Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 323
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
От притеснение да не свършат гирите, пратих мамчето в тъмни зори в Кауфланд.
Скрит текст:
милата едвам ги е замъкнала до вкъщи
Вече мога да се похваля с чифт нови гири.  Party

# 571
Отчитам Румяна ден 15 - първо ниво 2, после ниво 3 (преди да съм ви прочела Mr. Green).
Направих ниво 2 на мястото на обичайната ми 12-мин. аеробика, с която по принцип разгрявам Wink, а и за да разуча упражненията и да заменям на ниво 3, ако се наложи. Не ми се наложиха заменки, освен лицевите от колене; само ритник настрани с подскок го правих по друг начин, понеже имам син колан по таекуондо и ние така надупено не ритаме Crossing Arms. Много добре ми дойде ден с кардио, тъй като днес ми се наложи да тренирам рано и на гладно, а и след излагацията с ден 12 с двуминутните силови интервали, които ми бяха бая трудни, още не съм съвсем в настроение за силови.
Приятен ден на всички!

# 572
  • UK
Здравейте, мили мои! Много се радвам, че отново съм сред вас! Прибрах се в Шотландия, лятно-есенната почивка в България приключи! Simple Smile

И днес започнах деня с прекрасна тренировка - level 1 от 30 days shred with Jillian M. (това, че последните 2 седмици не бях тренирала, а пък преди това го давах предимно с пилатес и йога), но вече всичко е в ритъм - мъж ми на работа, детето на градина, а аз и бебето вкъщи и спортуваме Simple Smile В България манджата ми беше под всякаква критика, но поне не съм качила! От днес обаче се стягам в кръста! Хаха.

По този повод ето каква яка закуска си открих, за съжаление купих последните 3 кутии и май няма да зареждат пак, че тя е внос от Щатите и явно тук не се харчи! А точно за закуска след тренировка е трепач!

И да ви почерпя със суровата торта, която спретнах за РД на моята любов! Пу, да ми е жив и здрав!

Рецептата откраднах оттук... само че го направих на торта, а не на отделни мъфинчета!
http://minimalistbaker.com/7-ingredient-vegan-cheesecakes/

# 573
Мис Дрийми, добре завърнала се! Но къде беше преди 3 дни като търсих здравословна и интересна тортичка за моя любим. Crazy Веднага си записах твоята идея, изглежда страхотно. Hug

Очаквам и твоите отчети с любимата Джилиан.

# 574
  • София
MissDreamy , добре дошла, ама ме прониза в сърцето с тази торта  Simple Smile От няколко минути я гледам и въздишам.
За днес планирам ден 15 от предизвикателството на Руми. По-напред прочетох няколко момичета, че повтарят тренировката или правят и комбинация с тренировка от друго ниво. Браво на вас  Hug

# 575
Ааах, тъкмо отчитам Ден 15  Crazy
Мис, добре си дошла, преди няколко дни питах за теб  Hug Тортата изглежда СТРА-ХОТ-НО  Crazy Crazy Crazy

# 576
  • София
Мис Дрийми, и мен прониза в сърцето, но с това, че живееш в Шотландия  Crazy Истински рай на замъците, обожавам замъци! Това е една от мечтите ми - да посетя тази страна!  Дано някога ми се случи ...  Praynig

В този ред на мисли, Любчето се забрави значи!!!! Любее, айде де, извай си вече, то пък твойто на нищо не прилича.  Mr. Green Hug

Мерче, браво бре  Hug Значи си много стриктна в храненето  Heart Eyes
къде в сайта на Румяна има таблица за измерване на % мазнини?

Барба, двуминутни силови интервали са си доста сериозни интервали. С право си се разсърдила на силовите  Laughing  Hug

Каринита, честити ти гирички, със здраве да си ги ползваш и големи резултати да постигнеш с тях  Heart Eyes Колко кг. си взе?

# 577
Любчето след като отказа да ме сложи в куфара вече не я мисля.  Crossing Arms  toothИскам и аз на круиз, пък. С радост ще прежаля някое килце отгоре в името на каузата.  Whistling

# 578
  • София
Момичета, попаднах на ето това клипче, което много ме надъха. Тая машина прави лицеви от челна стойка  Shocked

