ПЪРВИ клас - 2 тема

• 42 856
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
Пристигна ни играта за дроби от Англия, изглежда доста апетитно.  Laughing

Скрит текст:

# 721
Catty, аз може и да съм тъща за чудо и приказ, ама бъдещият тъст прежълтява като почне малката да се превъзнася по младежа  hahaha
Жасмин, много вкусни дроби си имате Simple Smile Както съм гладна...

# 722
  • София
Catty, аз може и да съм тъща за чудо и приказ, ама бъдещият тъст прежълтява като почне малката да се превъзнася по младежа  hahaha

Joy Joy Joy Joy Joy Сигурно скоро и пушаката ще купи Wink

# 723
Ох, с глас се смея Joy

Роник,  пусни рецептите за кифлите и бисквитите.

# 724
Пушки имаме няколко, че таткото е ловец  #2gunfire
Рецептите ще ги напиша довечера, че са в бакалския тефтер  Mr. Green

# 725
Пушки имаме няколко, че таткото е ловец  #2gunfire

Е, тогава има защо тъстът да прежълтява.  Laughing

# 726
Нали споменах, че купихме поредното помагало по Математика - Мечо и медунка.
Сега по математика носи общо 5неща...
Днес госпожата им дала 5стр. за домашно за петък, събота и неделя от него.

За конкурсите по рисуване, Калина ходи на рисуване и от там госпожата си следи всеки конкурс който има, рисуват тематично и изпращат работите. Доста деца имат медали и награди.
А рисунка на Калина от миналата година е на изложба още на влизане в сградата. Simple Smile

По математика както писах хич я няма, или не може да схване задачите, или снощи беше разсеяна...не знам. Но не се очертава като силна математически.

# 727
Пушки имаме няколко, че таткото е ловец  #2gunfire
Рецептите ще ги напиша довечера, че са в бакалския тефтер  Mr. Green
Ох, зетко, зетко! Случил горкия Simple Smile
Забележките аз ги приемам като повод да обсъдим за в бъдеще как се постъпва при подобни условия. Уча Нико, че в условията на задачите се прави точно това, което се иска и нищо повече или по-малко. И ако не го прави - задачата е грешна, въпреки верния отговор.  

# 728
  • sf
Ауууу много хубави дроби, мога няколко да изям  hahaha

А аз понякога гледам една турска боза "Забраненият плод". И Виктор ме пита "как така забранен плод,нали плодовете са полезни?"  Rolling Eyes И аз почвам :" Това е метафора, няма истински плод, бля,бля, мъж, жена, не могат да се обичат, защото тя е жена на друг, блябля" Той мига, мига, мисли, мисли и каза " Ама аз пак не мога да разбера, тая жена плод ли е "  hahaha

# 729
Ох, Донси, голяма терца е твоя  Joy Joy Joy
Извинявайте за спама, ама не се сдържах.

# 730
Страхотен сборник е този, благодаря ви за препоръката! http://www.book.store.bg/p29387/sbornik-zadachi-po-matematika-zi … av-velichkov.html

# 731
Жасмин, очарована съм от играта   Simple Smile

И сборник ми трябваше, вчера се чудих какви задачи да мисля.    bouquet

# 732
  • Sofia
Страхотен сборник е този, благодаря ви за препоръката! http://www.book.store.bg/p29387/sbornik-zadachi-po-matematika-zi … av-velichkov.html

Откакто чета тази тема, една девойка от book.store.bg два пъти седмично ме посещава  Crazy Crazy Crazy

# 733
  • София

Нали?! За младежът ти ще е екстра, на него явно му се отдава.
  Авторът е много добър, но сборниците са наистина за много напреднали. Не стават за масата. Имам наблюдения за 4и 5 клас, предполагам и за горните класове ще са добри.  Peace

# 734
Здравейте!
donsita голям сладур е твоя син.  Joy Joy Joy
Много интересни задачки - моето синче се справи с някои от тях.
Днес класната ни пита дали искаме да го пратим на състезание по математика - мислел логично и се справял бързо.  newsm78 Ще проверяла къде, кога и как и пак ще ни каже.  Rolling Eyes
Днес беше на логопед - нямало нужда от по-специални мерки, бързо щяло да се оправи - мнението на логопеда (малко френски изговаря р-то и преди някои гласни л-то му е уа, например уале, а иначе баба му е Лили - без проблем)Thinking
Жасмин играта добре изглежда. Сподели после мнение (имаме роднини там и може да си я поръчаме за Коледа)  Hug

Общи условия

Активация на акаунт