Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е препоръчително да се дари кръв след раждане?
Има ли връзка между киселини и косата на бебето?
Какво представляват кървенето и лохиите след раждането?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е препоръчително да се дари кръв след раждане?
Препоръчителното време за даряване на кръв след раждане варира в зависимост от индивидуалните обстоятелства и здравословното състояние на майката. Обикновено се препоръчва да изчакате поне 6 седмици, преди да дадете кръв, за да позволите на тялото ви да се възстанови от загубата на кръв по време на раждането.
-
Има ли връзка между киселини и косата на бебето?
-
Какво представляват кървенето и лохиите след раждането?
Кървенето и лохиите след раждането са индивидуални при всяка родилка. Обикновено кървенето е по-силно от менструация, с примеси и продължава около месец, но може да бъде и по-дълго или по-кратко. Лохиите са обилни първите дни, след което намаляват. Разликата между секцио и нормално раждане идва от организма на жената.
-
Какви са безплатните лекции за бъдещи майки и кога се провеждат?
-
Какво причинява увеличаването на бенката под гърдата по време на бременност?

Аз още не съм опитвала, тъй като не обичам да го пия така чисто млякото, но ако станат непоносими със сигурност бих опитала 

Ако ти се занимава, оправи го когато можеш....
До тоалетна все още не ставам вечерно време, само през деня съм много редовна