Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 206
  • 733
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Merelenda, драго ми е да те засека тук  Hug

Аз хапвам след тренировка, най-обичам да тренирам на гладно. Буквално да усещам глад, леко ми е, по-енергична съм противно на всяка логика.

Аз си скъсих списъка с целите, защото се оказа, че всеки ден мога да си давам по точка, две, но реално не всеки ден си давам точка за едно и също нещо. Реших, че да тъка на 7 стана не е добре, редуцирах ги до 4 Simple Smile

# 106
Лале, дай няколко точки и насам, не знам за какво да си ги давам  Joy
Брои ли се да изкача 3-4 пъти до 7мия етаж, че повече нямам под ръка (крака?)  Grinning

# 107
  • София
Брои се само ако искаш да го превърнеш в навик  Laughing

Аз сега като се замисля главно се опитвам да изградя навици несвързани с физическата активност  ooooh!

# 108
  • София
Лале, дай няколко точки и насам, не знам за какво да си ги давам  Joy
Брои ли се да изкача 3-4 пъти до 7мия етаж, че повече нямам под ръка (крака?)  Grinning

В един от коментарите някой я беше питал точно за етажите и Руми каза, че 20 етажа се броят за точка.

# 109
Днес 12-минутната аеробика за разгрявка и ден 3 ниво 3 - тренировка 1, тренировка 2, тренировка 2. Simple Smile Ами много ми беше добре и не ми се наложи да заменям прекалено много неща. От HIIT-a замених ниския планк с планк на лакти, а от по-дългата тренировка смених лицевите опори, разбира се (докато тя прави 25 пълни опори, аз правя 10 от колене, хаха), както и новото упражнение с извъртане нещо не ми се получи и го смених.

Последна редакция: ср, 01 окт 2014, 16:08 от Barbabeau

# 110
За 20те етажа знам, ама няма да са наведнъж мойте Simple Smile

Аз отчитам ден 2 - трен 1, трен 2, трен 1 (25 мин) + 20 бърпита без лицева за отскок  Laughing

# 111
Аз преди тренирах сутрин на гладно,т.е. след сутрешното кафе,което пия с една течна сметана.Но преди седмица ми стана лошо и от тогава тренирам вечер Simple Smile
Аз имам една единствена цел започвайки и след това приключвайки този режим-да успея да овладее освинването със сладки неща.....И дано успея Simple Smile

# 112
  • Русе
Аз имам една единствена цел започвайки и след това приключвайки този режим-да успея да овладее освинването със сладки неща.....И дано успея Simple Smile

М_i_G, значи сме две. Аз през седмицата нямам проблем с това. Най-много някой шоколадов бонбон да ме изкуши, но събота и неделя нямам спирка  #2gunfire Много искам да го променя това и предизвикателството ми дойде тъкмо на време.

# 113
MarryPG,при мен няма събота,няма неделя,няма през седмицата.Изпаднали в състояние да ми се яде,ям като полудяла.Не мога като нормалните хора да си отчупя 1-2 плочки шоколад и да приключа.Аз поглъщам един,че се оглеждам и за втори,трети...

# 114
  • Русе
М_i_G, ще я борим заедно тази зависимост. При мен важното е да не започвам с яденето на сладко, но опитам ли малко и няма спирка. Получава се ефекта на снежната топка. Обаче вече съм желЕзна! Събирам точки и като го заслужа, ще се наградя с шоколадче или някой мъфин.

# 115
Записвам се и аз при вас  Grinning Честно казано повече ме вълнува кой кво яде  Laughing с тренирането се справям някак.

# 116
Днес отчитам първи 12- часов работен ден с тренировка Peace.

За първи път ми се случва да тренирам по-сериозно в 05.10 ч. сутринта Grinning. Не е зле, но за да тренирам трябваше да стана в 05.00 ч. Направих тренировка от 20-тина минути с по-дълго разгряване (обичам да се разгрявам по-бавно). Изиграх вчерашните 2 тренировки по веднъж и не много качествено, но когато съм притискана от времето не успявам да дам всичко от себе си.

Утре ще изиграя тренировките за Ден 3. Явно ще се движа с ден закъснение засега. Много ми е трудно да играя нещо, което виждам за първи път и което на всичко отгоре ми се обяснява на английски Confused. Това е положението. Ще лягам рано и не мога да чакам новите тренировки, които се качват след 23.00 часа.

Отчитам ходене от около 40 минути и още поне толкова за цял работен ден (при нас се ходи много по коридорите) Grinning. Плюс качване на 8 етажа. Направих опит за напади във WС-то, но днес бях с един по-тесен работен панталон и имаше опасност да го цепна  Grinning. Нядявам се към месец декември да мога да правя напади и с него без да го пукам по шевовете  Joy
Това е от мен. С храната съм ОК. Затова с най-чиста съвест си отреждам една гОляма точка.

# 117
Абе хора... извинявайте, ама нали до сега сте тренирали с Руми.. в смисъл, трябва да си имате едно наум за правилното изпълнение на всяко едно упражнение. Всяко ново упражнение, което виждате има някакво начало - дали ще е от клек + добавка ръце на земя + добавка ритник назад + не знам си какво още, това упражнение тръгва от клек. Тоест на вас не ви трябва нищо друго, а само да видите упражнението от къде тръгва и следващите точки да си ги нагодите. Прегледайте тренировките по веднъж, не е нужно да изгледате цяла минута с едното упражнение (а може би е?), прехвърлете го отгоре, отгоре, за да си имате на представа какво ви очаква и да не се блещите и чудите по време на тренировката как да направите съответното "чудо".
За лицева опора + добавка коляно към лакът + добавка крак назад и нагоре, примерно - цялата формула започва от лицевата опора - е, на лицева опора ли не сте заставали? Коляно към лакът ли не може да дадете? Изправяте от лицевата и давате крак назад и нагоре.
Има на едно място въртеливи движения на крака... ?!
Дълбок балерински клек Grinning с гира нагоре...?
Не мога да разбера какво не разбирате.
В следващото видео има (ден 2, ниво 3) гребане, встрани правиш лицева, от лакти в планк дупе в ляво-дясно, изпъваш в поза какво си куче беше от йогата, но на лакти, изправяш, връщаш в начална позиция, гребане....
В ниво 2 е същото, но имате задържане в планк, лицева от колене, на лакти, изпъване назад, планк, изправяне през клек, подскоци...

Не искам да ви засегна (ни най-малко!!!!), но на мен ми дойде в повече мрънкането за английския и наистина не разбирам. Ако ще и на китайски да говори...

# 118
Благодаря, момичета  Simple Smile

Госпожица Лаленце, чудя се аз къде се изгуби, а то какво било. Тренираш здраво Hug

# 119
  • Sofia
Да се отчета и аз - първите два дни ги направих. Много ми харесаха тренировките Simple Smile
Днес, след ден 2, имам лека приятна мускулна треска  Heart Eyes
Утре ще направя ден 3, днес леко се поразболях - хрема, отпадналост и т.н., та ще се съвзема от настинката и утре продължавам. Прегледах клипчетата за ден 3 и пак ми харесаха Simple Smile
Изобщо много ме радва предизвикателството, доста стимулирана се чувствам, виждам и вие сте така  Hug

Кажете как се храните? Аз ползвам MyFitnessPal, засега ми е интресно смятането, но ми се струва, че не ми е толкова балансирано менюто  Thinking

Мрънкането за английския е доста дразнещо. Какви коментари имаше в сайта й за това, направо неудобно ми стана да чета  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт