Чудна есен вън настана,Януарска мама,все по-нетърпелива става...8 тема

• 39 384
  • 720
  •   1
Отговори
# 60
Маймунке, прочетох, да Simple Smile но пък ММ чел и той някъде си, че не било хубаво накрая, че да не родя в леглото Grinning сам си постави ултиматом, че не знам как ще го убеждавам после Grinning  Grinning

Данито, супер че е минало леко при теб. И както казваш - желание щом има, другото само ще дойде Grinning

# 61
Ей гледам аз известия няма, чакам и накрая се сещам, че сигурно има нова тема. Ех, този бременен мозък никакъв го няма  Joy
Първо да кажа на La Jolla, прекрасна новина! И честито за бъдещите роклички   ylinfant
Ох, момичета за секса, направо не ми се говори. Нямаме забрана, но заради спонтанния аборт, аз много се страхувам. Първо казвах на ММ да вляза в четвъртия месец, после нека мине още малко време, после пак се страхувам и така като гледам май около Коледа ще ни огрее, когато няма да ме е страх и да тръгне да се ражда бебка. Иначе непрекъснато сънувам секс  Embarassed Но не мога да се отпусна от страх.

# 62

Бодилче, твоите как вървят на грамове? Моите са към 400 и хич не ми е тежко още. Понякога спирам по пътя за почивка, но е заради ниското кръвно. През деня ми е лекичко, а нощем ставам по няколко пъти с болки и твърд корем - проклети газове. Но ако не стана, получавам сърцебиене и дишам трудно...

Здравей миличка , не знам в коя седмица си ... Ние на последния преглед който бях в 21 г.с. док каза че едното бебече е 580гр. а другото е 610 гр. при нас момата е по дебеличка , а младежа е по дълъг  Laughing ... Вървим със седмица напред .На всеки преглед вече мерим матката тък като имам стари проблеми и травми а и годинките ми не са малко   Mr. Green , и правим доплер тъй като съм на фраксипарин ...   За сега всичко е наред , дано е така и занапред !  Heart Eyes
 аз съм с постоянни контракции от три седмици и гърба и кръста ме боли ужасно и по съвет на доктора съм на легло ( почти постоянно ) ставам чат-пат да направя салата , но докато нарежа зеленчука вече ме боли кръста , стегнал стомаха и краката ми изтръпват , а и кила доста съм качила вече 13 отгоре   #Cussing out  Sick Mr. Green Каквото такова , започвам да се примирявам  Rolling Eyes
   Ужасно е , но се търпи ... То почти не остана  Joy Mr. Green
 Много се радвам че ти се чувстваш добре , дано да е така до края !!!

За секаса - ни е забранен от първия ден след процедурата , след това не съм и питала ...  Нямам желание . Страх ме е , чувствам се дебела и тежко подвижна . Скъпия вижда и дори намек не ми е направил въпреки че да ми повдигне самочувствието казва че гърдите ми били апетитни  Joy а те са огромни  hahaha
  Прекрасен ден на всички !!!    bouquet  bouquet

# 63
  • София
Благодаря за новата тема !   bouquet

# 64
  • Разпиляна във въображението
Направо адски ви завиждам за тези, които продължават със секса.  Crossing Arms  Embarassed

# 65
Аз лично имам чувството , че вече не знам как се прави ..  Embarassed Embarassed

И аз така cheers  От ин витрото насам. И желание ми липсва, и от страх...

Я кажете за това кървене след раждането - като менструация ли е или по-силно; колко време продължава; кое му е различното при секцио?

# 66
Аз лично имам чувството , че вече не знам как се прави ..  Embarassed Embarassed

И аз така cheers  От ин витрото насам. И желание ми липсва, и от страх...

Я кажете за това кървене след раждането - като менструация ли е или по-силно; колко време продължава; кое му е различното при секцио?

