Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 411
  • 755
  •   1
Отговори
# 525
Охо и аз ще взема утре да посетя Кауфланда да си купя 5кг., че сега с пясъчните ми са почти 3, и ще ми станат 1, 3 и 5 кг. Мерси за инфото, момичета  Hug Ще си взема и електронен кантар.

# 526
Рейн, за какво ти е тоя кантар Wink

# 527
  • UK
Lady Brinne, и аз отчитам същия ефект от PiYO - подобрена издръжливост на китките, по-добра поза на някои от асаните (особено в частта Flow). И ако не друго, поне лицевите опори мога да кажа, че ги овладях благодарение на Шалийн. Но вече усещам, че е време да приключва тази програма. Аз утре започвам 7-ма седмица.

От мен една ранна сутрешна йога в залата с много работа за вътрешни органи - усуквания. Интересното е, че след вчера нямам мускулна треска, така че явно тежестите са ми паснали точно. От другата седмица мисля да почна да правя Спартакус уъркаута във фитнеса, МП го прави в мъжкия вариант и при него дава супер резултати. Сега ще се разровя да видя какво, що. Искам релеф!  bowuu

Фея, голямо браво и от мен!

# 528
Мери, на мен и шивашкия метър ми е достатъчен, ама гаджето иска кантар  ooooh!  Crazy Иначе той, за моя гордост, свали около 15-тина кг. за последните няколко месеца само със спиране на хляб и сладко и с тичане. Изглежда страхотно, наистина, но покрай неговите видими промени никой не вижда моите  Crossing Arms  Laughing

# 529
Тия мъже за толкова кратко време могат да се преобразят и да не ги познаеш, че изобщо не е честно!!!  Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms
Ако бях мъжко, щях да съм егати пича  Crazy Joy Joy Joy Blush

# 530
Мери , ама ти и сега си си готина! Вярно е обаче , че на мъжете им е по - лесно.

# 531
Според мен просто имаше много за сваляне и за това така се получи. Аз се оплаках на Бобчето, ама миналата зима карахме на сериозно хранене + десерти непрекъснато (домашно направени, но все пак) и той тогава ги качи тези кг. Аз не качих толкова много, не повече от 2-3, и за това сега като има повече кг за изчистване и по - лесно става.
Мери на теб не ти трябва да си мъжко, че да си пич. Я се виж, тука всички мадами (говоря си от моята камбанария  Laughing) искаме да имаме като твоето тяло. Я кажи колко си висока и от колко време спортуваш? Представям си те миньонче, 155-160  Wink

# 532
Здравейте девойки!
Включвам се само да благодаря на всички, които са споделили  мнения - научих няколко безценни неща като статията на Юли за храненето (http://www.yulisgym.com/kolko-pati-na-den-da-yam/) и йогата на Боб.
Аз съм на високо протеинна диета, с два разтоварителни дена на седмица (т.е. или без ядене, или само на плодове, или само на зеленчуци). Освежаващо е и никакви храни не ми липсват, което се оказа ефект от протеина. Упражненията са ми по Р90Х3 програма в къщи. Много съм доволна, защото отнема 30мин на ден (1 ден почивка), няма нужда от тежести, разнообразно е и ефектът се вижда много бързо.
В почивките или като имам повече време, правя йогата от Р90Х, която е 1.5ч. - велика е. Когато обаче се сецна и не мога да се навеждам, мама ми намери Кундалини Йога за отслабване - супер зареждащо, толкова че само сутрин мога да го правя, иначе няма спане Simple Smile
С моята любов към шоколада, тази комбинация ме поддържа идеално.
Пак ви благодаря за споделения опит и лека (и красива) седмица!

Последна редакция: нд, 12 окт 2014, 16:14 от Denitsa0782

# 533
Здравейте девойки!
Включвам се само да благодаря на всички, които са споделили  мнения - научих няколко безценни неща като статията на Юли за храненето (http://www.yulisgym.com/kolko-pati-na-den-da-yam/) и йогата на Боб.
Аз съм на високо протеинна диета, с два разтоварителни дена на седмица (т.е. или без ядене, или само на плодове, или само на зеленчуци). Освежаващо е и никакви храни не ми липсват, което се оказа ефект от протеина. Упражненията са ми по Р90Х3 програма в къщи. Много съм доволна, защото отнема 30мин на ден (1 ден почивка), няма нужда от тежести, разнообразно е и ефектът се вижда много бързо.
В почивките или като имам повече време, правя йогата от Р90Х, която е 1.5ч. - велика е. Когато обаче се сецна и не мога да се навеждам, мама ми намери Кундалини Йога за отслабване (http://www.helikon.bg/books/311/-Кундалини-йога%3A-Програма-за-регулиране-на-телесното-тегло-dvd_159340.html ) - супер зареждащо, толкова че само сутрин мога да го правя, иначе няма спане Simple Smile
С моята любов към шоколада, тази комбинация ме поддържа идеално.
Пак ви благодаря за споделения опит и лека (и красива) седмица!
ooooh! пак реклами!

# 534
Rain, аз и сега съм пич, викаш Grinning Цели 158см съм  Laughing Около 59кг се въртя. Ще се претегля след 2 седмици Grinning утре се чудя ще имам ли още някой минус  Embarassed

Засядам да чета английска граматика, ще се побъркам с тия времена.. ще карам курс по английски,  но имат входен тест за определяне на нивото, ще ми се да почна от 3то, ама да видим... с тия времена  Confused

# 535
Значи правилно съм преценила за размера  Grinning Аз съм 1,64, 57кг (по последни данни от миналата седмица май  Laughing сега вече може да съм повече), но мен кг не ме притесняват, тъй като искам мускули, а те тежат повече. Искам да махна гадната сланина  Cry
Имам позната, която е с 5-6 см. по - висока от мен, но тежи около 70кг., но тренира много, и всичко - последно май беше бокс и баскетбол. Ами като застанем една до друга и аз съм (е, бях, скоро не сме се виждали) по - разплута от нея, и изобщо тя ми е идеал за тяло - 70кг мускули, изглежда страхотно!

Успех с четенето, и аз се чудя дали да не запиша един курс, ама се чудя английски или руски, ама английския ако почна ще ми е подготовка за FCA и много пари ще отидат  Thinking Мери, ти не четеше ли книги на английски или съм останала с грешно впечатление? Гледах линка от подписа ти.

А това за пича го казах с любов  Heart Eyes да не стане объркване, че с това интернет общуване ми се случва често  Crazy
Хайде аз отивам да подредя гардероба и се мятам на кардиото днес, че вчера бяхме на гости на мама и цел ден релакс  Blush

# 536
Аз пич го приемам като положително обръщение дори и към момичета Grinning така че споко! Тц, не са на английски, просто сайта е такъв Grinning ама трябва да се почва Simple Smile

# 537
  • София
И аз ги гледах тези гири от Кауфланд, но някак предпочитам да дам още малко пари, но да си взема винилови. Изкушаваща е цената, но кръглото не е удобно за ползване от планкове и тем подобни. А така ми трябват едни 3 и 4 кг...

# 538
Вив , на мен никои не са ми удобни. Много съм слаба в китките и имам чувството , е ще се контузя и затова избягвам такива упражнения. Някой беше дал идея за пристягащи ръкавици и май ще си купя.

# 539
Karinita, да правиш лицеви опори, планк и др. подобни, държейки гирите или специалните за целта дръжки, помага на слабите и болящи китки. Peace Захватът стабилизира китката и тежестта на тялото също се разпределя по малко по-различен начин надолу по ръката. Специално съм го чела това, сега не помня линк, но ако трябва ще изровя. Wink Във всеки случай ръкавиците също ще са от помощ, и аз ще ги потърся.

Общи условия

Активация на акаунт