Лампиони

• 2 338
  • 14
  •   1
Отговори
Трябва да си купувам лампиони /ако така се казват/ за спалня, коридор и детска. Обиколила съм Бриколаж, Практикер и Айко и засега не намерих такива да ми допадат.
Дайте идеи къде да ида и дори какви да си избера, че нещо не съм и аз наясно със себе си  Crazy Blush

Спалнята ми е в светло дърво с тъмнокафяв ламинат, детската е в зелено, коридорът е кремави стени и кафяво-червеникави плочки на пода, портманто цвят череша.

# 1
Отиди в "Багира", там има голям избор.

# 2
И аз съм в ремонт. Купихме си лампион от Зоната в Люлин. 239 лв струваше, а в един друг магазин го видях за 350 и аз не знам от къде е такава разликата.   Laughing Един приятел си поръча от Интернет от някакъв онлайн магазин, каза че идвали до 3 дена а изборът бил огромен. Мога да го попитам кой е. Иначе Ти препоръчвам да отидеш в някой специализиран магазин за осветление и ако си вземеш повече неща, примерно две да си искаш отстъпка  Grinning На околовръстното преди Бояна отдясно  има един, но не знам как се казва. А и в Икеа има много голям избор.

# 3
Аз купих от Икеа част от лампите, останалите от един магазин на ул. Мизия.  Peace

# 4
Благодаря за мненията!

В Зоната има ли избор? Ходила съм там, но само мебели помня, че виждах и на първия етаж малко домашни потреби - сервизи, възглавници, килими.

Къде е "Багира"?

# 5
Може би авторката на темата има в предвид не ,,лампиони,,, а полилеи. Аз лично повече от 60-80лв мах. не давам за полилей, бях се прекарала с един скъп преди време, а след това харесах ,,китайски,, за 40лв, който беше по-хубав...,качеството - същото Laughing - умрях от яд...  Laughing

# 6
Ох извинявай, май ,,Багира,, в Сф. - няма. Иначе има в Стара Загора и Казанлък - в големите им магазини има голям избор на полилеи в малките ,,клонове,, не предлагат.
Ако съм на теб ща са разровя из нета, има страшно много сайтове,може от там да си поръчаш, а и цените са ниски Simple Smile

# 7
Точно полилеи, но да не се люлеят  Joy

Иначе не ми се купува от сайтове, защото винаги изглеждат по един начин на снимка, а после съвсем друго получаваш  Confused  А пък не ги сменям всяка година, искам да ми допадат, дори и малко по-скъпи да са....

# 8
  • гр. София
Осветителните ни тела са от Икеа и от КОМФОРТ Враня. За сега сме доволни Simple Smile

# 9
Само да вметна, може да ти е от полза, всичките полилеи сме ги взели да може да се поставят от икономичните крушки, единствено в коридора не - и този в коридора гори колкото всичките в цялата къща. Това може да го съобразиш, ако ти е важна и икономичността де... Wink Та повечето от най- красивите и най-модерните, не са от икономичните полилеи.... 

# 10
От обикалянето досега все такива с икономични крушки съм виждала. Даже един продавач ни каза, че вече само такива се произвеждали /ако не ни е излъгал, де/ и старите били от преди произведени.

За коридора ми се иска нещо от тези май спот се казваха, ама може и друго да беше - дълги, на пръчки, по 3-4, с малки крушки /голямо обяснение дадох  ooooh!/

# 11
Ох да не те объркам само, значи не го слушай  продавача, в коридора където ми е НЕ икономичния полилеи, точно той е с едни малки крушки кам 2-3 см. - приличат на чип. Аз като го купувах знаех ,че е такъв, ама толкоз го харесах.... Crazy Та под неикономични не разбирай старите крушки...

# 12
Ох да не те объркам само, значи не го слушай  продавача, в коридора където ми е НЕ икономичния полилеи, точно той е с едни малки крушки кам 2-3 см. - приличат на чип. Аз като го купувах знаех ,че е такъв, ама толкоз го харесах.... Crazy Та под неикономични не разбирай старите крушки...

Ааааа, може аз да не съм разбрала, най-вероятно е имал предвид старите крушки. Ама те новите нали стават също за старите лампиони  newsm78. Ние преди си позвахме старите крушки с жичка, после, като спряха да ги продават, минахме на икономичните.... newsm78  Най-вероятно аз нещо се съм дочула. ooooh!

# 13
Ето ги въпросните малки крушки - халогенни /които продавачите представят за икономични - а НЕ са/ http://www.maxiel.com/index.php?m=320&lang=1&category=10 … 54&pc=1000252
На моя полилей са 6 броя по 50W - общо 300W  - много е ...
А в хола са ми 2 по 20W от тези - http://vikiwat.com/energospestqvashti-lampi-i-krushki.html?gclid … 8ACFW3JtAod5gsAkw
т.е. общо 40W..... та къде са 300W, къде 40W....

# 14
Ето ги въпросните малки крушки - халогенни /които продавачите представят за икономични - а НЕ са/ http://www.maxiel.com/index.php?m=320&lang=1&category=10 … 54&pc=1000252
На моя полилей са 6 броя по 50W - общо 300W  - много е ...
А в хола са ми 2 по 20W от тези - http://vikiwat.com/energospestqvashti-lampi-i-krushki.html?gclid … 8ACFW3JtAod5gsAkw
т.е. общо 40W..... та къде са 300W, къде 40W....
Peace  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт