Парфюмни размисли и страсти - 184

• 63 432
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
  • Стара Загора
Какво ще кажете за Manifesto by YSL?l
Днес съм с него и много го харесвам. Да не те подведа, има сладост, да, но не е тежка и простовата, напр. за мен La vie est belle е много по-сладък. А в Manifesto усещам някаква сочна зеленина примесена с карамелизирани бадеми ( асоциацията ми е с бадеми, защото има и лека горчивина) и ванилия. Доста време си го усещам. За мен този парфюм е създаден за брюнетки Simple Smile
Цитат
Вмъкни Цитат
малко ще Ви откъсна встрани от темата Embarassed
някоя и друга дума за

http://www.fragrantica.com/perfume/Cartier/Baiser-Vole-12878.html
Като съм се разписала, да си кажа усещането и за този Simple SmileБях си го взела насляпо, по описанията във Фрагрантика....и сгреших. За мен беше много задушлив и усещах нотки на бръснарски сапун. Според моите странни асоциации, ми напомняше много на
http://www.fragrantica.com/perfume/Prada/Infusion-d-Iris-1795.html, който възприемам също като задушлив и бръснарски.

# 556
  • Седмото небе
някоя и друга дума за

трайност,не зная къде в Сф да го погледна;
в чуденка съм за нещо ежедневно и мисля за него и Hypnotic Poison-Dior-този го гледам буквално от години и все нещо ме спира от покупката му newsm78 newsm78 newsm78много го харесвам като аромат, но го асоциирам да го носи дама, класна или нещо такова #Crazy

иначе:
1. Montale-Boise Fruite
2. Montale-Musk to Musk
3. Shiseido-Zen
4. Christian Dior-Fahrenhait 32
5. Christian Lacroix-Tumulte
6. The DC-Pure eVe
7. Tom Ford-Atelier d’Orient Plum Japonais
8. Tom Ford- Black Orhid
9. L'Eau Couture- Elie Saab
Еххх най-после някой да сподели емоцията ми от този аромат... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Обожавам го и на мен също ми е 1 от фаворитите!Един от най-чистите,но в същото време трайни и шлейфови аромати,които съм усещала някога...А те не са никак малко...Все още умувам над моя топ... 20 поне  #Crazy Whistling Joy ... Имала съм и съм носила и 2та аромата(Картие и Диор),но първия като по-нов и сравнително по-малко познат мисля,че в обрани количества е страхотен за всекидневен...Доволно белоцветен поне за мен Blush и никога не би ми дошло наум да го сравня с Ирисовата Прада(и тя ми е била голяма тръпка,но едвам преполових 200мл бутилка и я размених) Диор-а пък си е зимни,сладки,хрупкави,топли и гушливи бадемки Crazy

# 557
  • Велико Търново
Аз имам Baiser Vole и много си го обичам  Simple Smile Мирише ми на чисто, свежо и има завидна трайност - усещам си го цял ден, но го нося в топло време.

# 558
Никак не харесвам аз Baiser Vole, задушава ме и ме боли глава. Задължително проба иска.

И аз харесвам Диор Фаренхайт, но само за мъж. Никога не бих носила такъв мъжкарски, силен парфюм.

# 559
Днес сутринта обилно парфюмирана с Коромандел отивам на работа.Първоначално осезаемо се носи от мен на мухливо пачули,аз на 7-то небе.Започваме да работим и в един момент унесена усещам Жур Абсолю на Ермес.Оглеждам се учудено от къде идва това натрапливо помело.Ами от мен представяте ли си,всичко което досега съм усещала (рози,пачули ,шоколад), всичко това се покри някъде.Ужасена включвам допълнителна печка с реотани,завирам се в нея и хоп мухъла излезе,дръпна се, пак помело,така до обяд ,докато климатиците успеят да затоплят качествено.Това може би означава ,че парфюма за да се развие, иска топлина.

