Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 145
  • 724
  •   1
Отговори
# 360
Точно това гласуване с СМС въобще не отговаря на идеята на формата...

до Мячик и Жаве

значи стигна се до гласуване на зрителите защото имаше равенство във вота между Ники и Спас. Ако сте забравили имаше трима финалисти. Жени (жената на Ваня) единствено гласува за Силвия Димитрова, а останалите от журито гласуваха така че имаше пълно равенство между Ники и Спас и за това прибегнаха до вота на зрителите. Досега равенство в гласовете не е имало.
Разбира се после бяха нападнати, че нарочно са натиснали хората да гласуват по този начин, че да се включат и стотиците хиляди българи и познайте кой печели от толкова много изпратени смс-и. Но това са догадки. Аз ви пиша сухите факти.
И да, колкото и да ви е неприятно, Ники е най-обичания бг сървайвър и той вдигна рейтингите до висините.
Ами не, "сухите факти" са други.
СМС гласуването не беше използвано като тайбрек, а си беше нашенско "нововъведение".
Още на острова, на финалния съвет, преди да започне гласуването на участниците в журито, Владо обяви, че към техните 9 гласа ще бъде добавен и 10-и глас - гласът на зрителите.
Това съм го забравила. Излиза,че чисто и просто продуцентите са правили всичко възможно Николай да спечели и,че в случая равенството не е играело никаква роля Confused Българска му работа. Не стига,че беше изгонен от играта ами и спечели по-най измисления възможен начин. Най-добрият победител в историята на сървайвър само,че отзад напред.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 20:42 от tinacarlyle

# 361

При трима финалисти все пак има нужда от стратегия, кой от оставащите четирима да бъде изгонен. Има възможност за противопоставяне на две здрави двойки, от равенство на гласовете в последния момент (което се е случвало...). И е източник на допълнителни драми.
Но за нашия Сървайвър това не важи. Нашите финалисти не се определят със стратегия. Те се определят с игри.

Напълно съм съгласна с теб.Точно това е, трябва да се играе с мисъл, стратегията е много важна за тази игра. Но ние тук си играем на бързи, смели,сръчни и говорим, че най-честния, най- достойния и най- можещия трябвало да победи. Може да си много можещ и оцеляващ, но ако социалните контакти ти куцат както и мисълта си пътник. Та за любимеца на Diavolo, ако не го бяха побутнали продуцентите с това зрителско гласуване щеше да си отиде в Хасково или там откъдето беше както е дошъл.
Напълно подкрепям мнението ти. Повечето бг фенове ги интересува само да гледат игри и изпитания. Тези които играят стратегически са "мръсни", "гадни" и "лицемерни", за социална игра даже не се и говори. Колко добър играч си се измерва в това каква мускулна маса си натрупал. На запад се възхищават на ум, ние тук на физически качества newsm78.

# 362
Цитат
На запад се възхищават на ум, ние тук на физически качества newsm78.

E в сегашните участници не видях някой да блести с особен интелект.Ако търсим интелект
най умни за мен са Димитър и Емо
Останалите не ме впечатляват изобщо в тази насока

# 363
  • Другата България
 newsm10 Те са толкова "умни", че от акъл и стратегия не могат да си изградят- дотук някой освен Ваня да говори или дава индикации за стратегия? Бърканичков не го броя, защото това, което той нарече стратегия се размина с действията му впоследствие.

# 364
Цитат на: Pupitka
Интересно...
П.П. Тази Силвия винаги ми е приличала на травестит.

Дай една снимка да видим ние ти на какво ни приличаш.

Първо, това бижу - Янита, не ти харесвала, защото била "твърде слаба". Не ми се рови назад да ти намеря поста от първата тема.
Сега пък Силвия ти приличала на ....... не бих си позволил даже и да го кажа. ТОЛКОВА ГРОЗНО ЗВУЧИ. И то от устата на жена... жалка картинка...
В допълнение отбелязвам, че и двете момичета (Янита и Силвия) не си позволиха да обидят никого през целия сезон.

Твърде ли ти е слаба Янита още, или просто гроздето е кисело?

На мен Янита ми харесва много с новата си визия, но Силвия ми прилича на травестит.

