Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 5

• 62 230
  • 733
  •   1
Отговори
# 555
Аз се пробвах преди малко - на ръце докарвам без особен зор  до 1 минута, сигурно и повече ще мога, ако се заинатя. Но пък на лакти се огъвам след 20-та секунда. Едва ли е само заради това, че лактите ги правя след минутата на ръце newsm78 Слабачка съм още.

# 556
Е, 1 минута никак не си е малко  Peace А на 3те минути казах, че се гънех като червей, така че не съм ги издържала до край в статично положение.

# 557
Уф, току що отмина едно земетресение. Сигурно и по новините ще го кажат.
Аз съм на 9-я етаж и се усеща много яко.
Добре е, че не съм на работа - там съм на 13-я Grinning

Първо си помислих, че ми треперят краката от упражненията Joy

# 558
Аааа, къде това  Shocked
Аз съм в шок и ужас от първото и последното земетресение, което усетих в София, 6ти етаж. Май беше на 24 май.  Още като погледна през прозореца и се сещам как се люлееха блоковете, трябва ми психолог  hahaha

# 559
Пловдив.

Скрит текст:
А аз на 24 май бях на работа (на 13-я етаж). Страшно беше. Едвам удържахме пациентите да не хукнат презглава по стълбите. Голяма паника беше. От прозореца виждах как се усукват стените на болницата. Имаше изпадали шкафове, мазилка... Не спря да се люлее повече от минута-две. Най-страшното беше усещането как люлеенето се засилва и няма намерение да спре #Crazy.

Отивам да направя още 10 лицеви - психолог нямам наблизо Grinning. Дано това помогне.

# 560
Скрит текст:
А аз на 24 май бях на работа (на 13-я етаж). Страшно беше. Едвам удържахме пациентите да не хукнат презглава по стълбите. Голяма паника беше. От прозореца виждах как се усукват стените на болницата. Имаше изпадали шкафове, мазилка... Не спря да се люлее повече от минута-две. Най-страшното беше усещането как люлеенето се засилва и няма намерение да спре #Crazy.
Аз не знам дали изобщо съм мислила, просто стоях под касата на вратата и гледах през прозореца. А от другата стая едно момиче като каза "не продължава ли прекалено дълго" чак тогава почна да ми мисли главицата, че е точно така и се засилва, всъщност. Пффф, как ще заспя е въпроса  ooooh!

# 561
Десет лицеви от колене Grinning.

Скрит текст:
Не съм си внушила. Усетили са го във Варна, Русе, Силистра.
Явно в Южна България е било по-слабо. Епицентърът ще е някъде в Румъния сигурно. newsm78

# 562
Да, Вранча. Вече пише по новинарските сайтове Grinning

Мятам и аз 20 лицеви и клекове, че трябва да пиша реферат и презентация за утре, а спамя тука с тебе  Laughing

# 563
Отчитам Ден 53 "Нападение" - това дупе най-после трябва да види малко зор. Тя тренировката си беше за цяло тяло, де... Да видим дали ще имам МТ на д-то утре.
Много ми харесаха двойните напади напред, а и тези напред-назад. Малко се озорих от повдигането на крак настрани и се чудя защо, след като друг път съм го изпълнявала без особен проблем newsm78

И да споделя. Вчера една почти непозната жена ме беше заразпитвала какво обичам да правя - изобщо кое ми е любимото занимание. И изнанадващо за мен първо се сетих за тренировките Grinning. Че кога успяха да ми станат и любими Crazy Като се замисля от доста време не бях правила нещо свястно за себе си.

Хубав ден. Ще тичам по задачи. Довечера ще надзърна да видя как сте Hug

# 564
Тренировките са заразяващи  Crazy

Аз имам мускулна треска на дупето от ден 53  Flutter

# 565
  • гр. София
Много обичам и аз тренировките Heart Eyes  Приятелят ми се учудва, че ми е приятно да ги правя. Моите упражнения му се виждат страшно сложни Laughing
След толкова време трениране най-после мога да правя хубави лицеви опори от колене. Така че другата седмица ще се предизвикам и ще се опитам да правя истински такива. Е, бавно напредвам, но важното е, че имам някакъв напредък.

Днес съм почивка, но вчера правих една тренировка за цяло тяло.
Преди малко закусих овесени ядки със сирене. От вас го видях и се оказа доста вкусно.

# 566
Здравейте, момичета Simple Smile Наминавам и тук да кажа, че съм жива и тренирам. Вървя си по план.
Илима, и аз бях много, ама много зле с лицевите опори - всякакви. Сега съм много добра с тези от колене, но още не мога да правя нормални. Дай си време, за една седмица едва ли ще стане. Simple Smile Между другото все още не мога да правя "диамантени" дори и от колене. Обяснявам си го с това, че съм заякнала бицепсите, но трицепсите ми още са ню-ню. Това ли е?

# 567
  • гр. София
Barbabeau, имах предвид, че ще се опитвам да правя истински лицеви опори. То ясно, че след два опита пак ще ги правя от колене Joy Ама все пак да започна да се пробвам.
Все пак по случая се наградих с един спортен сутиен Flutter
Иначе и аз диамантените не мога да ги правя добре от колене. Страшно са ми трудни.

# 568
Ако ще ви успокоя - и аз права диамантените от колене  Grinning

# 569
  • София
Вчера отметнах ден 12. Много трудни тез 1-минутни интервали - нито едно упражнение не можах да издържа, с изключение на едни подскоци. ПодтиснАх се.
Днес цикъл, нерви, мързел. Крещях на децата, ама не ми олекна. Мразя лицеви опори, мразя бърпита. Яде ми се сладко.

Общи условия

Активация на акаунт