Нашите кухни - 55

• 97 180
  • 749
  •   1
Отговори
# 645
Бебчо, и на мен ми се струва, че цикламеното като акцент е достатъчно. Иначе ще натовари очите, а и самите хора, пък аз все си мисля, че едно място трябва да отпуска и предразполага предвид вече динамичния ни начин на живот. Хубав е проекта като за модернистична кухня - иначе това цикламено ми звучи...не като за моя вкус, ама точно на снимката е много добре Peace

# 646
  • вятърничава
shadowman,
мембранно фолирани и Модекс вратички едно и също ли е?

Да, същото е.

А трайно ли е покритието,издържа ли на изпаренията и нагряването около вградена фурна и над котлони?
Лесно ли е за почистване?
Ако някой има такива от  1-2-3 години, моля за отзиви!

Бебчо, и  мен синьото ме грабна,  цикламеното не.
Но ти си знаеш как да съчетаеш с останалите части от интериора.И най-вече със собственото си усещане за дом и уют.
Успех!Не е лесна тая работа.

Последна редакция: пн, 01 дек 2014, 10:57 от bb6

# 647
  • Русе
Днес в амазон има страхотна мивка на супер цена, даже по обяд - следобед ще е още намалена.

http://www.amazon.de/gp/product/B004NSFP6E/ref=gb1h_img_c-3_3067 … pf_rd_p=560113067

# 648
shadowman,
мембранно фолирани и Модекс вратички едно и също ли е?

Да, същото е.

А трайно ли е покритието,издържа ли на изпаренията и нагряването около вградена фурна и над котлони?
Лесно ли е за почистване?
Ако някой има такива от  1-2-3 години, моля за отзиви!

ето и технологията за исработка на тези врати https://www.youtube.com/watch?v=tsfAPXwJRQY

# 649
Добър ден

Да питам купихме си уреди за дома и няколко от тях имат допълнителна гаранция 3+2 години
За Аристон Хотпойнт не мога да намеря къде да регистрирам и какво точно  newsm78 някой има ли представа също и за Тека абсорбатор пише да влеза на тека.ком и на сайта никъде не намирам къде да вкарам този код  който е посочен newsm78
Мисля, че това е твоят сайт:
http://www.dopulnitelnagaranzia.com/?page=blank_1a

А за Тека не мога да видя и аз  newsm78

# 650
  • София
http://web2.hettich.com/hbh/catalog/Start.do?localeId=en_BG& … procat_de_0180_05, момичета, влизате в Assortiment, после    ProDecor Handle Collection, после Deluxe, после Handles, после Wood, Acrylic and Zinc и там ще ги  видите дръжките. Малко дълго стана, но май няма как да се видят иначе. Мисля, че могат да се поръчат в Салекс. bb6, наистина не е лесно, но дано всичко се увенчае с успех Simple Smile

# 651
beb4o_fb  на мен и двата цвята са ми любими , който и да изберете ще стане много хубаво.

На мен тази или другата седмица ми предстои да се срещна с хората , които за сега мисля да ми правят кухнята , за да изготвим проект , да видим какво ще стане .

От черния петък в техномаркет се сдобихме с хладилник , вече имаме всички уреди само не и кухня  Embarassed

# 652
Здравейте момичета! Имам  спешна нужда от съвет! Ако вратичките на шкафовете са бели - мдф боя и гърбът е подобен светъл цвят плочки,  се колебая за цвета на корпуса  от пдч и плота  между следните варианти:
1. Вратички бели, корпус и плот - бяло дърво /на Каиндл/
2. Вратички бели, корпус и плот тъмен фурнир /Аида ня Егер/
3. Вратички бели, корпус и плот сив дъб /бардолино на Егер/
Желанието ми е да намеря добро съчетание между  бели вратички и светли плочки за гръб с различен цвят корпус и плот. Не искам и отвътре шкафовете да са бели.  Моля, ако някой има идея, да помага.

# 653
Моля за помощ - доста по-назад някой беше публикувал интересна идея за контакти под горния ред шкафове. (Нямаме възможност да са на стената, имаме гръб от плочки,който не искаме да разваляме. Точно така искам да се сложат при нас, но не мога да намеря публикацията?  newsm78 Много благодаря!  Hug

# 654
beb4o_fb  на мен и двата цвята са ми любими , който и да изберете ще стане много хубаво.

На мен тази или другата седмица ми предстои да се срещна с хората , които за сега мисля да ми правят кухнята , за да изготвим проект , да видим какво ще стане .

От черния петък в техномаркет се сдобихме с хладилник , вече имаме всички уреди само не и кухня  Embarassed

Само дето всички уреди купихме не през черен петък (не вярвам в това Simple Smile)) ) защото ги избрахме в Техномаркет на другия ден трябваше да идем да ги платим и намерихме всичко в един сайт на мн по-ниски цени. Разликата в крайната цена за всички уреди беше около 400 лв които ни дойдоха добре спестени

сварка  Hug

# 655
Kraskas,
моля, споделете сайта с по-евтините електроуреди.

# 656
http://nai-izgodno.bg

Купихме фурна,котлони,абсорбатор,пералня със сушилня,прахосмукачка,хладилник,ютия,микровълнова  и миялна супер коректни бяха и ни направиха допълнителни отстъпки от цените, защото взехме всичко от тях а в Техномаркет управителя на смяна ни даде 3%  Joy оказа се че имаме карта която дава 5% пълна подигравка.
За да направите сравнение пералнята ни Аристон Хотпойнт със сушилня в Техномаркет беше 1100 лв. А от сайта ни я доставиха за 900 . Гаранциите и условията са абсолютно същите. Дадохме списък на сътрудник от сайта и тя ни звънеше утре ви пращаме това другиден онова.

# 657
Под "гаранциите са едни и същи" имаш предвид, че пак можеш да си ползваш сервизите в твоя град, ако се наложи? Да не е като на Е-маг безумието - да ги пращаш с куриер в Румъния  Laughing?

# 658
Неее имах впредвид, че условията и срока на гаранциите са абсолютно същите на двете места, Защото Техномаркет рекламират, че имат промоция на всички уреди арситон 2години + подарък още 3 или беше обратното  newsm78 гаранция и се оказа, че навсякъде си върви тази промоция сега

За пръв път чувам за Емаг що са тъпотия  newsm78

# 659
Да, предполагам, че навсякъде тези уреди биха имали същата по продължителност гаранция  Peace Въпросът ми е - ясно ли е кой я поема в случай на нужда? Ако си в София може би е едно и също дали ще си закупиш уреда от сайт, или от реален магазин. Но след като чух, а и лично е-mail получих, че гаранцията на уредите в е-маг се поема в Румъния, съм малко скептична към такива сделки  Rolling Eyes

И сега да ви попитам нещо за плота с котлони - по принцип готвим на газ (нямаме газификация и използваме бутилка) и може би по инерция си мислим, че ни излиза по-изгодно. Сега се чудя дали пък в новата кухня да заложа на стъклокерамични котлони, за да не се налага да мъкнем 25-кг. бутилка до трети етаж (къща, нямаме асансьор)  newsm78 Никъде не откривам информация относно енерг. клас на котлоните - на всички други уреди има. Та какво е вашето мнение - осезаема ли е разликата м/у готвене на газ и на ток от финансова гл. точка? Пояснявам, че у нас се готви често, не е като да е инцидетно само....

Общи условия

Активация на акаунт