Отговори
# 675
Момичета, моите контракции позачестиха - през 15-20 минути са, не мноого силни, но има болка и огромно напрежение. Започна да ми тече и коластра. Засега никаква тапа не ми е паднала, но то е мноого относително, може и да не падне въобще. Засега няма да бързам да тръгвам към болницата, ще чакам да станат по-болезнени и през по-малки интервали и така. Казах на ММ да поспи малко поне той, пък после ще го будя  Hug

# 676
Момичета, моите контракции позачестиха - през 15-20 минути са, не мноого силни, но има болка и огромно напрежение. Започна да ми тече и коластра. Засега никаква тапа не ми е паднала, но то е мноого относително, може и да не падне въобще. Засега няма да бързам да тръгвам към болницата, ще чакам да станат по-болезнени и през по-малки интервали и така. Казах на ММ да поспи малко поне той, пък после ще го будя  Hug

Стискаме палци всичко да мине бързо и безболезнено  Hug Чакаме да се похвалиш  Heart Eyes
Gabsolini, lady_gothic напълно съм съгласна,че е най-важно бебчето и мамата да са добре  Naughty

# 677
Praynig Praynig ние с бебка стискаме палци всичко да е наред, да мине по-бързо и не толкова болезнено  Praynig Praynig Дано до сутринта да си гушкаш бебчо и да ни зарадваш добри новини  Hug baby_neutral

# 678
plod4eptata,  хайде късмет и леко раждане!  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover

# 679
plod4etata, има ли бебе вече Wink

Аз изкарах кошмарна нощ. Толкова ме боли таза, че направо ми се реве. Боли от двете страни, между краката и въобще не мога да се мръдна. Вече секциото не ми се струва толкова страшно. Просто нищо не може да ме уплаши след тези болки, които имам сега. През нощта се бръщам от едната на другата страна през пет минути, самото обръщане ми отнема 2-3 мин. и адски много боли, и така по цяла нощ ooooh! Искам вече да раждам, че не се търпиииии Sad

# 680
Честито на мамчетата Simple Smile
plod4etata стискам палци и на теб Simple Smile
Падналата тапа значи, че организма се подготвя за раждането, а не, че ще родим веднага Simple Smile
Аз предния път бях без клизма, но този път ще си поискам сама. И на мен ми е много трудно обръщането, та даже и ходенето вече - болят ме краката, все едно имам мускулна треска и малкото ми натиска пикочния мехур непрекъснато..ама не остана Simple Smile

# 681
Добро утро момичета   bouquet  Май напоследък само се оплакваме  #Cussing out Mr. Green 
А какво ли става с plod4etata   Praynig

# 682
Здравейте от мен!Снощи посред нощите ви изчетох,но нещо не ми даваше да публикувам,та да Честитя Новите БЕБЕНЦА  newsm32 Two Hearts newsm76  ylinfant smile3541
Много здраве и бърза адаптация,а мамите бързо да се въстановяват   bouquet
Ние все още сме 2в1...снощи викам да поседя малко повече време със семенната течност в мен,та белким има ефект аххаахах е,както винаги през нощта имам болки и контракции имах преди да легна много чести,но без болка...и на сутринта-НИ-ЩО! Остават ми 10 дни до термин,бебето вече сигурно е станало 3500....ако седи до края ще стане 4 кила сигурно...какво е запецнало толкова... Sad
Снощи поне ходихме на бар и си пийнах едно Бейлисче с кеф! Тази вечер се очертава същото Simple Smile
Петина,чакаме те с хубавите новини!
Аз бях казала,че няма да раждам в тая тема и май бебкото си чака новата!  Crazy
Лек ден от нас!
П.П. нещо не мога да си излекувам хремата... Sad

# 683
Здравейте мамчета аз вчера посетих клиниката  със болки във бъбреците  ooooh! ooooh! ooooh!
Сложиха ме на тонове контракци малки но са добри биха ми инжекция и казаха ако не се чуствам добре че ме приемат и на система,но реших че съм добре и се прибрах ако почне пак тоя път ще ме приемат  cry Tired Tired
До сега не се бях замисяла за раждането,но като отидох в клиниката и видях толкова бебчета и като видях операционите лампи ахахах да си кажа е здухах  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms щото не съм се замисляла грам за тея неща и ми дойде в повече #Crazy #Crazy #Crazy
Днес съм по добре  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

plod4etata Стискам палци всичко да мине нормално и красив финал 1stroller 1stroller 1stroller

# 684
Добро утро  Sunglasses
Май напоследък само се оплакваме  #Cussing out Mr. Green 
Това ни остана - само да се оплакваме  Grinning После друг ще е център на внимание и няма да имаме време даже да си помислиме, че нещо не ни е наред или пък да се оплакваме. Сега ни се е паднало Mr. Green Mr. Green
LMD и при мен положението е подобно. Едва се обръщам в леглото, но чак такива болки нямам. Доста ме боли последно време м/у краката - все едно някой ме рита отдолу и сякаш съм карала колело 100км с най-неудобната седалка на света #Cussing out Ставането от леглото пък ми е още по трудно Sad Искам и аз вече да раждам, още днес  Praynig Praynig Praynig
Номера със секса при мен не става  Sad Супер ми е неудобно и някакво такова странно с тоя тумбак newsm78 Моя приятелка все до последно правеха секс, а си преноси 2 дена.
За хремата, sa6eva, може да пробваш да си правиш инхалации.

Някой да знае как се лекува ечемичка  newsm78 ? Тази нощ ми е изникнала #Cussing out Пробвах номера с търкане със злато и "почукване" , няма кой знае какъв ефект, но поне не се е подуло повече от 6ч. сутринта до сега.

# 685
  • Плевен/Пловдив
Някой да знае как се лекува ечемичка  newsm78 ? Тази нощ ми е изникнала #Cussing out Пробвах номера с търкане със злато и "почукване" , няма кой знае какъв ефект, но поне не се е подуло повече от 6ч. сутринта до сега.
[/quote]

С кърма...Слагаш си няколко капки.... Peace

# 686
Здравейте,момичета Hug

plod4etata,дано всичко мине леко и бързо, Praynigчакаме те да ни се похвалиш с беб Heart Eyes

Izgrqvashto Slance,дано си по-добре вече мила PraynigА теб за какво искаха да те приемат?Заради бъбреците или контракциите?

Явно снощи на никой не му е било лесно ooooh!Може и от пълнолунието Thinking
Аз мислех,че ще умра...час и половина болезнени контракции.....мами как раждате?!Аз няма да мога да се справя ,сигурно ще си поискам секцио #Cussing outНезнам дали,защото цикъла ми е тежък и винаги съм гълтала по един блистер нурофен за 3 дена,за да мога да изляза от вкъщи  Sickама просто беше ужасно.....а истинските контракции не мога да си представя как ли болят ooooh!

# 687
И аз имам болки между краката, долу ниско в таза, даже усещам главичката къде точно е, не е съвсем центрирана, но не ми пречат при ходене, усещам ги повече при обръщане в легнало положение.

За ечемик, горещо яйце се слага върху него, хубаво е докато пари, но не помня дали трябваше да е обелено или с черупка. аз не съм пробвала, но съм чувала, че действа

# 688
Оле верно ни остана само да се оплакваме. Сега се връщам от преглед и всичко е наред с изследванията ми но бебка доста е порасла с 400 грама за седмица и сега е 3 900 а имам още 1 5 дена до термина. питах докторката ако стане много голяма със секцио ли ще раждам тя категорично каза НЕЕЕЕЕ. Направо ме втриса ако и пренося ще е голЯм цирк. Миналата седмица ми каза че била готова да излиза и имам разкритие сега па била се вдигнала нагоре как е възможно това незнам. Сашева тоя номер с семето и при мен не става и аз всяка нощ търпя контракции и болки и на сутринта нищо.

# 689
Здравейте,момичета Hug

plod4etata,дано всичко мине леко и бързо, Praynigчакаме те да ни се похвалиш с беб Heart Eyes

Izgrqvashto Slance,дано си по-добре вече мила PraynigА теб за какво искаха да те приемат?Заради бъбреците или контракциите?

Явно снощи на никой не му е било лесно ooooh!Може и от пълнолунието Thinking
Аз мислех,че ще умра...час и половина болезнени контракции.....мами как раждате?!Аз няма да мога да се справя ,сигурно ще си поискам секцио #Cussing outНезнам дали,защото цикъла ми е тежък и винаги съм гълтала по един блистер нурофен за 3 дена,за да мога да изляза от вкъщи  Sickама просто беше ужасно.....а истинските контракции не мога да си представя как ли болят ooooh!

За бъбреците уш под наблюденйе и да ми пуснат система уш обезболяващо,но аз им нямам вяра най вероятно щяха да ми предизвикат раждането #Cussing out #Cussing out щото Моя АГ-в неделя няма да го има и каза да не раждам в неделя,но то божа работа...
Ефекта от инжекцята 0 пак почва да ме боли #2gunfire #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт