не би трябвало да е проблем.
Аз съм напълно наясно, че никога няма да мога да си позволя ферари, но това по никакъв начин не ме докарва до криза. Избирам си кола по характеристики, попадаща във възможностите ми. В момента има поне 10 коли на пазара, които отговарят на изискванията ми. Спрях се на субаро аутбак.  Не знам как биха ме квалифицирали, но за мен тази кола е сравнително евтина за нещата които предлага. Бих се чувствала, като жертва на марките, ако вместо чисто ново субаро си купя 10 годишен мерцедес.

# 202
  • София
Добър избор за колата,ние сме с Легаси,освен ,че харчат повече другото им е идеално.Не е по темата но препоръчвам с две ръце,за мен това е най-доброта кола,предпочетохме го пред Ауди А 8 и сме много доволни за избора.

# 203
Аз не робувам на марки, защото в България няма нищо марково всичко се произвежда в Китай Wink

# 204
Аз не робувам на марки, защото в България няма нищо марково всичко се произвежда в Китай Wink
А в чужбина?

# 205
А в чужбина?
За чужбина има и то много добри марки,ако живеех някъде в чужбина със сигурност бих носила нещо марково.

# 206
  • София
А те къде се произвеждат?

# 207
  • Варна
Еее, момичета, не чупете на хората розовите очила Simple Smile

# 208
  • Варна
Абсолютно точно казано! newsm10

И отделно на никой в чужбина не му дреме дали анцунга му е адидас и какъв точно етикет му е лепнат на гърба Grinning Това го има само в БГ Laughing Ако става въпрос аз не нося в нас нито един анцунг различен от адидас, найк и ля кок и то не защото са марка, а защото са качество Wink Защото тук за 20лв. ще си купя долница то битака, която ще нося 2 дена, а там за 10ев. ще си взема такава, която ще нося поне 2г. Ама това да си дадеш 1/10 от заплатата (дори в някой случаи и 1/5) само за "реномето" си е селска работа за мен... Там хората с тия анцузи ходят да бягат и чистят в тях...а тук ходят по рождени дни... Grinning

И да, там също някой от тях се произвеждат в Китай, но мога зда ви кажа, че от Китай за БГ и Китай за Белгия Германия и САЩ има разлика от земята до небесата Wink И незнайно защо нито едно нещо, което съм си купила от там не съм го видяла тук newsm78 Явно в БГ имаме само наши си колекции Grinning Както и всичко, което идва за БГ е с разлика в качеството в пъти - Ариел, Нивеа, Персил...каквото се сетите... Няма как там един душ гел на Нивеа да е 5ев, а тук 5лв и да са едни и същи Wink Отделно аз със същия уж душ гел от тук изпадам в сърбел....

# 209
Глупости.

Общи условия

Активация на акаунт