Да дарим коса?

• 100 814
  • 352
  •   1
Отговори
# 240
  • Бургас/Пз
http://darahelp.com/about-us/contacts/

Нямам възможност да чета всички коментари. Това открих директно в ИСУЛ в София. Не са студио. Приемат боядисана, на плитка, на опашка...най-добре на сектори, за да се използва максимално. Важното е отрязаното да е 30 см.
Приемат и по-малко см, стига да е равна и да не е наръфана и нацъфтяла. Преди две седмици пратих 3 опашки по 23см и ми се обадиха да ми благодарят. Тогава им се извиних, че косата не е одстатъчно дълга, а те ми казаха, че и тази ще свърши работа  Simple Smile

# 241
И аз имам опашка от щерката.
Трябва да я премеря точно да видя колко см е , но е на плитка сплетена и по спомен беше около 24-5 см , предполагам разплетена ще е повече см.
Изпращате с куриер предполагам?

# 242
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Детето и двата пъти ходи лично Simple Smile
Втория път жената го познала и на него му стана много приятно.
Но може и с куриер.

# 243
Детето и двата пъти ходи лично Simple Smile
Втория път жената го познала и на него му стана много приятно.
Но може и с куриер.
bouquet

# 244
  • Бургас/Пз
Трябва да я премеря точно да видя колко см е , но е на плитка сплетена и по спомен беше около 24-5 см , предполагам разплетена ще е повече см.
Аз я пратих по пощата с препоръчана пратка. Написах им вътре от кого е и си оставих телефона.

# 245
Аз също я изпратих с куриер до Дара Хелп и когато я получиха ми се обадиха да ми потвърдят и да ми благодарят  bouquet

# 246
Вчера занесох моята коса в Дара Хелп в Исул, жената, която я прие беше много мила и дори работеше по перука.

# 247
Здравейте!
Не мога да изчета цялата тема. Отдавна искам да даря коса и специално започнах да си я пускам, но расте много бавно, а и се боядисвам и се изтощава. Цветът е кестеняв, ако има значение. Лошото е, че имам два пласта. Единият не е много дълъг, да има около 10 см. Другият може да направи 30см.
Къде ще ми я приемат според вас и мога ли да я  отрежа при кварталния фризьор и да я пратя с Еконт?

# 248
  • Бургас/Пз
Здравейте!
Не мога да изчета цялата тема. Отдавна искам да даря коса и специално започнах да си я пускам, но расте много бавно, а и се боядисвам и се изтощава. Цветът е кестеняв, ако има значение. Лошото е, че имам два пласта. Единият не е много дълъг, да има около 10 см. Другият може да направи 30см.
Къде ще ми я приемат според вас и мога ли да я  отрежа при кварталния фризьор и да я пратя с Еконт?
Където искате може да я отрежете. Само помолете фризьора да я разпредели на малки плитки, които да среше предварително много добре и да завърже с ластичета. След това може да се поставят в някакъв плик или хартия и да се увият добре , за да не се рошат и разпиляват. Пластът , което е 10см може да го отделите с някаква шнола и да отрежете само там където е 30см

# 249
Аз също я изпратих с куриер до Дара Хелп и когато я получиха ми се обадиха да ми потвърдят и да ми благодарят  bouquet

Аз я пратих по пощата с препоръчана пратка. Написах им вътре от кого е и си оставих телефона.

Благодаря  bouquet

# 250
Моята беше така на пластове, късите бяха 15 см, дългите 45. Вързах я на 5 опашки, нямаше проблем. Дарих в Перукерско ателие Крез.

# 251
  • София
Здравейте, някой има ли информация дали в ДараХелп също се плаща за перука? И ако искам да даря коса, трябва ли да отида първо, за да преценят дали става като дължина?
В началото на лятото ходих в Магама, но ми казаха, че не става още, защото имам къси пластове и да отида след 2-3 месеца. А сега намерих темата (: и ми се иска да я даря там, където жените няма да плащат или поне да е възможно най-малко.

# 252
Когато аз изпратих моята коса,-през м. май, не се плащаше. За най-сигурно се обадете на телефона най-горе http://darahelp.com/.

# 253
Когато аз изпратих моята коса,-през м. май, не се плащаше. За най-сигурно се обадете на телефона най-горе http://darahelp.com/.

Навсякъде, където се дарява коса, според мен и според всичко, което изчетох когато изпратих моята, се оформя някаква сума за плащане от страна на жената, която приема перуката (това почти винаги е само цената за труда на перукаря). В имейла ми от Дара Хелп в началото на лятото жената ми е написала точно това- "Когато осигурим финансиране от 300лв (това е цената на перукер) се изработва в рамките на 20-ина дни до месец."

# 254
Грешно Ви е тълкуванието.  
Ето цитат от сайта на Дара хелп:
Цитат
Уведомяваме всички дарители, че Център- Дара Хелп поема разходите по изработването на перуките и ги дарява на нуждаещи се пациенти!

Ясно е, че перукерите не работят за без пари, но тези пари се набират чрез спонсорство, парични дарения и т.н., не се плащат от човека, получаващ перуката.

Последна редакция: пн, 18 сеп 2017, 13:29 от Poliiii

Общи условия

Активация на акаунт