MissDreamy, добре завърнала се   bouquet

# 579
Вив, 5 кг. От преди имам от 2 и от 3. Сега искам от 10.

# 580
За днес отчитам ден 11, за вчера - 10, все ниво 3. От втория имам много готина МТ на цялото тяло и много интересна такава на корема и то то всичките му страни. А след Шон, само там не хващах  Grinning Тренировката също беше много приятна, не усетих как мина времето.
За Любчето и аз точно днес си мислех, че много прекали вече със скитосването!
Дива, по въпроса за къната:
Скрит текст:
Има такава билка - касия, която наричат неутрална къна, но е съвсем друго растение, има обче кондициониращите свойства на къната. По принцип придава златисти оттенъци на руси коси. Гледала съм снимки на жени, "боядисани" с касия, които са изцяло с бели коси и крайният резултат е русо. Експериментирах върху майка ми, която е с доста бели коси и не хвана цвят, но пък й подхрани косата, след това се боядиса без проблем.  Peace Тук може и Лейди Брин да удари едно рамо, тя има повече опит от мен в тази област.
Има и други индийски билки, които подхранват добре косата. Ако искаш, ще ти пиша по-подробно на лични, да не спамим темата.

# 581
  • София
Дели, напиши и тук в скрит текст за тези други подхранващи билки, че и аз се интересувам  Praynig
Скрит текст:
Аз си поръчах брингараж, брахми, алое вера и зизифус, жалко, че не поръчах и касия, но нищо, следващия път.

Лаленце, тоя пич много готин  Heart Eyes

Каринита, не знаех, че съществуват гири от 10 кг  Rolling Eyes

# 582
Оооо, Вивче и ти влезе в сектата без време  Twisted Evil Hug
Скрит текст:
Аз съм използвала къна, касия, амла, брахми, зизифус, шикакай, сапунени ядки, тулси..в момента не се сещам за други. Както стана ясно, къна и касия са ми фаворити  Mr. Green
- Амла е натурален балсам, с високо съдържание на вит. Ц, подчертава естествените къдрици. Често се използва заедно с шикакай и сапунени ядки, които пък са натурални шампоани и измиват косата, амлата е за омекотяване.
- Брахми е за подхранване.
- Зизифус пробвах наскоро и съм очарована - има кондициониращите свойства на къната, подхранва, плюс това и измива косата перфектно, много хубаво ми подчерта и къдриците. Помня, че го смесих с амла тогава.
- Тулси е някакъв вид босилек. Действа успокояващо на раздразнен скалп, суха кожа.
- Алоето чудесно овлажнява и коса, и кожа. ползвам го редовно, но под формата на гел. Вив, много добър избор си направила Wink
Всички тези билки могат да използват, както за лице, така и за цяло тяло. Аз винаги като си бъркам нещо за коса, си отделям и малко за лицето  Peace
Могат да се правят всякакви съчетания според това с какво разполагате, при всички положения резултат ще има  bowuu
Редактирам се, защото никой не е писал след мен...
Забравих по-рано да се похваля с новото си откритие. Постелката, на която тренирам е ужасно неудобна - хлъзга се, тясна ми е, само кучето й се радва страшно много и чака да я оставя и да легне да спи отгоре й. От доста време бях хвърила око на една от онези постелки за баня, които не се хлъзгат. Стоеше си из нас без да се ползва, а е перфектната големина за моята цел. Изпрах я и днес тренирах на нея - няма такова удобство. На паркет се държа много добре  Peace Сега трябва да видя и кучето дали ще я хареса  Laughing

Последна редакция: пн, 13 окт 2014, 15:07 от deliberation

# 583
  • Пловдив
[imghttp://media.snimka.bg/s1/3974/034192088.jpg?r=0]http://[/img]
Здравейте, влетявам със снимки, за да ви пренеса в круизна тема малко. Накрая се дотъркаляхме вкъщи буквално, сигурно сме качили по 5 кг с мъжо, ама на... Иначе круиза е прекрасно преживяване, за втори път го пробваме и сме влюбени в това приключение, пожелавам на всички, които обичат подобни предизвикателства, да пробват. Беше превъзходно, и като маршрут, и като време, и като културно изживяване, и като забавления. Връщам се да ви чета, започвам от утре да тренирам и от утре съм на стегнати колани, защото всичко ми е тясно, много много ядох  #Crazy Целувки на всички   bouquet

# 584
  • София
Леле мале Любче, леле мале  Crazy Пътешествието изглежда уникално!!! С този прекрасен маршрут и този невероятен кораб, представям си колко жестоко е било  Heart Eyes
Обаче много се радвам, че се върна, миличка, липсваше ми  Hug
За кг. няма да се притесняваш, знаеш, че са вода. Не можеш да качиш кой знае колко мазнини за 1 седмица  Hug

Дели,
Скрит текст:
Сега ме е яд, че не поръчах и амла, вярно че се "сектосах"  Joy Ти коя натурална къна взимаш? Аз си взех билкова смес с кафяв цвят.
А алое вера гела пак от там ли го поръчваш?

Общи условия

Активация на акаунт