Парфюмни размисли и страсти - 184

• 63 441
  • 724
  •   1
Отговори
# 225
Да попитам за трайността на Далия Ноар, ЕДТ. Оригинал ми е, издържа не повече от 15мин Crossing Arms Не харесах ЕДП, тежък и задушлив ми дойде, но пък тоалетната вода изобщо не се усеща. Чудно ми е това 'ноар' защо са го сложили на толкова нежен и нетраен аромат..

# 226
  • на терасата
Обожавам Розата на Пол Смит. Съгласна съм, обаче, че е за топло време.

Както и Далия Ноар. Лятото е чудесен летен парфюм. За трайност...при мен нещата са сложни, защото съм със суха кожа. Затова няма да се изкажа за трайност, но парфюмът е хубав. За мен не е шлейфов, ако се търси този ефект. Не съм го пробвала тези дни, когато е по-топло. Ще си го взема в понеделник с мен и ще споделя как е.

Не зная дали защото още е не е много студено, но онзи ден едва изтраях L Lolita Lempicka. Не обичам ванилия  ooooh! Само Addict май мога да нося и то в специални случаи. В началото ваниловите са ОК, но остатъчната миризма ме побърква. Усещам се като домакиня навлякла домашния пенюар и току-що правила сладки с ванилия. Моята кожа ли е кофти не зная, но усещам някаква нечистоплътност в drydown-a, когато съм с ванилен парфюм.

От сладникавите, които имам, само Prada Candy не ми дава такова усещане...като че ли  Thinking Още не съм го носила тази есен....

# 227
Да попитам за трайността на Далия Ноар, ЕДТ. Оригинал ми е, издържа не повече от 15мин Crossing Arms Не харесах ЕДП, тежък и задушлив ми дойде, но пък тоалетната вода изобщо не се усеща. Чудно ми е това 'ноар' защо са го сложили на толкова нежен и нетраен аромат..
при мен е същото-15 мин.

# 228
  • София
при мен е същото-15 мин.

За ЕДТ нямам наблюдения, но L'Eau при мен има много приличан трайност. За съжаление също така ми докарваше и зверско главоболие (не се сещам с друг парфюм, който харесвам да се е случвало  Sad ) и отиде да радва една друга девойка  Hug

# 229
Тествах Narciso, My Burberry и Love Story на Chloe.

Скукаааа. Нарцисо е с красив външен вид, главоболно начало (усещам тубероза) и драйдаун, идентичен на този: http://www.fragrantica.com/perfume/Burberry/Burberry-Women-818.html
Нищо лошо, но не, мерси.

Новото Бърбъри не го запомних. Беше нещо толкова мейнстрийм, че не знам точно какво усетих. Парфюм, някакъв.

Love Story е нежен, свеж, одеколонест, има портокалови цветчета, да, но не са доминиращи и са скучни. Предпочитам Elie Saab.

Armani Si Intense само го взех, повъртях и като знам колко ми е неприятен Si, го оставих пак на рафта.
Като цяло, доволна съм от лошото представяне на новите аромати, чудесно е, когато не харесаш нищичко.

Чакам с нетърпение Knot да ми изпадне някъде за проба, много ми е любопитен.

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 12:00 от Анонимен

# 230
Благодаря на споделилите за Далия Ноар Hug
Не понасям розов пипер, ако има съставка, която да ме отвращава, това е точно пиперът ooooh!
Гледам в пирамидата на Далията- розово пиперче Laughing. Хубавото е, че не го усещам, не знам как е при вас. Парфюмът, който намирам за супер противен поради същата причина, е този https://www.google.bg/search?q=feerie+rose+des+neige&biw=102 … .html%3B300%3B400

# 231
Аз нося на работа новото Нарцисо и колежките са просто влюбени в нежността му и лекотата му! Whistling Аз някак също свикнах с него и започна да ми харесва. Първоначално си е препарат за миене на подове, но с моя доста извратен вкус, очаквах към един момент да ми импонира. Вече със застудяването е и доста по-малко сладък. Лек е, но има завидна трайност от над 14 часа при мен, а с подложка лосиона му за тяло почти денонощие. Дали пък да не си взема един сет? Laughing

# 232
  • София
Благодаря на Пипи, за линка към парфюмната колекция на Ami Vissenjoux. Страхотна. Две запаски от Spiritueuse Double Vanille + тази която ползва в момента.  Laughing Това се казва любов .

