Цветни дамски гумени ботуши?

• 5 818
  • 17
  •   1
Отговори
Искам да си купя хубави цветни гумени ботуши, но нещо не успявам да открия такива в София. Някой да знае къде мога да намеря?

# 1
  • Sofia
   По "Пиротска" и "Екзарх Йосиф" гледа ли?

# 2
Миналата година мисля, че съм виждала в Хуманик, тази обаче не съм ходила и не съм сигурна има ли.

# 3

Минах оттам днес, макар и не от край до край, но не видях нищо подобно на готини цветни гумени ботушки.  Laughing Ако имаш предвид конкретен магазин, пиши.

# 4
В Дайхман има.

# 5
  • Sofia

Минах оттам днес, макар и не от край до край, но не видях нищо подобно на готини цветни гумени ботушки.  Laughing Ако имаш предвид конкретен магазин, пиши.

Ами, аз от един магазин в началото на "Пиротска", точно до Халите, преди 2-3 год. си бях взела един чифт, но не знам дали все още има. Peace А и моите са черно-бяло каре. Ако държиш да са прекалено пъстроцветни или с някакви картинки, например – нещо такова, мисля, че дори още по-трудно ще намериш. Rolling Eyes Успех! Peace

# 6
Магазин SLS на бул. Черни връх 59. Преди седмица видях там, имаше разнообразие 5-6 модела в различни десени. На партера в дъното вляво преди стълбите за втория етаж, не запомних марката обаче.

# 7
Black Cat 13 , точно нещо подобно шарено искам, но май ще е труднично, наистина. Мерси на всички за отговорите!   bouquet Имам Дайхман наблизо, така че там ще проверя още днес и ще пиша. Иначе имам още едно изискване - цената. 100 лева за гумени ботуши няма как да дам, а в някои от цитираните магазини едва ли ще са по-малко...

# 8
Аз дадох съвет за Дайхман, но звънни първо по телефона, за да не се разкарваш, защото днес бях в един друг и нямаше, в сайта също няма, но преди седмица купих от магазина до Билата в Люлин 8 и имаше доста варианти  Rolling Eyes

# 9
Аз дадох съвет за Дайхман, но звънни първо по телефона, за да не се разкарваш, защото днес бях в един друг и нямаше, в сайта също няма, но преди седмица купих от магазина до Билата в Люлин 8 и имаше доста варианти  Rolling Eyes

Ходих вече, не специално, пазарувахме от Кауфланд, а в него има Дайхман. Имаше само едни - тъмно сини, даже ги извадиха от склада, не бяха изложени.  Laughing Търсенето продължава. Иначе на каква цена бяха тези цветните?

# 10
25 лв., но не съм сигурна, понеже аз търсех 38 номер, а шерените бяха малки и не ги гледах подробно.

Продавалника също е вариант. Много магазини пускат там стоката си, както и ненацелени номера от чужди сайтове. Задай си твоя град, опция "нови" и ако има нещо можеш да идеш на място да мерите Simple Smile

# 11
  • Sofia
   Първите 2 модела гумени боти на тази страница допадат ли ти? Simple Smile Видях ги днес на витрината на Shoe Aquarium. Peace Иначе, имат и гумени ботуши, но са едноцветни, предимно черни, и по-скъпички.

# 12
Предпочитам тези от първия ти линк като тип. Иначе и в Продавалника няма. Sad

# 13
  • Sofia
   Виж тези: 1, 2, 3, 4, 5. Последните страшно много ми харесват. Flutter

Ето и тук има няколко интересни модела: http://sports.mymall.bg/categories/%D0%94%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%B … MECFQYOwwod8UIA3A.

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 21:07 от Black Cat 13

# 14
И на мен много ми харесаха! Благодаря ти!

Общи условия

Активация на акаунт