Survivor Камбоджа - Сезон 5, Тема 2

• 38 110
  • 724
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Снощи Бърканичков не млъкна, но е истина, че той спечели играта за Гаруда.

Марко ми става все по-неприятен... Особено като се съберат с Явор на съвет.

Кога ли ще дойде денят, в който да трябва да си премерят силите кой е по-по-най.

# 451
  • Другата България
А пък това с Мерлина и Агонцев са големи глуспоти. Гаруда се бяха понапили и се шегуваха, а вие го взехте насериозно  Laughing
Laughing Laughing Нима? Дали гледахме едно и също предаване? Не смятам, че имаше някой пиян, и смятам, че всичко си беше съвсем НАсериозно. Wink
Ето ви двете Силвии примерно- голямата, което изгониха и малката Радулова - пак манекенки, но и с характер и изобщо хора, от които можеш да научиш нещо.
Laughing Малката не е изобщо манекенка, и ми е много любопитно какво точно би могъл да научи човек от нея? newsm78

# 452
  • Mediterraneo
каквото и от голямата- нищо.

# 453
Преди първият съвет на Нага нали показаха как Марчо казва,че ако Йори няма имунитет ще вотне за нея.Ако още е на същото мнение и като "център" на племето може да прилъже останалите да гласуват за нея.
Жените в Нага не ги разпознавам,много безлични или си приличат newsm78

# 454
  • Другата България
 Laughing Забравих да спомена и изключително интЕлЕгЕнтният изказ на секс символа Бърканичков - "сУпрайС"   /моите предположения са, че искаше да каже surprise/, ама момчето е секс символ все пак, не е задължително да знае такива сложни думички.... Sunglasses Crazy

# 455
Според мен жените в Нага са мнооого зле всички
Вчера едвам минаваха по гредата.Хубави тела  имат но физически са много зле

В Гаруда са по добре физически но пък са лицемерни и злобни
Агонцев снощи да имаше как щеше да изльока цялата бутилка вино.
Като видя че Бърканичков и Силвия връщайки се носят бутилка  почти затанцува от радост

Цитат
секс символа Бърканичков

Ами те секс символите все в Гаруда са събрани- Бърканичков Агонцев Joy Joy Joy

# 456
От "старите" май никой не харесвам. Бърканичков ми е ужасен, Занев - също ....., Ива изобщо не я харесвах преди, но е добър играч, Митко ми е любопитен. "Новите" изобщо не ги показват  newsm78 Може пък да е умишлено.

# 457
На мен пък предаването ми става все по-интересно. Вече съм си направила някакви заключения от кого какво да очаквам и ми е любопитно дали ще съм права. Не търся герои.

# 458
Не знам защо, но си мисля, че на съвета Нага ще изгонят Емо.  Не се вписва в средата им, но те пък и какво ли дават за взаимоотношенията в Нага, че човек да си направи извод.

# 459
  • в морето до колене
Може и малко да дават, ама все някакви изводи може да се опита да си направи човек...

Дават шест човека от НАГА, които си говорят за евентуално гонене и че имат план А, пък ако той се провали заради личен имунетите - имат план Б, че даже и план В...
После дават интервю с този, дето май е план А на всички - в случая Мерлина. Която казва, "знам, че съм им на мушката, ... ама по-добре да изгонят Емо. Пък що не и Йори, щото и такива приказки се чуват..."
После дават Емо. Който казва, "Аз, ако наистина не съм от полза за това племе, не бих искал да му преча да продължи напред. В никакъв случай обаче все още не го мисля това нещо." (това специално го цитирам абсолютно точно, щото се върнах три пъти да го чуя)
Ами като не го мислиш, защо го казваш.  Rolling Eyes

Е, да повторя ли пак, как ме ядосва примиренческият тон на Емо.  ooooh!

И в тази ситуация бих била по-доволна, ако видя, как тези зад план А и план Б вземат да свършат нещо, та да отклонят огъня от себе си и да го насочат към план В ... а що не и да изкарат на пангара някой Г, Д...
Аманадали  Twisted Evil

Не знам защо, но си мисля, че на съвета Нага ще изгонят Емо.  
Според това, което са свършили сценаристите и монтажистите - заради горното, което аз описах, и аз мисля същото, което "си мислиш" ти.  Peace

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 14:29 от мячик

# 460
Специално за думите на Емо е важно и кога точно е взето интревюто, по какъв повод и какво точно са го попитали. Щото не е много ясно...  Rolling Eyes

Иначе Мерлина нямало да гласува срещу Йори! И що, питам аз? Shocked

# 461
  • в морето до колене
Жаве, аз лично предпочитам да разсъждавам в/у това кога и къде ми показват думите на Емо, а не кога и къде са се случили реално. (Първото има отношение към телевизионния продукт. А през последните години мен предимно това ме интересува.)
По какъвто и повод да е взето интервюто, както и да са го провокирали репортерите, думите ги е казал той, не са му ги сложили в устата.
Аз ако съм отишла да играя игра за награда, няма да тръгна да обяснявам, как преча на другите да "продължат напред" и те да я спечелят БЕЗ мен.

За Мерлина и аз питам... ooooh!

В краткосрочен план насочването на отрицателната енергия към Йори (например така - виждате ли, как Гаруда се отърваха от един дразнител в лицето на Занев и започнаха да побеждават / защо и ние да не махнем най-дразнещата в момента), би могло в дългосрочен план да доведе до надделяване на "периферията" над "ядрото".
Разбира се съществува възможност "ядрото" да се втвърди и да не пусне Йори - но ми се щеше да бях видяла поне опит да го разклатят. Peace

Последна редакция: вт, 07 окт 2014, 14:38 от мячик

# 462
  • Пловдив
Специално за думите на Емо е важно и кога точно е взето интревюто, по какъв повод и какво точно са го попитали. Щото не е много ясно...  Rolling Eyes

Иначе Мерлина нямало да гласува срещу Йори! И що, питам аз? Shocked
+1

Мерлина тежко ще го раздава "Аз съм над нещата". Едва ли не всички обиди са и минали покрай ушите и няма да се прави на отмъстителна. Така го разбирам аз.

Според мен Емо не говори примиренчески. Просто е сдържан и така си говори.

# 463
Според мен Мерлина е насно,че тя или Емо си заминават и за това ще вотне за него,а не за Йори.Това е логично,защото това нейно гласуване може да наклони везните в нейна полза,но ако има шанс да изхвърлят Йорданка няма да го пропусне.

# 464

Мерлина тежко ще го раздава "Аз съм над нещата".

Точно.

Общи условия

Активация на акаунт