Извинявам се за лаишкия въпрос, но досега не съм поръчвала проби на Ексклузивите на Шанел и Герлен. От къде бихте ми препоръчали като най-надежно и бързо място, без митница.
Тази жена ми върна желанието за проучване.

П.п Някой тествал ли е това:http://www.fragrantica.com/perfume/biehl-parfumkunstwerke/al03-19980.html

# 233
За нищо  Wink ,аз много й се кефя,сега щяла да започва да прави ревюта на парфюмите  Party
Аз получих подарък от любимия:
http://www.fragrantica.com/perfume/Rihanna/Rogue-18807.html

Харесва ми,сливата веднага я усещам,в началото бие леко на мъжки,от което аз съм много доволна 👏,после си утихва и става един мекиииичък... Crazy
Безспорният ми фаворит си остава Rebelle,сега започнах пак упорито да си го нося.  Heart Eyes

# 234
  • София
densi, Нарцисо и при мен е с много добра трайност - над 8 часа. Много го харесах още първа проба и обмислям в близко бъдеще покупка.

По темата: Работя в отворен офис с около 15-20 човека в едно помещение. Нося повечето парфюми които имам, като внимавам основно с количеството и за щастие получавам често комплименти  Wink

# 235
  • на североизток от Рая
Здравейте, момичета!
 И аз съм с парфюмни размисли. Затова идвам при вас.
 Ще споделите ли как е откъм трайност Розата на Пол Смит?! Като че ли ми се прииска да го придобия този парфюм.  Thinking

Нели, страхотен парфюм е за почитателките на рози. Трайност - при мен се застоява 4-5 часа, но ако сутринта съм си пръснала, следобеда подновявам, въпреки че го усещам още леко. Опасявам се обаче, че си му изпуснала сезона. Всъщност може би това е индивидуално. Аз го нося в страшните жеги, тъй като ми носи прохлада.

Благодаря за споделеното!  Hug Все си мисля, че розите не са за топло време.
 Но щом и рак-щрак твърди същото, ще ви чуя. Ще го мисля нататък, като дойде топъл сезон.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 17:04 от neli mar4

# 236
Здравейте уханни феи. Simple Smile
Ще да ме ориентирате ли къде в БГ (София в частност) може да се помирише и тества jo malone wood sage and sea salt? Парфюмно не-ориентирана приятелка се запали по описанието, което й давам и иска да го пробва.

# 237
Не може. Марката не се предлага в България. Peace

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 17:22 от densi

# 238
  • Там, където ме обичат
Ще да ме ориентирате ли къде в БГ (София в частност) може да се помирише и тества jo malone wood sage and sea salt? Парфюмно не-ориентирана приятелка се запали по описанието, което й давам и иска да го пробва.

Денси вече е казала, че няма къде тук да се тества.
Но се включвам с един голям плюс за този аромат. Много ми хареса, макар че ми се стори нетраен.
Не знам дали всички творения на бранда са такива, защото познавам само Розата на Малоун, която също е много хубава, но ужасно нетрайна.

# 239
Скрит текст:

Денси вече е казала, че няма къде тук да се тества.
Но се включвам с един голям плюс за този аромат. Много ми хареса, макар че ми се стори нетраен.
Не знам дали всички творения на бранда са такива, защото познавам само Розата на Малоун, която също е много хубава, но ужасно нетрайна.
Парфюма на  Jo Malone Orange Blossom специално е много траен.Обожавам го.Мога да кажа ,че ми е най - любимия Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт