Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 368
  • 755
  •   1
Отговори
# 540
Отчитам MMX от P90x3, точно от такава тренировка имах нужда  Crazy и после успокоих страстите с Yoga Fix от 21 day fix  Simple Smile

# 541
Включвам си с голямо излагане - бягах на маратона, но с масова дистаниция от 3 км. Според мен беше добре предвид състоянието ми - 22 минути.
Исках да бягам на 8+ и тренирах доста време затова, но сега съм със спукани и отлепени кости на горното стъпало. Бинтовах и тичах - знам, че не е ок, но не можех да прескоча - толкова месеци се готвих. Много ме е срам пред себе си   Sad

# 542
Like_smoke, мислех си днес за теб! Много съжалявам, че така се е получило, но важното е, че все пак си тичала и си опитала от емоцията Simple Smile следващия път повече  Peace Hug

# 543
Like_smoke, мислех си днес за теб! Много съжалявам, че така се е получило, но важното е, че все пак си тичала и си опитала от емоцията Simple Smile следващия път повече  Peace Hug

Hug Меринкаааа

от едно тъпо тичане сутрин, подхлъзнах се на мокри листа и резултатът е ясен - много ме е яд на себе си.Толкова тренирах и накрая нищо  Crossing Arms
Сега съм съм бентована, омазана и въобще не трябваше да бягам, но сърце юнашко не трае  Mr. Green

# 544
  • София
Смоуки, ти си истински спортист!
Браво  smile3501

# 545
Де бре, Смоуки! Какво ти "голямо излагане"?! Та това, което си направила е много по-трудно, отколкото да пробягаш цялото разстояние! Браво, момиче! Сега почивай и бързо да се възстановиш!

Karinita, да правиш лицеви опори, планк и др. подобни, държейки гирите или специалните за целта дръжки, помага на слабите и болящи китки.

Потвърждавам. Аз правя лицеви, високи планкове и планински катерачи на гири или с дръжки. Ако не - ниски планкове. Ако планковете са част от бърпи или друго подобно, тогава се подпирам така, че да натоварвам най-долните стави на пръстите, а не китките. Дори и тогава почти винаги съм с ръкавици, докато тренирам.

# 546
Отчитам за днес - нискоаеробната на Румяна, butt workout 2 и кардио 2 от БР и свърших втория цикъл от БР  newsm68 newsm44  утре почвам 3-тия и малко се притеснявам, че ще ми е трудничко

Like_smoke бързо възстановяване  Hug

# 547
Благодаря на всички за йогата, ще я разгледам обстойно Simple Smile)
Аз за днес съм почивка и отчитам само дълги разходки
Смоуки, страхотно си се представила! Бързо оздравяване Simple Smile)
Момичета, ядете ли кестени? И ако да, как ги приготвяте?

# 548
Много обичам кестени  Crazy печени или варени ги ям. И други начини ли има Grinning Колко си лоша! Сега ми се доядоха, утре ще си потърся  Wink

# 549
  • Sofia
Смоуки, съжалявам, че така се е получило. Желая ти бързо оздравяване!
Аз днес се отчитам с един Dynamic Core.

# 550
Да и аз варени ги пуснах, но с какво се чудя- може би салатка някаква. А иначе и на мен много ми се бяха дояли и ги гледам в Карфур-10 лв/кг, ужас направо. Та от плод-звленчука до нас ги взех на 4,50. Безумни цени, направо се ядосах, хахах.
И аз ги видях тези гири в Кауфланд и им се чудя, според мен си заслужават Simple Smile

# 551
Момичетааа имах страхотен ден....в гората с мотор - да ви кажа този спорт не е лесен особено ако мотора тежи 160 кила хахаха
Иначе отчитам ХИЙТ 20

и една снимка от днес
Скрит текст:

# 552
Like_Smoke, ужасно звучи - спукани кости! Браво за спортния хъс, бързо възстановяване! Hug

Еееее, Фъстък, много готина! Simple Smile Но подозрително чиста изглеждаш, хаха:)))))))

# 553
Фъстък, супер кадър! И небето хубаво, и гората - шарена, и момата - рокерка.

# 554
Браво , Фъстък! Много си сладка!
Благодаря ви за съветите , ще си купя ръкавици.
Смоуки , бързо възстановяване!
Аз обожавам кестени , но сурови.
Тази сутрин станах в 5 , пих кафе, направих ден 15 , но само 2 кръга , защото ми беше скучно и 1 кръг от сикс уик сикс пак.

Общи условия

Активация на акаунт