Отговори
# 675
Добро утро.
Шинзоу честито мила, лека и безпроблемна до финал.   bouquet
Йоли  Hug
Елена  Hug
Рансън Благодаря за кафето, и аз сега си допитам моето.
Нещо и аз се разболява май, направо съм като разглобена. Много гуш на всички, чета ви редовно, но рядко пиша, защото няма нищо ново около мен. Чакам с нетърпение ноември месец и да подновяваме опитите.
Лек ден   bouquet

# 676
  • София
Добро утро, момичета!
Равносметка: еднократно кървене на 11 ден след О, 2 дни преди това болки като при Ц, които ту се появяват, ту изчезват, розово прокървяване на 28ми ден от МЦ сутринта и следобяда (прилича на цервикална слуз примесена с малко кръв). Тест днес (14ти ден след О) - отрицателен.
Навила съм се, че съм бременна. Отрезвете ме, моля ви!

# 677
Бери, трудна работа т`ва с отрезвяването, като всички тука сме коя от коя по-изперкали #Crazy И за да няма обидени да кажа, че тази сутрин се събудих питайки се к`во ша стане, ако метна един тест и дали ще отчете "току-що забременяла" Joy Така че или ти е рано за тест, или теста е дефектен - продължаваш до положителен, ама ха.... да им се невиди на лъжливите лентички #2gunfire

# 678
Добро утро и от мен!
Шинзоу, честито!
Рансън, благодаря за кафето.
Бери, стискам палци да е Б.

Аз днес съм дежурна и не се знае кога ще си тръгна, с тези избори.. Иначе няма нищо интепесно-гърдите ме болят и си чакам цикъла.

Hug на всички.

# 679
  • София
Добро утро!

Рансън, благодаря за кафенцето.

Шинзоу, честито!

Аз съм страшно объркана. Днес излязоха резултатите на ММ от микробиологията. Според тях всичко е наред няма бактерии.И СГ и микробиологията са правени в Щерев, като микробиологията я прехвърлят в Цибалаб. Сега незнам къде е грешката и кое трябва да се повтори  dontknow

# 680
  • София
Хехе, мерси, Рансън! Това за теста "току-що забременяла" много ме разсмя  Laughing Laughing Laughing

# 681
Julcy, какво беше при вас със СГ и МБ? Забравила съм Embarassed

# 682
Девойки хубави. Аз съм на антибиотик. Някакви практични съвети как да не гъбясам точно за биопсията?

Аз Случая на Juicy го помня горе - долу - намалена подвижност в СГ, наличие на бактерии. Пускат МБ да ги видят какви са - няма бактерии. И аз съм в шах, затова по-добре отиди там, накарай им се и с малко изнудване ще повторят изследванията за тяхна сметка.

# 683
Добро утро! Simple Smile
shinzou, честито! Simple Smile)) Няма как да не ти треперят ръцете, вълнуващо си е Grinning Лека бременност и прекрасно бебче на финала. И аз не виждам снимката Simple Smile Може да я сложиш в http://prikachi.com/ и да пуснеш линка тук, за да я видим. Simple Smile
Прекрасен ден на всички ви желая!  Hug

# 684
  • Plovdiv
Добро утро, сладуранки  Hug

Шинзо, честито скъпа...Лека бременност и щастлив финал.

Естелар, освен пробиотици да пиеш ми бяха казали за някакви тампони, напоени с нещо против гъбички. Продават ги в аптеките. Имам приятелка аптекарка и може по-късно да я питам точно как се казват. Аз никога не съм си ги ползвала, но аз много гъбясвам от антибиотици и мисля, че ако ми се наложи да ги пия да си взема.

# 685
  • София
Cristi, Естлар ме е изпреварила и е обяснила точно нашия случай.  Освен наистина да отидем да се разправяме и да повторим изследванията, обаче и двете ли?

Естлар, освен хубав пробиотик, за друго не се сещам

# 686
Julcy, и двете. Както Estlar е казала - за тяхна сметка! Ако откажат, ги пуснете в друга клиника.

Estlar, и аз в момента съм на АБ и съм в същата чуденка. Взимам пробиотици, но най-вероятно ще се наложи да прибягна до познатото Дифлукан + Гиназол еднократно.

# 687
Добро утро на всички! Малко по-късно от Берлин, но все още утро.

shinzou честито и лека бременност!

Относно тези тампони - не знам точно дали са същите, но тук от известно време по време на М използвам тампони с лактобацили. Преди непрекъснато точно след М имах проблеми с гъбички, откакто използвам тези да чукна на дърво не ми се е случвало. Така че ако са подобни горещо ги препоръчвам!

# 688
  • Plovdiv
Skeeter, за същите говорих.

# 689
  • Sofia
Виждам положителни тестове  Hug Честито Hug
Мечтичке, чакаме резултат и стискаме палци.
Пак ще попитам някоя ползвала ли е pre-seed?  Ходихме с ММ до църквата вчера, че ще го кръщаваме. Нямам търпение вече...  Та се възползвах да споделя там за мъката ми с мойта загуба... Просто трябва да си носим кръста и да се молим , това бяха думите на жената . И да плачем, когато ни се плаче. Олекна ми доста, като се има впредвид , че бях изпаднала в дъпка.  Продължаваме  с опитите и ще се надяваме на най-доброто.
Кажете повече за тези тампони? Могат ли да навредят ако няма налице гъбична инфекция?

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 11:35 от nikinkaaa

Общи условия

Активация на акаунт