# 365
  • Разпиляна във въображението
Мячик, винаги е удоволствие да теча мненията ти Simple Smile

# 366
newsm10 Те са толкова "умни", че от акъл и стратегия не могат да си изградят- дотук някой освен Ваня да говори или дава индикации за стратегия? Бърканичков не го броя, защото това, което той нарече стратегия се размина с действията му впоследствие.
Преди малко на лайфа казаха нещо за коалицията в Нага. Освен това в някаква реклама Бърканичков говореше нещо за коалиция от 5-ма в Гаруда.
Вие май забравяте,че гледаме 4 часа на седмица, а в действителност в тези 4 епизода е обхванат времев хоризонт от поне 5 или 6 дни, ако не и повече.
Гледаме само това което продуцентите искат да гледаме, не това което в действителност се случва. И в двата лагера според мен много добре се знае кой къде седи в схемата.

# 367
Като говорим за стратегии се сетих за Ръсел от Самоа. Още щом стъпи в лагера почна да ги придърпва една по една жените и да ги оплита в паяжината си. Човека си каза"Аз не съм дошъл да работя, а да победя". Освен добре подготвен физически  беше и  голям стратег. Само си го представете Ръсел участник в наш сървайвър,боже, жив ще го одерат,ще го линчуват.

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 21:44 от Меган

# 368
Имаше и един русоляв хилав, който излъга, че баба му е умряла.

# 369
  • Другата България
 Joy Joy Джони някой си май беше този? Забравила съм вече.... Embarassed

П.П. Щях да кажа Холидей! Embarassed Embarassed Crazy doh

# 370
Joy Joy Джони някой си май беше този? Забравила съм вече.... Embarassed

П.П. Щях да кажа Холидей! Embarassed Embarassed Crazy doh
Laughing хахах то си му и седи особено с 2то му участе... Феърплей му казваха  Outta Joint иронично  hahaha

# 371
С риска да бъда обвинена в сквернословие ще споделя, че за мен и от американските предавания има какво още да се желае. Grinning Изгледах няколко сезона, но единствено първият ми хареса много. Те пък отделят прекалено много време за стратегии, организиране на коалиции и съюзи. Някак обикновеният, ежедневен живот в племето, чисто човешките отношения отиват на заден план, а на мен те са ми интересни - как се променят в екстремни условия. Но може би искам прекалено много. Tired

# 372
Като говорим за стратегии се сетих за Ръсел от Самоа. Още щом стъпи в лагера почна да ги придърпва една по една жените и да ги оплита в паяжината си. Човека си каза"Аз не съм дошъл да работя, а да победя". Освен добре подготвен физически  беше и  голям стратег. Само си го представете Ръсел участник в наш сървайвър,боже, жив ще го одерат,ще го линчуват.
Ами аз като чета мненията във фейсбук вече голям процент от зрителите са готови да линчуват Бърканичков който още нищо не е направил, пък ако някой като Ръсел играеше тук щеше да е мазало Laughing. Или още по-интересно, някоя женка, ако беше като Парвати или Натали от Микронезия. Сигурно щяха с домати да ги целят на финала rotfImbo.
Истината е,че американците знаят,че това е просто една игра и са отишли да играят и на всяка цена да спечелят в което няма нищо лошо. Всеки е отишъл с идеята,че ще спечели и,че ще грабне 1 милион. Никой не иска да го ядът комари и какво ли още не и да си тръгне с празни ръце.
Много по-борбени и нахъсани са от нашите.

# 373
С риска да бъда обвинена в сквернословие ще споделя, че за мен и от американските предавания има какво още да се желае. Grinning Изгледах няколко сезона, но единствено първият ми хареса много. Те пък отделят прекалено много време за стратегии, организиране на коалиции и съюзи. Някак обикновеният, ежедневен живот в племето, чисто човешките отношения отиват на заден план, а на мен те са ми интересни - как се променят в екстремни условия. Но може би искам прекалено много. Tired
Забравяш,че там един сезон е от 15 епизода. Нашите са по 50. Естествено е,че тук имат повече време да разтягат локуми и да ни показват ежедневния живот на всички играчи.
Макар,че честно казано този сезон нашенците не се справят много добре. Колко епизода вече минаха, а Нага си остава тъмна индия за мен. И не само те. Тук пък другата крайност. Всякакви глупости дават,но не и коалициите и стратегиите.

# 374
50 епизода, а през голяма част от тях гледаме изкуствени гърди и полуголи задници. От друга страна нашите не ги дават толкова изтормозени от глад, жажда и т.н. Те са все едно на оскъден летен лагер, където от време на време трябва да играят игри.

Общи условия

Активация на акаунт