МАШИНА ЗА ХЛЯБ-56-та

• 41 445
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Бонго никога не е казвал ,че врътката/перката се е износила от теч.  #Cussing out
възможно е тази авария се е получила от неправилно поставяне на казанчето в машината.
заварката е направена. само е трябвало да се изпили навареното за да придобие вид.
по-интересното за мен е защо се е износила едностранно ,при положение ,че въртенето е и в двете посоки  newsm78

# 211
  • София
по-интересното за мен е защо се е износила едностранно ,при положение ,че въртенето е и в двете посоки  newsm78

Ще ми посочиш ли марките хлебопекарни, чиито перки се въртят и в двете посоки(смяна посоката на въртене)по време на изпълнение на програмата?

# 212
май нещо не се разбираме  Laughing
по време на месене перката се върти първоначално по посока на час.стрелка 2-3 мин , спира за секунда и започва въртене в обратна посока. пак няколко мин.  и после се обръща посоката. 
на това аз му казвам въртене в двете посоки.  като гледам снимката виждам прорези на перката/врътката само от едната страна - т.е.  при въртене в едната посока.

# 213
Всъщност аз се притеснявах че ще протече, защото извадиха оста за да го оправят.
защо си вадила оста , като е  можело да се извади само наранената врътка/перка  newsm78
като ти гледам снимката не виждам шайбичката , която задържа тази перка за да не изпадне.
малко по-назад съм снимал моят контейнер след ремонт - там се виждат тези шайбички.

# 214
  • Sofia
Бонго, и Мулинекса, и Мидеята въртят само в една посока.

# 215
ОК. ето от къде идва разминаването  Laughing  моята пък върти в двете посоки.
значи ако на колежката машината върти само в една посока за това се е получило износване само едностранно.

# 216
  • София
Всъщност аз се притеснявах че ще протече, защото извадиха оста за да го оправят.
защо си вадила оста , като е  можело да се извади само наранената врътка/перка  newsm78
като ти гледам снимката не виждам шайбичката , която задържа тази перка за да не изпадне.
малко по-назад съм снимал моят контейнер след ремонт - там се виждат тези шайбички.

Няма зегерки, на занитване е за съжаление. При Мидеата е също на занитване и тя струваше едни 150 лева. Мулинекса е със зегерки и цената му е.... дубъл #Crazy.

# 217
  • Бургас
Всъщност нищо не съм правила аз, мъжа ми като видя какво е станало разглоби кошницата и взе само оста за да я оправят.
Споделих за да предупредя да не избирате Филипс, явно спестяват от материали, което е доста неприятно. Особено при експлоатация по-малко от година  #Cussing out

# 218
тези , които имат занитени врътки , а не със зегерки  може да дадат оста на някой стругар , той да направи каналче за зегерката и така да може да си захващат врътките да не изпадат. по този начин няма да се налага да се вади цялата ос.

# 219
.....
Споделих за да предупредя да не избирате Филипс, явно спестяват от материали, което е доста неприятно. Особено при експлоатация по-малко от година  #Cussing out

Моята е Финлукс и имаме същия проблем и на двете бъркалки отдолу е така, получи се точно за около 7-8 месеца ползване ежедневно. За това и искам да го сменя, е не само това де и тук там започва да се пообелва покритието, само че се оказа, че няма резервни  #Cussing out и карам на доизживяване в чуденка как да постъпя, защото от пекарната съм си доволна.

# 220
какъв е проблема на двете бъркалки ? ако да олющени може да си купиш нови 2 бъркалки

# 221
като има някакви проблеми , моля , давайте и снимки !!!  ако има проблем с рецепти - напишете рецептата, но пак да има снимков материал. така ще има по-голяма яснота.

# 222
какъв е проблема на двете бъркалки ? ако да олющени може да си купиш нови 2 бъркалки

от вътре са си поолющени на места бъркалките, но иначе отдолу има същото износване като показаното на снимка от Steltion http://prikachi.com/images.php?images/832/7644832q.jpg  освен и аз да занеса някъде казанчето да ми ги заварят ли  newsm78 , че и моите са занитени.

# 223
преди ваденето нека да ги види стругар , да си отбележи къде да "пусне"  една стружка за каналче за зегер шайба. след това да се разглобява. след заварката да се изпили.

# 224
преди ваденето нека да ги види стругар , да си отбележи къде да "пусне"  една стружка за каналче за зегер шайба. след това да се разглобява. след заварката да се изпили.

Мерси  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт