Лидл ::49::

• 74 318
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Аз пък никак не им намирам нормални размерите на лидл, S са ми огромни всичките... при панталоните по-нацелват Simple Smile

# 91
  • София
Скрит текст:
Хлебопекарните нали септември все ги пускали?

Аз съм от доволните новопритежатели на хлебопекарни. Не виждам защо трябва да се чувстваш виновна raja_nikol , някои почват от първите 1-2 опита да се оплакват. А и съотношението цена/качество е много добро.
Мисля,ч е миналата година на разпродажбата взех ел.метлата и си я считам за една от много успешните покупки. Сегав брошурата нищо не ме грабна, но ако имам възможност бих се разходила да огледам.
Ъъъ, каква е тази метла? Силно съм заинтригувана!!!

Ще мога ли да летя с нея?  Party

Някой питаше за оформящото бельо. Аз имам оформящо боди размер L-XL. Когато си го взех бях около 78 кг. и едвам го намъквах, но не можех да дишам в него, така ме стягаше. Сега отслабнах с около 10-11 кг. и ми е много по-добре с него.  Peace
Наистина ли оформя?

Някой питаше за сивите одеяла, тези от преди известно време. Ако още се интересувате в Лидл на бул. Стамболийски (жк. Западен парк) имаше поне едно, а в този на ул. Опълченска имаше поне два броя  Peace

# 92
Днес взех маскарпоне малката кутийка, мисля че на рафта цената беше 3.50 грубо, а на касата ми го маркираха 2.50 лв. newsm78  Доволно де, не че се оплаквам..

ИИИИи намерих тези прословути таблетки за пералня...Днес ходихме до съседен на нашия град в Лидл и там ги видях...Сигурно и в нашия Лидл ги е имало, ама пусто.. Rolling Eyesкой да гледа...

# 93
А има ли препарат за самопочистване на пералня в Лидл?

# 94
  • София
Скрит текст:
Хлебопекарните нали септември все ги пускали?

Аз съм от доволните новопритежатели на хлебопекарни. Не виждам защо трябва да се чувстваш виновна raja_nikol , някои почват от първите 1-2 опита да се оплакват. А и съотношението цена/качество е много добро.
Мисля,ч е миналата година на разпродажбата взех ел.метлата и си я считам за една от много успешните покупки. Сегав брошурата нищо не ме грабна, но ако имам възможност бих се разходила да огледам.
Ъъъ, каква е тази метла? Силно съм заинтригувана!!!

Ще мога ли да летя с нея?  Party

Нещо подобно е:

Съмнявам се, че ще успееш да полетиш с нея, но да попочистиш пода след малките дзверчета става  Mr. Green

# 95

Гледах на плакатите по прозорците, че скоро ще има...две опаковки бяха розови ..мисля другата седмица още, че ще има.. Peace

# 96

Гледах на плакатите по прозорците, че скоро ще има...две опаковки бяха розови ..мисля другата седмица още, че ще има.. Peace
Супер.....дано и е на хубава цена,че по-добра цена от 7-8лв не съм намирала Mr. Green

# 97
  • UK
Преди няколко дни грабнах без да се загледам особено 2 пакети крутони за супа от тези по 1 лв/бр:
Скрит текст:
Днес като погледнах съдържанието и ми стана лошо Simple Smile Не че съм очаквало нещо качествено от крутони в опаковка, но тези "перлички" имат вкус на мазен снакс, чак с детето се сдърпахме , че не искаше да отлепи от тях и искаше и втора и трета порция. Дотам с "купешките" крутони за супа.  Laughing    

Маскарпонето беше намалено преди няколко дни, и аз купих.

# 98
Да ви кажа за стикчета. На дъщеря ми се падна  cтикче-костенурче от огромната близалка на Chupa Chups sticky zoo Mr. Green..

# 99
  • Пловдив
Judy , благодаря ти.

# 100
  • София
dejie - тези крутони...по-отвратително нещо не си спомням да съм вкусвала последните години. Sick Sick Sick
Преди  време ги бях взела. Добре, че ги опитах преди да ги пусна в супата, направо към кофата заминаха и взех, че се научих да си правя сама, което се оказа бързо и лесно разбира се. Crazy hahaha

# 101
  • UK
Ами да Simple Smile Аз напоследък все ги пропускам крутоните в супата, защото или не остава време или забравям да ги изпека и сега за първи път реших да купя готови, защото буквално ми се изпречиха на пътя в един кашон в Лидл. Simple Smile  Предполагах, че са нещо от сорта на стандартните сухари само че на кубчета (топчета), ама не.

# 102
  • София
Мда, то кубетите са по-добро решение от това Simple Smile

# 103
  • Пловдив
В новата брошура(от м-на я взех) следва седмица на почистването(една камара препарати W5) + страхотни дрешки в р-р до 116. Peace

# 104
олеее, ще спестявам за препаратите другата седмица, че ... голяма мръсотия  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт