Къде в Пловдив? - 53 тема

• 62 376
  • 776
  •   1
Отговори
# 660
  • Карлово
Виждали ли сте някъде такива ушички?
Скрит текст:

# 661
  • тук-там
Моля, много усилено търся педиатър-хомеопат за Пловдив, но никъде не успявам да намеря. Ще се радвам ако някой от вас сподели инфо! Praynig

Добрина Ненова. В момента не намирам телефон, ако и ти неможеш ще се постарая. Кабинета и беше до  църквата Св Петка. Оттърва малката ми дъщеря от антибиотици - още на 4г възраст.

Имай предвид, че не е класически хомеопат. 032-632158 - това имам, но последно сме ходили преди 1-2г.

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 18:49 от Wild_rabbit

# 662
  • Пловдив
Обущар има малко след Бейбиленда, посока Камела.
На редичката са детски магазин, обущар, хранителен магазин  Peace
Там съм давала ботуши, но само за смяна на капачки  Peace Човека работи добре, а и е доста отзивчив  Simple Smile
огромен + за този обущар, много добре работи!

# 663
Има ли магазин на Манго в града ?  Rolling Eyes

# 664
  • тук-там
Манго, май още не - само в София са се "завърнали".

Дайте препоръки за нет и ТВ. Район - Гранда. Сега сме на Куулбокс -в началото беше добре, обаче сега нета е отвратителен. Явно набраха абонати и "силите" не стигат. ТВ- не ми е толкова важно какво ще е.

# 665
Момичета, знаете дали в района на училище Антим Първи (срещу ВМИ) е синя зона? Къде бих могла да паркирам, сравнително близо до училището? Не ми е познат много много този район откъм улички и паркиране...

# 666
Wild_rabbit, препоръчвам ти N3! Аз се прехвърлих към тях след като близо година си късах нервите с Cooolbox.

# 667
Wild_rabbit аз препоръчвам DCC, от 2009г. сме към тях, нета е добър, сега даже чета че имат някакви промоции, но са все за нови абонати.

Peace Peace Peace

# 668
  • No Line On The Horizon
Да се изкажа и аз по някои въпроси:
1. На N3 сме от както се появиха на пазара и съм доволна от нет-а, а мъжът ми от телевизията.
2. д-р Ненова е педиатър и лекува с хомеопатия над 10 години. Не сме й пациенти, но много наши познати лекуват децата си при нея. Ние сме при д-р Недева.
3. Преди време питах за обущар, който боядисва обувки. Такава услуга се предлага от ателието в подлеза на аптека Марица. Отнема около месец, защото ги изпращат в София, но съм много доволна от резултата. Като нови станаха.
4. Ресторант за фирмен банкет, отговарящ на условието битов стил - сещам се за Хитър Петър.
5. Хоп-Троп, бих препоръчала първия магазин на Руски, посока Икономическия техникум-Кършиака. Игор се казва момчето. Таблети и телефони при него нося.

И последно  Laughing, Хелуин отбелязваме заради децата. Вълнуват се.

# 669
Josefin , отново ще ти препоръчам хранителния магазин на центъра,не съм пристрастна,не ме разбирай погрешно , просто за тях знам,че правят доставки до адрес.Това е телефона,който ми излиза в интернет,ако искаш - питай : 032/ 62 84 44 . Обаче май по телефона се поръчва,не през сайт,не знам дали ще те устройва.

За телевизия и интернет - подкрепям за N3  Peace

# 670
  • No Line On The Horizon
Да, магазин Център е идея. Те поне имат всякакви сирена, колбаси, вкл. собствено производство (нарязват ги при заявка) и т.н., както и топла кухня, която е вкусна. Но цените им не са ми от най-любимите. Често обядвам там, че работя на Главната.

# 671
Кои лаборатории в Пловдив работят и в неделя?

# 672
  • Пловдив
Кои лаборатории в Пловдив работят и в неделя?
Писанец на Петко Д. Петков работи до 14.00

Момичета, знаете дали в района на училище Антим Първи (срещу ВМИ) е синя зона? Къде бих могла да паркирам, сравнително близо до училището? Не ми е познат много много този район откъм улички и паркиране...
Отпред на булеварда не е удобно за спиране. Отзад също. Малко е особено, има едно островче - пред него минават автобусите, а отзад заобикалят колите (в посока  Центъра).
Като цяло е натоварен район, заради болницата и данъчното, но на гърба на училището срещу спирката има много улички, леко стръмни, за които се съмнявам да са синя зона. И са сравнителни близо до училището.

# 673
Да сте виждали подобни формички из някой пловдивски магазин:
Скрит текст:
май 3Д се водили? Ако има и патки, ще е просто перфектно!

# 674
  • Пловдив
точно същите имам вкъщи - едни оранжеви са, но са купувани преди 3-4 години и идея си нямам от къде... Предполагам Кауфланд, защото по това време предимно от там пазарувахме newsm78
Ако е спешно и не можеш да намериш - мога да ти ги дам, но да предупредя, че мнооооооого трудно се вади тестото от тях Tired
Патки няма Simple Smile

За нет и ТВ - Мегалан. 3 години от как сме техни абонати - лоша дума не мога да кажа Simple Smile
Близу - далеч бягайте от тях Mr. Green

Последна редакция: чт, 30 окт 2014, 23:12 от sweet_maniche

Общи условия

Активация на акаунт