# 560
  • Стара Загора
kabo6ar, все едно описваш моите преживявания от 2 дни, но с Шанел 5 Премиер, вече си мислех, че обонянието ми си прави шеги с мен. Първия ден като се напръсках, бях на по-хладно място и особено в началото много ми напомняше на Chanel Cristalle Eau Verte  newsm78. На другия ден отново се напръсках, но беше много по-топло в помещението и Премиера се разви съвсем различно, усетих и лека ванилия, нищо общо със Зеления Кристал.

# 561
  • при морето
galeta,много благодаря за чудесното описание,ще се взема явно,чувствам ,сега ми обещаха проба,та да видим Crossing Arms

# 562
ООо пръскам си се доволно с Fahrenheit 32 и около мен никой не коментира, че му мирише на мъъж newsm78 Joy Joy Joy Joy
докато тази сутрин-полята с виалче на Hypnotic Poison-a-познайте какво ми каза колежката newsm78:
" Мале с какво си се напръскала днес-мирише ми на нещо много мъжко #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Sick Sick"
Аз ли не съм в ред, но последното определение, което бих дала на Отровата е това Tired

# 563
За всички почитатели на Tea for two- It’s back…

http://www.artisanparfumeur.com/shop/perfumes/tea-for-two-eau-de … 98757-7471694181-[LIST_EMAIL_ID]&ct=t%2814-10+Tue+28+Oct+%28Tea+For+Two%29+UK%29&mc_cid=7471694181&mc_eid=[UNIQID]

Heart Eyes

# 564
  • София
някоя и друга дума за

трайност,не зная къде в Сф да го погледна;

На мен лично не ми харесва. При мен в началото ми е много силен, дори остър, но след час не го усещам изобщо. Подарих го на майка ми, тя пък много си го харесва и казва, че и държи цял ден. Мисля, че съм го виждала в Сефора.

# 565
  • Germany
ООо пръскам си се доволно с Fahrenheit 32 и около мен никой не коментира, че му мирише на мъъж
докато тази сутрин-полята с виалче на Hypnotic Poison-a-познайте какво ми каза колежката newsm78:
" Мале с какво си се напръскала днес-мирише ми на нещо много мъжко #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Sick Sick"
Аз ли не съм в ред, но последното определение, което бих дала на Отровата е това Tired
Да не би виалчето да е със Среднощната отрова newsm78. За него често са ме питали, дали съм с мъжки парфюм, явно силната нотка на пачули се възприема така. Обаче за хипнотичната, с тези жасмин, ванилия и бадеми  Thinking newsm78

# 566
Искам да изкажа възмущението си от сайта Monami.bg. Исках да поръчам парфюм, звъннах, казах кой. Отговориха ми, че ще ми върнат обаждане дали е наличен. Чаках два часа, за да звънна отново и да отговорят, че го нямат... Какво е това отношение към клиента, нима тези хора не си дават сметка, че трябва да се отнасят уважително и да ценят отсрещната страна, без значение дали ще реализират продажба...

# 567
Искам да изкажа възмущението си от сайта Monami.bg. Исках да поръчам парфюм, звъннах, казах кой. Отговориха ми, че ще ми върнат обаждане дали е наличен. Чаках два часа, за да звънна отново и да отговорят, че го нямат... Какво е това отношение към клиента, нима тези хора не си дават сметка, че трябва да се отнасят уважително и да ценят отсрещната страна, без значение дали ще реализират продажба...
Постът е по-скоро за тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771795.0;topicrefid=19

Да не би виалчето да е със Среднощната отрова newsm78. За него често са ме питали, дали съм с мъжки парфюм, явно силната нотка на пачули се възприема така. Обаче за хипнотичната, с тези жасмин, ванилия и бадеми  Thinking newsm78
+1 Peace
И на мен ми се струва невъзможно възприемането на Hypnotic poison като мъжки парфюм, докато Midnight poison и за моето обоняние - "мирише ми на нещо много мъжко" Laughing

# 568
Искам да изкажа възмущението си от сайта Monami.bg.
Откакто смениха собственика е така.

# 569
Аз имам Baiser Vole и много си го обичам  Simple Smile Мирише ми на чисто, свежо и има завидна трайност - усещам си го цял ден, но го нося в топло време.

Подарявала съм го насляпо и рожденичката го описа точно така, когато се видяхме след време и го беше поносила.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт