Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 365
  • 755
  •   1
Отговори
# 555
Добро утро, спортни!
Отчитам ден 8 от предизвикателството, направих тренировка 1- 3 пъти и тренировка 2 - 2 пъти. В събота прекалих с въглехидратите, прецаках си хранителния режим. Но днес продължавам смело и упорито напред. До Нова година трябва да съм 48 кг. За събота и неделя не отчитам офицялна тренировка. в събота реших да преговарям за дне си направих по 1 път днесшните тренировки и градинарствах цял ден. Вчера повторих градинарството като натоварих сериозно ръцете и краката с носене на кофи с вода по стълби Simple Smile.
Успешна и спорна седмица, момичета!

# 556
Добро утро, отчитам корем от Кръговата на Джаки, по-късно езда.

Мери, чудничка си, аз от 2 години не съм си палила мотора, ми то кое по-напред, сега всяка свободна минута съм при конете  ooooh! Аз да ви кажа колкото повече ми напредват годинките толкова по-щура ставам, сега искам и второ висше да запиша, че да си сбъдна най-сетна най-голямата си мечта в професионално отношение!

Смоуки, ти си герой момиче, сигурно ти се плачи и от болка и от разочарование, но нищо сещем се за случаи с олимпийски шампиони, които пропуснали игри заради травми силно се амбицират и на следващите разбиват пистите! Hug

Дели, миличка запали ме по твоите къни, ама за такива руси като мен има ли безцветни само подхранващи, че аз без боя съм за никъде, имам бели коси, които трябва да крия?

Спорен и спортен ден и седмица! Hug Hug

# 557
Тук съм, чета ви  Wink
Вчера пак имах тренировка с инструктор във фитнеса... Тази жена пак ме разби. Долнището ми беше мокро след час с нея  Crazy
Днес- ден 12 на Румяна, но ниво 2. Първа част- 2 пъти, после и останалите две части по веднъж. Боли ме палецът на левия крак, направих си една рана там от много акъл и ми е трудно да изпълнявам хубаво някои упражнения... Та не се и престаравах де. А и от вчера още се чувствам изморена. Утре най- вероятно ще почивам от тренировки. В сряда- пак във фитнеса.  Laughing

Сега ме чака и чистене на къщата. Да мога утре пълноценно да си почина, без да се занимавам с допълнителни глупости.  Peace

Имам намаления в обиколките.  Party В килограмите също.  Blush Казала съм, до средата на декември ще съм в страхотна форма, а за другия май- с напълно нова визия. Това е проектът, по който работя напоследък.  Crazy Whistling Blush

Смоуки, боец си ти!!!  Heart Eyes

# 558
Мерси момичета за милите думи Simple Smile

Отчитам Chalean Extreme - Lean 2

Иии хайде пак на работа - успешен понеделник спортниии Simple Smile

# 559
Фъстък, много си готина с тоя мотор, тича ти Grinning

Аз имам -1 см от ханша  Laughing тази седмица по-скромно. И от тази седмица ще се опитам да си пия кафето чисто - тоест без мляко (че ми се украси лицето с пъпчици  Mr. Green ). 2 седмици се опитвах да е с мляко и без подслаждане (изключих 3 в 1то, макар че абстиненцията се обажда от време на време  hahaha ).

От вчерашния ММХ имам мускулна треска на гърба  Shocked бях забравила, че боксовите разновидност могат да ми докарат МТ там, много яко  Crazy

# 560
  • София
Отчитам тази тренировка на Румяна, 2 пъти: https://www.youtube.com/watch?v=9Mze1sd1IpA&index=9&list … A2vp7MSBOIdwiqBje

Мери, браво за намаления сантиметър  Heart Eyes Вече станаха 2 см. от както си почнала предизвикателството, нали?

Фъстъче, много гот с тоя мотор  Mr. Green Наистина ти отива  Heart Eyes
Миналата неделя и ние с моя мъж бяхме в гората с мотора, почти си е тренировка, за возещия се, де. За каращия е зверска тренировка, за цяло тяло  Joy

Тили, супер план! Пожелавам ти успех  Heart Eyes Много гот с разбиването с треньорката!

