Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 132
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Цитат
Облечени всеки ден различно, според времето и часа на деня..

Абе аз с повече от два различни " тоалета " не съм ги видяля
Васко с тази зелена тенидса си остана
Ралица съм я видяла с два чифта бански.Агонцева и тя
Агонцев с дългия клин и едни боксери
Марчо и той

Вярно е че Нага ги дават по малко но не ми е направило впечатление да са на модно ревю

# 406
  • Mediterraneo
То не са туники, клинове, ветровки... Не знам, аз така ги виждам.

# 407
  • Другата България
Мдааа...... Flutter

# 408
Мдааа...... Flutter
По модата са хората, няма какво. Laughing

# 409
Мен най-много ме изумиха лакираните нокти.  Rolling Eyes

# 410
Чудя ви се понякога... Не ми разбира главата от тия неща ама има и дълготрайни лакове и перманентен грим. Колкото до дрехите и аз да трябваше да участвам щях да се навлека като мечка за всеки случай. В така любимите ни АС сезони е същото  Laughing  Гаруда са запоснати и добре са се подготвили.
Но косата на Деси и мен ми е съмнителна как за две седмици е толкова чиста  Joy перманентен шампоан не знам да има  Joy

# 411
  • Mediterraneo
Мен най-много ме изумиха лакираните нокти.  Rolling Eyes

Агонцева пък е вечно с червило!

# 412
Имат перманентен грим и на устни, и на очи, и на вежди.

# 413
Мисля, че в първия бг сървайвър подчертаваха няколко пъти, че не могат да носят НИКАКВИ лични вещи със себе си. Освен един кат дрехи. Може и да са го променили.

# 414
Дамяна беше дала интервю за едно списание,че е била заминала с "пет ката дрехи" и като пуснах първият епизод видях че наистина е с бая дрешки

# 415
  • Mediterraneo
Мисля, че в първия бг сървайвър подчертаваха няколко пъти, че не могат да носят НИКАКВИ лични вещи със себе си. Освен един кат дрехи. Може и да са го променили.

Това имам предвид  Peace

# 416
Значи коалицията в Гаруда е Бърканичков, Силвия. Митко, Ива и Ралица. Агонцеви и Финдо са в опасност от изгонване, ако ветераните загубят имунитета. Но най вече Диана.

# 417
Митко понякога истински ме забавлява с разсъжденията си ,които казани уж в леко шеговит тон съдържат много истина

Много правилно го каза ,че Агонцев не е това което е благодарение на жена му
Мисля ,че Агонцева успя да покаже на държавата че той наистина е мъж под чехъл ,пък той нека си мисли че е стратега на Гаруда

# 418
Значи коалицията в Гаруда е Бърканичков, Силвия. Митко, Ива и Ралица. Агонцеви и Финдо са в опасност от изгонване, ако ветераните загубят имунитета. Но най вече Диана.
Да си заминава, че вече не мога да го гледам Агонцев такъв смачкан. Да живне малко тоя човек.

# 419
Да си заминава, че вече не мога да го гледам Агонцев такъв смачкан. Да живне малко тоя човек.
Аз предпочитам, ако е между двамата той да си тръгне. Диана ми е по-интересна като играч.

Общи условия

Активация на акаунт