Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 129
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
  • Другата България
Абе можеше да се измисли, ако трябва ще ходят всеки ден до съседен /както в ...да не казвам как плуваха и с лодки ходеха/, дори да няма кладенец ще им дават пак готова, но да се потрудят да си я донесат, а не - хоп-троп, на ви, докато се разкрасявате или тренирате ...квото там Марчо им води.

# 391
  • София
Мячик,
говорим за едни и същи неща като цяло, но се различаваме в детайлите. Simple Smile
Явно не си ме чела, изписал съм доста и в старата и в новата тема и едва ли има човек, който да е критикувал повече продуцентите тук от мен.
Не съм съгласен само да хвърляте кал по Ники, че бил незаслужен победител. Ники не е виновен, че в неговия сезон такъв е бил формата и т.н. Освен това никога не съм харесвал оправданията.
Има победител, има губещ - това е. Николай Мартинов победи и не е коректно да се твърди, че е било само и единствено заради формата или Милошев. И няма как да докажете това, така че общо взето този спор е излишен и досаден.

Последна редакция: нд, 05 окт 2014, 14:29 от Diavolo

# 392
  • София
За мен като зрител най-големият проблем на трети сезон беше идеята на продуцентите да дадат глас на зрителите при решаването, кой да е носителят на титлата "Последен оцелял". Според мен това е абсолютно несъвместимо с основния принцип на формата. Решението трябва да се вземе от хората, които реално са присъствали и участвали в играта. Не от хората, на които тя им е показана "по телевизора" във вид орязан и сглобен така, че да налага определени внушения.
Никога не съм оспорвала факта, че сезонът беше успешен и че продуцентите са спечелили от него много пари. Но според мен постигнаха този успех по неправилен начин - с интрига и манипулации. Ти не харесваш такова поведение у участниците. Аз не го харесвам у продуцентите.

Да, съгласен
Аз лично нямам нищо против да нямаше гласуване от зрителите, а да се бе стигнало до втори вот на сървайвърите.

И също така съм съгласен, че някои играчи като виждат, че не им се получава и не променят нищо в играта си за да променят това, то това значи само едно нещо - сбъркали са острова (играта).

# 393
  • София
tinacarlyle,

ОК, хубаво и откровено мнение, няма да те репликирам, няма и смисъл.
Просто харесваме различни неща във формата, но като цяло ни обединява фенството към най-великото реалити.

Simple Smile

# 394
Цитат
но като цяло ни обединява фенството към най-великото реалити.

Това е..истината
Независимо кой участник харесваме и кой не,какво в играта одобряваме и какво не  това е истината

# 395
Не знам дали това е спойлер,но го видях във фейсбук:
Скрит текст:
Вчера на лайфа докато е говорил с жена си, Ваня е казал,че Йори нищичко не разбира от играта. Тя му отговори: Ауууу Vanja Dzaferovic Йори не разбира от играта а.....хахаха

# 396
  • София
Diavolo,напълно те подкрепям за Ники-за мен е най-добрият участник в нашия Сървайвър за всички времена.
И да беше прегласуван тогава вотът,и да беше спечелил Спас,изобщо нямаше да си променя горното мнение.
Както и никога няма да започна да харесвам една Парвати да речем,въпреки двете й титли. Simple Smile

# 397
  • Пловдив
На моменти доста намирисва на режисирано. Много думи и погледи извадени от контекста и повторени, и потретини. Дават все едни и същи, а има хора от Нага, на които дори имената не мога да запомня и ги виждам само по игри.

# 398
Дават все едни и същи, а има хора от Нага, на които дори имената не мога да запомня и ги виждам само по игри.
Да, една Дамяна, например, ми се струва интересен персонаж, ама нищо за нея. Явор също.

# 399
  • Sofia
Скрит текст:
Цитат
50 епизода, а през голяма част от тях гледаме изкуствени гърди и полуголи задници. От друга страна нашите не ги дават толкова изтормозени от глад, жажда и т.н. Те са все едно на оскъден летен лагер, където от време на време трябва да играят игри.
Абсолютно съм съгласна с това мнение. Наистина много малко време все още е минало, но аз поне не видях никой досега да се оплаква от глад, да търси храна, да лови риба, рапани, миди или там каквото ядат по тези места...постоянно бъркат нещо, дават им продукти, наградите им все прилично количество ядене.... Crossing Arms
за водата стана ясно, че им я дават наготово, което и за мен  е неразбираемо....все изтупани, косите им направени, обезкосмени, с различни дрехи....не знам, това на мен ми идва като че ли изкуствено, някак оцеляването - в естествения му вид ми се губи, това тяхното оцеляване е повече като нагласено, и постоянно дават красиви острови, кристален океан, прозрачна вода и т.н., поне някой дъждовен ден или ветровит да има, да ги видим как биха вирели в сезон с дъждове или урагани...

Точно такова е и моето усещане.
Е,отвреме-навреме някой промрънква нещо за глад,ама то май повече от кумова срама  Mr. Green
Даже в последния епизод,преди да започне играта за награда,се загледах в косата на Деси на платформата-една такава лъскава...,ще кажеш,току-що с шампоан я е мила  Thinking

като казваш острова се чудех оня ден, що ходят на мама си райна  Laughing по некви острови, тука не може ли в бг да го снимат, на остров белене например  Mr. Green
Joy  Joy  Joy
То така или иначе са ни подозрителни,ама ако бяха тука,сигурно и вкъщи щяха да си се прибират вечер hahaha.От това,което ни показват,хич нямаше и да разберем  tooth

Скрит текст:
...
Както и никога няма да започна да харесвам една Парвати да речем,въпреки двете й титли. Simple Smile
Скрит текст:
Симпатяга е Парвати... fiuuuuuu  Sunglasses

п.п.
Не знам дали това е спойлер,но го видях във фейсбук:
Скрит текст:
Вчера на лайфа докато е говорил с жена си, Ваня е казал,че Йори нищичко не разбира от играта. Тя му отговори: Ауууу Vanja Dzaferovic Йори не разбира от играта а.....хахаха
Скрит текст:
Аз лично изобщо не чух да се говори за Йори.Той спомена само Крум и Дамяна по имена,а останалите от новите бяха "другите".

Ваня и той като Агонцев,слуша жена му какво му казва да прави.
И каква беше тая глупост със скайп-а...,то хубаво РД на детето,ама чак стратегии и ходове да обсъждат... Shocked

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 03:37 от avi10

# 400

Ваня и той като Агонцев,слуша жена му какво му казва да прави.
И каква беше тая глупост със скайп-а...,то хубаво РД на детето,ама чак стратегии и ходове да обсъждат... Shocked

Е, верно трябваше писмо или снимка, или нещо такова. Ако не да си я  бяха извикали нея тя да играе.

# 401
Скрит текст:
Тъй като се заговори за участници в АС само ще спомена няколко неща (трудно се търсят други теми на телефон толкова рано):

След 17 сезона със сигурност моя любим villian момент е 5 съвета на последните 5. Женската коалиция и момчето. Така го въртяха преди съвета, на него и така им се хвана горкия, и даде на Натали огърлицата, и си замина. Може би ако не беше някой толкова млад и незрял нямаше да се хване, за това му благодаря.

Парвати е олицотворение на това какво е да си "добър" злодей. Може да лъжеш, мамиш, забиваш ножове, но доказал ли си пред другите, че това е най-добрата стратегия можеш да спечелиш.

За разлика от Парвати, Русел нямаше как да спечели и сигурно няма и да го направи ако играе пак. Добър стратег, мисли напред, но има много лошо отношение към хората, от това което видях в "Heroes vs Villians". А и от което съм чел в другите сезони, в които е участвал - същата история.

Можене на феновете да се е харесал, но като си покрай други хора е различно. Те са били 24/7, а ние гледаме 2-3 в рамките на час.

В крайна сметка това е игра и всеки има предпочитания. Аз дали във филми, серияли, риалита винаги сэм симпатизирал на лошите, тъй като винаги дават нещо по-различно. А и "Доброто винаги побеждава злото."'също ми помогна. В живота - да, но това не е истинският живот. Но и понякога забравяш, че играеш - онази от Габон (не помня име) на финалния вот каза "Няма да ти дам своя вот. Ще ти дам само антидепресанти, за да не ревеш толкова многа, и когато ревеш за починалия ти баща поне да изглежда истинско.", което мина всякащви граници, а на reunion-a дори нямаше и доблестта да си извини.

Имало е и някои случаи, в които съм бил за добряците - Колби, Рупърт, Джеймс, Ози, Боб.  А от БГ - Финдо.

Какго се казва обаче - "Без големи злодеи няма да има и герои."

С този извънреден съвет изглежда ще бъде интересен епизод. Но пак добре, че са били участниците да нарушат правилата.

Последна редакция: пн, 06 окт 2014, 07:24 от Ledg

# 402
  • Другата България
Скрит текст:
Тъй като се заговори за участници в АС само ще спомена няколко неща (трудно се търсят други теми на телефон толкова рано):

След 17 сезона със сигурност моя любим villian момент е 5 съвета на последните 5. Женската коалиция и момчето. Така го въртяха преди съвета, на него и така им се хвана горкия, и даде на Натали огърлицата, и си замина. Може би ако не беше някой толкова млад и незрял нямаше да се хване, за това му благодаря.

Парвати е олицотворение на това какво е да си "добър" злодей. Може да лъжеш, мамиш, забиваш ножове, но доказал ли си пред другите, че това е най-добрата стратегия можеш да спечелиш.

За разлика от Парвати, Русел нямаше как да спечели и сигурно няма и да го направи ако играе пак. Добър стратег, мисли напред, но има много лошо отношение към хората, от това което видях в "Heroes vs Villians". А и от което съм чел в другите сезони, в които е участвал - същата история.

Можене на феновете да се е харесал, но като си покрай други хора е различно. Те са били 24/7, а ние гледаме 2-3 в рамките на час.

В крайна сметка това е игра и всеки има предпочитания. Аз дали във филми, серияли, риалита винаги сэм симпатизирал на лошите, тъй като винаги дават нещо по-различно. А и "Доброто винаги побеждава злото."'също ми помогна. В живота - да, но това не е истинският живот. Но и понякога забравяш, че играеш - онази от Габон (не помня име) на финалния вот каза "Няма да ти дам своя вот. Ще ти дам само антидепресанти, за да не ревеш толкова многа, и когато ревеш за починалия ти баща поне да изглежда истинско.", което мина всякащви граници, а на reunion-a дори нямаше и доблестта да си извини.

Имало е и някои случаи, в които съм бил за добряците - Колби, Рупърт, Джеймс, Ози, Боб.  А от БГ - Финдо.

Какго се казва обаче - "Без големи злодеи няма да има и герои."

С този извънреден съвет изглежда ще бъде интересен епизод. Но пак добре, че са били участниците да нарушат правилата.
Има тема за АС.
Моля, пишете в нея за него! Peace

# 403
  • Sunshine state
И на мен започна да ми писва това обсъждане на други Сървайвър-и.  Rolling Eyes
Днес ще гледам с голям интерес. Peace

# 404
  • Mediterraneo
И аз с молба да спрете да обсъждате АС, че и сезони отпреди години! Нито го следя, нито нещо ми говорят имената, че и стратегиите им!

Относно режисираното и нагласено предаване- и аз така виждам нещата. Имам някакви спомени за първите сезони как изпосталяваха от глад, някъде косми се виждаха... Сега са лакове, гримове, червила  Shocked Облечени всеки ден различно, според времето и часа на деня... безумно изглеждат на фона на концепцията на формата като цяло.

Общи условия

Активация на акаунт