# 561
Вив, да  newsm44

Мятам се след малко на Ден 15  Crazy

# 562
Здравейте и от мен.
За днес направих ден 15 ниво три , ниво две плюс Ден 1 – Тренировка 1 от Програма при хипертония и накрая хубаво разтегнах.Фокуса ще го пропусна защото вчера и в събота тичах и се чувствам някак си отмаляла.Дано тези тренировки са ми достатъчни за днес .
Както написах в събота и неделя тичах в събота тичах 6 км , а в неделя само 4.Не редувам бързо с бавно тичане горе долу си тичам по един и същи начин , но ми доставя огромно удоволствие.Може и да няма резултат от това тичане но пък ме зарежда страшно много и се чувствам супер свежа след него е понякога и се изморявам и изтощавам де Simple Smile .Това е от мен за днес.Ставам ,че имам бая задачи.
Успешна тренировъчна седмица ви пожелавам на всички Simple Smile

# 563
Защо правиш ниво 3 и ниво 2?

# 564
Защо правиш ниво 3 и ниво 2?
Защото само едно от двете нива ми е малко и не ми е достатъчно.Една тренировка обикновено ми е около един час.С две тренировки поне се поизморявам само с една никакво натоварване не усещам .

# 565
Ми просто можеш да повтаряш една тренировка 2 пъти, нали това беше първоначалната идея.  Thinking

От мен вчера ден 12, днес някога 15. И ще ходя да видя тия пластмасови гири, които са пуснали в Кауфланд.  Embarassed

# 566
Ми просто можеш да повтаряш една тренировка 2 пъти, нали това беше първоначалната идея.  Thinking

От мен вчера ден 12, днес някога 15. И ще ходя да видя тия пластмасови гири, които са пуснали в Кауфланд.  Embarassed
Moже да се повторят но аз ги правя винаги и двете нива Simple SmileТака съм си решила аз.А ето какво пише и след ниво две може да се направи и ниво три :
Скрит текст:
Цитат
И след това (по желание) си пускате видеото ниво 3 и правите колкото и каквото можете. Интервалит са различни и по различен начин се усеща натоварването. При умора: маршируване на място докато се успокои дишането.

# 567
Ами тогава разгрей с ниво 2, после прави 3... Малко странно ама.. Твойто е като  да решаваш задачи по математика за 5ти клас и после да минеш на тези от 4ти Grinning

# 568
  • София
Здравейте, спортни  Hug

Аз днес най-накрая тичах  Heart Eyes След почти 2 седмици почивка от бягане и домашни тренировки днес се записвам скромно с 2,5 км в парка. Усетих леко напрежение в крака, където е травмата и реших да не прекалявам. По-късно ще направя workout 1 от БР, в следващите дни ще направя по един път и останалите тренировки и кардио докато стигна до workout 5, където спрях заради контузията и си продължавам нататък.
Последния месец не съм хапвала брашно, от днес спирам и захарта, ще си позволявам само мед или фурми. В скоро време трябва да издърпам и вечерята по-рано, да спра кафето с мляко... едно по едно.

Фъстък
, много си слънчева! Hug Аз, обаче, като планинар не ги обичам мотористите в планината, защото развалят пътеките и спокойствието.
TuЛи, страхотен план и браво за изпълнението! Мотивираш ме  Hug
Мери, поздравления за още -1 см   bouquet Тия дни четох колко си висока и колко кг си и си правя извода, че имаш много малък процент мазнини - браво!
DqVoLsKi_ChArOvNa, точно същото зареждане чувствам и аз от тичането. Само така!
Suede, аз ги видях вече гирите и за цената си са чудесни. Аз все пак не взех, защото с половинката решихме, че е по-добре да са метални за да можем да правим и лицеви, гребане и т.н. с тях. 
karinita, за първи път чувам, че кестените могат да се ядат и сурови  Thinking

# 569
Хмм, не знам дали ми е малко процента мазнини. По табличката от Руми показва 22%, което не ми се струва малко и имам чувството, че всички са в бедрата  Joy След 2 седмици може да покажа снимки, АКО имам промяна. Само ако! Не обещавам  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт