Робувате ли на oпределена марка?

• 23 856
  • 458
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Ще се връщаме ли на марките? Laughing
Аз робувам на определени, понякога даже страдам, че не мога да им се отдам напълно Laughing

# 316
Аз пък с удоволствие бих робувала на 2-3, но ще трябва да умрем от глад ако следвам сърцето си Laughing

# 317
  • Варна
Е, то и аз мога да си намеря на коя да поробувам...ама тогава верно роб ще стана ще му се невиди Laughing Laughing Laughing

# 318
Като стана въпрос за анцузи, предпочитам тези на Найк. Laughing
Иначе и аз с кеф бих робувала на няколко марки, ама има опасност да ме зарежат трайно  Mr. Green

# 319
  • Sofia
   Ще се окаже накрая, че никоя от нас не "робува", ама всички "бихме", ако ни се отдаде тази възможност. Mr. Green

# 320
  • София
Аз си робувам, признах си. hahaha
Хайде сега и другите в стройна редичка да си признават!

# 321
Естествено, че почти всички бихме робували на една или друга марка Simple Smile)
Аз имам няколко фаворита и хич не ми дреме, дали с това бъркам в очите на Мара и Пена. Peace

# 322
Аз робувам, като се започне от храни, минесе през козметика и се стигне до дрехи.

# 323
Аз робувам на материи. Например много се дразня когато нещо много ми харесва като дизайн и е направено от евтин полиестер или евтин плат. Гледам да избягвам доколкото ми позволяват възможностите. Някои неща пък ги предпочитам в изкуствени материи. Нямат угодия жените, но не мога да се сетя за марка на която да съм вярна до гроб. newsm78

# 324
  • Варна
Аз робувам на материи. Например много се дразня когато нещо много ми харесва като дизайн и е направено от евтин полиестер или евтин плат.
newsm53  newsm10 Както и обратното в случая...хубав плат, пък моделът на нищо не прилича... А тези комбинации много често се случват...понякога си чудя дали нарочно не ги разменят Mr. Green

Така, сега по темата Grinning Мисля, че всеки, който влезе тук трябва първо да обясни как разбира смисъла на заглавието. Така ще се спестят много излишни дискусии и спорове Mr. Green

За мен да "робуваш" на марка означава да ти хареса нещо друго, но само защото не е "марка" Mr. Green да не си го вземеш. Както казах и преди, да си дадеш половината заплата, само защото другото е "марка". Да имаш нужда от нещо и да не си го вземеш, защото не можеш да си позволиш такова от дадена марка. А това по нашите земи да парадираш с нещо си е селска работа Mr. Green Тази показност хич не ми се нрави и даже не бих я определила точно като робуване, а по-скоро като комплекс Grinning

Иначе не вярвам някоя жена да си слага каквото и дойде на главата или да си маже лицето с каквото падне. Или някой мъж да не иска определена марка кола. Не вярвам някой да влеза в магазина на даден щанд и да стиска очите, за да вземе първото Mr. Green Всеки предпочита дадена "марка" за дадени неща. И всеки си има своите мании и лудости. Аз например колкото и пари да имам не бих дала 1000евро за обувки, но за рокля бих дала и много повече (ако мъжът после не ме убие) Mr. Green Mr. Green Mr. Green Няма да откажа едно ново БМВ (може и ферари Mr. Green ), но ако имам точно колкото да си го взема няма да си блъсна всичките пари и после да се чудя какво да го правя и как да го поддържам... А в БГ често така се случва, но не видиш ли по улиците сме с БМВ и хората ни виждат... Mr. Green Вземам си потници и за 10лв НЕмаркови Mr. Green, но не мога да си взема какъв да е шампоан или душ-гел (защото кожата ми ще пламне). Wink  Grinning

# 325
Аз да си призная робувам на марковото,но не за да ме види някой,а защото нещата са качествени и като материя и като дизайн.Ами вземете един панталон на Massimo Dutti,материи естествени,нищо особено уж,а обличайки го стои като излят,ами ще ме извинява моя мъж ама няма да си купя от Zara примерно.В този ред на мисли да подчертая ,че качествените неща никога не са накичени с разни емблеми (или със светещи камъни написано D@G),така ,че само познавач може да разбере дали е марка или не.Не мисля ,че който държи на хубавите дрехи иска всички да знаят.Другото е глупаво.

# 326

П.П. Шефката ми в щатите имаше ферари, ама нито веднъж не я чух да се прави на нещо кой знае какво с него Mr. Green Всъщност даже ако не ни беше качила в него нямаше и да разберем, че го има hahaha

Колко човека се събрахте на шефката ти във ферарито?

# 327
Ферарито да не е каруца, че да ги вози с него Simple Smile

# 328
  • Пловдив
Аз си робувам, признах си. hahaha
Хайде сега и другите в стройна редичка да си признават!
Аз робувам. Винаги си купувам еди си какъв шампоан, няма тън-мън, редувам два вида. Робиня съм. Понякога решавам да експериментирам и съжалявам и притичвам да си купя познатия. Определена паста за зъби. Течен сапун - само една марка, два аромата. Кисело и прясно мляко, сирене, масло.

# 329
  • sofia
Ферарито да не е каруца, че да ги вози с него Simple Smile
Колите със спортно окачване возят твърдо и усещането е доста близо до каруца.....а пък по нашите пътища съвсем  Wink

Робувам на китайското - долнища за големия все от такъв магазин купувах, евтини, прилична материя и карат доста време. Затвориха ми магазина, но в други китайски не откривам тази добра комбинация.
Има едни китайски жилетки и пуловерчета, много приятен състав, топлят, тънки - перфектни (за 20 кинта пък съвсем)

Последно робувам на една марка луканка, още не са се издънили.

Общи условия

Активация на акаунт