ВИП BROTHER Образцов дом 2014 - 4

• 68 372
  • 1 487
  •   1
Отговори
# 1 410
Няма как да направят секция за съквартирантите. И да - излизали са и друг път.

# 1 411
защо бре  newsm78

# 1 412
  • гр. Шумен
защо бре  newsm78
Продуцентите са искали, ЦИК са отказали. И затова ще ги разкарват из София (и не само) като кучета на каишка.

# 1 413
Ама стига глупости! Ще правят секция, ще ангажират хора, наблюдатели, наместници, процедури и не знам си още какво, за да могат 15 човека в риалити формат (?!?!?!) да гласуват, сериозно? Искам и аз секция вкъщи - е, днес ще се съберем 10 човека и понеже сме по повод и не може да излизаме от вкъщи, ако може и на нас една секция да турнат, ама така де.

# 1 414
Ама как държавата ще се съобразява с телевизионно шоу, включващо 10 пияндета! Моля ви не говорете глупости!  Crazy
Излизат по участие, излизат на вечери, излизат насам натам... ще излязат и да гласуват!

Ауу с Мър Мяу писахме едновременно!  Hug

# 1 415
Аръков рецитираше така, защото няма една оригинална мисъл в главата му, явно и си живее във филм. А нашите актьори за филми не стават. Фалшиво.
Още не съм съгласна за "истинския мъж", който може да пошляпва, защото някой му е засегнал сексуалността.
Ако аз съм мъж и ми кажат "ти си гей" и аз знам, че не съм гей, толкова много няма да ми пука, че и жена му ще оправя. Все едно на вас да кажа, че съм чула, че сте малоумни и к*рви. Като не сте, нито ще ми обърнете внимание, нито ще се обидите.
Евгени плаши с "ще те изкажа" и всички като в детската градина му се връзват, тъпа работа.
Единственото, което е жалко е, че никой няма развита емоционалната интелигентност и култура да реагира правилно.

П.С. Не можах да разбера "истинските мъже" значи само хетеросексуалните мъже ли?
Или само мъжете, които се бият?
'Щото не, че нещо, ама гей мечоците биха могли да разхвърлят почти всеки хетеро.
http://images.wikia.com/wikiality/images/8/89/Gay_Bear_Mechanic.jpg

# 1 416
  • Варна
Е да де,ама Минчев няма жена,която Аръков да опъне   33uu То момчето май е направило (опънало) каквото може навън.Освн това,когато някой постоянно ти ходи отзаде и ти дудне едно,и също..сигурно накрая се поизнервяш малко.Да не забравяме и максимата за 100 пъти казаната лъжа.

# 1 417
  • София
П.С. Не можах да разбера "истинските мъже" значи само хетеросексуалните мъже ли?

Да. Другите с пол мъжки, но с обратна насока, не могат да правят деца и се онождат помежду си. Wink

# 1 418
Е да де,ама Минчев няма жена,която Аръков да опъне   33uu То момчето май е направило (опънало) каквото може навън.Освн това,когато някой постоянно ти ходи отзаде и ти дудне едно,и също..сигурно накрая се поизнервяш малко.Да не забравяме и максимата за 100 пъти казаната лъжа.

И това го има, да. Лошото е, че в Къщата не можеш да теглиш една майна на дразнителя и да си тръгнеш спокоен, щото той е нон стоп около теб и те невротизира. При такива обстоятелства не знам и аз как бих реагирала. Но съм почти сигурна, че ако Линдарева ми беше в моята къща, хич нямаше да съм спокойна. newsm78

# 1 419
Речта, която дръпна Аръков ми прозвуча доста изкуствено, сякаш си я бе рецитирал преди това, но от друга страна ми хареса позицията му, макар и дървено и наизустено е по- добра реакция от това да слушам обръщението на Е. Минчев на " Ма", при положение, че му се обясни, че това не допада на Аръков. Реакцията е много по- достойна, макар и звучаща като рецитал от реакцията на другите, които сноват около Минчев и му се подлизуркват.

# 1 420
За речта на Аръков: Не всички са добри оратори и имат бърза мисъл.
Важното е ,че му отговори и изказа някаква позиция.
А ми се струва ,че и той беше под въздействието на алкохола.

# 1 421
  • София
Чак сега изгледах снощното предаване, много се смях на това, че Камелия Тодорова била"недикел"  Joy Joy Joy Каква дума  Laughing
Иначе гадно ми стана за Месечков, сега грозна работа с тия "бикини" Sick
Евгени изобщо не ме учудва, учудват ме тия дето се връзват, а ония които се подмазват не знам как точно да коментирам, без да си изпрося бан.

# 1 422
  • Варна
Отивам и аз да го гледам,че ми стана интересно Sunglasses

# 1 423
  • гр. Шумен
Чак сега изгледах снощното предаване, много се смях на това, че Камелия Тодорова била"недикел"  Joy Joy Joy Каква дума  Laughing
Иначе гадно ми стана за Месечков, сега грозна работа с тия "бикини" Sick
Евгени изобщо не ме учудва, учудват ме тия дето се връзват, а ония които се подмазват не знам как точно да коментирам, без да си изпрося бан.
Интересно, дали журито също няма да бъде подложено на някакво подобно изпитание. Да го видим тогава лейди Минчев с подобна засукана задачка. Иначе много го бива да раздава акъли и да обявява кой колко бил фалшив и лицемерен. Досаден ми беше тоя епизод, само с тоя маймун Минчев ни занимават и неговите свалки.

# 1 424
  • София
Мисля, че няма да подложат журито на нищо newsm78 Някак са привилегировани, такова усещане имам. Пък и то не всички взеха участие в тази мисия. Подбраха най уязвимите според задачите. Уязвими с цел унижение  Sick

Общи условия

Активация на акаунт