True Detective - Тема 2

• 53 421
  • 677
  •   1
Отговори
# 210
Още свиквам и не искам да давам категорична оценка на каста, твърде рано ми се струва. Но усещането го има, не се е  загубило. Това леко ме притесняваше, че може да се поизгуби онази характерна тежест, онова усещане за напрегнатост, което по някакъв много особен начин те привлича веднага към сериала. Е, има си го.
Но песента не мога да я харесам. Може би най-вече поради факта, че ми звучи като ...

Скрит текст:
Laughing

# 211
  • Ænima/Albuquerque
Аахахааахаах, песентаааааа!  smile3532

# 212
  • МАРС
Начи, аз песента я бях превъртяла и сега ходих да я пусна.
Абе имат нещо общо, не е квото да нямат. Grinning
Понеже съм зле с имената на актьорите, тоя Кич е оня с еректалната дисфункция ли?

# 213
  • Ямбол
Понеже съм зле с имената на актьорите, тоя Кич е оня с еректалната дисфункция ли?

Същият.

# 214
Аз доволно   Simple Smile

Образите терци, чоглавата атмосферка, извратено престъпление... к'во му требе на чиляк  Crazy

нещо наистина ми липсваше или ми беше малко в повече, не знам. Надявам се да ми се проясни по натам, но със сигурност съм заинтригувана.  Hug

Липсват окултните закачки за сега, тайнствеността и мистерията от 1-ви сезон (к'ви теории за к'ви знаци се развиваха тууука  ooooh! Laughing... докторат по семиотика да защитиш  Simple Smile) Но не се знае Никчо к'во ни е приготвил - убитият е нек'ъв перверзник  и с избодените му очи трябва да 'видим'... 'нещо'  newsm78

"Очите са прозорец на душата", ... а тях ги няма   Thinking

# 215
  • Ænima/Albuquerque
Липсват окултните закачки за сега

Е, сред вибраторите имаше и една Санта Муерте.  hahaha

# 216
И аз от доволните Simple Smile Получих 2-3 негативни отзива за 1вия епизод и тръгнах леко скептично настроена... Но ми хареса. Има си дух и идея в този сериал и това е. Радва ме
Трябваше ми определно време да се настроя към новите персонажи и да схвана връзките и отношенията, но то си е нормално Simple Smile
Доволна съм и , че носи същата мрачна, тегавка атмосфера и мистериозност на 1ви сезон, но е различен. 
Аз също повече харесвам началната песен на 1ви сезон, но и тази не е лоша Simple Smile

И да бе- тия якоооооо пият, ей!  ooooh! Whistling

# 217
Голям фен на първия сезон, за втория... разочарована силно. Неразбираем, скучен поради предното, няма да се гледа - трайно не ми хареса, жалко!

# 218
  • Ænima/Albuquerque
Нещо да кажете за новата серия?  Twisted Evil

# 219
  • Belgium
Ей сега я почвам и ще кажа  Whistling

# 220
  • Бургас / София
Запис втори епизод много по силен от първи. Краят направо ме разби . Не съм изгледала всички епизоди от сезон първи, но първият сезон си е първи  Heart Eyes. И на мен играта на Тейлър Кич засега най много ми харесва по неопитен от Фарел и Рейчъл, но доста добре влиза в роля . Вон ми е адски противен. В първи епизод Матю и Уди бяха е продуценти само за него.

# 221
  • Ямбол
Нещо да кажете за новата серия?  Twisted Evil

На мен ми хареса, даже повече от първата. Ама това накрая...  Confused

# 222
  • Belgium
На мен пък втория епизод ми дойде по-слабичък и отегчителен от първия  Crossing Arms

Вон и цялата линия, свързана с него, ми лъхат на адска скука.

Добре че беше краят  Twisted Evil

Скрит текст:
И все пак - да бяха гръмнали Вон  Twisted Evil

# 223
  • Бургас / София
Най добре щеше да е ако бяха
Скрит текст:
гръмнали Вон

# 224
  • София
Нещо да кажете за новата серия?  Twisted Evil
Сега го изгледах. Много персонаж наведнъж  ми дойде и кой кой е накрая се обърках, но ще го изгледам още веднъж. Определено спирам да сравнявам първата част  със сегашната. Първото си е за първи сезон,  сега, когато изминат поне четири серии ще мога определено да си кажа мнението, дали ми харесва или не.  Продължавам да го  следя с интерес и се надявам , че няма да съм разочарована.

Общи условия

Активация на акаунт