Не знам дали има разлика от нормално и от секцио, по-скоро разликата идва от организма на жената Simple Smile
Много по-силно от менструация е, кръв с примеси е (не като при менструация - чиста кръв), ходиш с едни огромни превръзки първите дни, те са без крилца и са бая дебели. Тече по много особено първите дни и никак не е приятно, като цяло казват че продължава горе-долу месец. Може и да е много повече, може и да е много по-малко. Има жени с месеци се чистят, други за 5 дни, аз например 5 дни имах силно, после спря за няколко дни, после пак се появи и така...  Simple Smile

# 67
Направо адски ви завиждам за тези, които продължават със секса.  Crossing Arms  Embarassed
Моя мъж също не ми правил намеци за нищо...само ми повтаря, че съм много сладка станала и  Crazy .. Ама к'во да пра'иш  Sad Mr. Green

# 68
  • Пловдив
Да се похваля от прегледа:всичко ни е на ред.Бебо не спря да се върти и да си смуче пръста до като трая прегледа.Ще си имаме още една мома! stork-girl
La Jolla-браво за амниото и честита мома!
zizy ziz-добре дошла в редиците!
За секса-ние забрана нямаме и си го практикуваме и сега и с първата бременност,почти до деня на раждането.След това май около 20-ия ден се престрашихме.Аз родих секцио и се възстанових бързичко.Лохиите ми преминаха за две седмици някъде.Големия теч беше първите 2 дни,после беше леко вече.Но всичко е много индивидуално!

# 69
Забравих да честитя на La Jolla чудесните новини  Hug
Моите лохии си текоха 40 дни, 1вите няколко беше странно и обилно...
После станаха едни прозрачни, розови и съвсем мъничко... ежедневни превръзки слагах последните 2 седмици.... но мен 40 дни си ми тече, точно. На погачата помня вече нямах.
Кали, честити розови гащи!  Peace

# 70
Добре дошла и от мен на zizy ziz
Честито розови гащички на La Jolla i kali-m-g.
При мен изчистването след раждането продължи около 2 седмици.
Колкото до секса , отне ми около 20 дни докато се престраша. Embarassed

# 71
  • Смолян
Добро утро мами  Hug
Малеее, докато смогна да се разпиша, вече сте изписали 5 страници....  ooooh!
Цопвам в темата да ви следя, пък после ще дочитам.
Ние с малчо сме добре, рита, мести се, играе Simple Smile В началото ми беше някак странно, сега като не мръдне повече от час и се чудя защо не мърда.. 
Понеже док ми е изписал повече движение, вчера ходихме на риба  Flutter Някоя друга мама да го практикува това хоби? Или аз съм единствената луда  Mr. Green
Иначе, все още не сме започнали с покупките, чак се притеснявам ще ми стигне ли времето накрая. Замислям се и как да раждам, абе филмирам се, но няма как  Blush
В началото на темата зърнах бегло че някой говореше за киселини. На мен миналата седмица ми се появиха за пръв път, но само за 2-3 дни, после нищо. Пия си Михалковска газирана вода профилактично и така. Иначе са страшно неприятни, през живота си не съм изпитвала такова гадно чувство.
Както и да е, да не се разписвам много, че започна ли няма спиране  Whistling
Хубав ден на всички и много  Hug

# 72
Добро утро мами  Hug

Понеже док ми е изписал повече движение, вчера ходихме на риба  Flutter Някоя друга мама да го практикува това хоби? Или аз съм единствената луда  Mr. Green

Хубав ден на всички и много  Hug
здравей,не си сама,аз от началото на бременността до сега съм за риба ако не всеки ден през ден.

# 73
Здравейте и от мен  Hug
Аз също ходя за риба с ММ но не толкова често,понеже той е на работа. Така,че Cassiopeia не си единствена  Crazy

# 74
И аз съм рибарка  Mr. Green Много обичам да ходя с баща ми, но това лято, когато той ходеше, аз си стоях вкъщи, заради хематома  Tired
Дано догодина да имаме възможност да ходим повече  ribolov

Общи условия

Активация на акаунт