Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 57

• 35 318
  • 755
  •   1
Отговори
# 585
Ето, появи се и даже има снимки на храна.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Любче  Hug. Велкъм.  Laughing

# 586
Мале, Любче, ни тъй срам, дет не ни взе в куфарите и нас!  Naughty Laughing Hug

Я, споделете какъв е тоя алое вера гел, че само него нямам вече  Laughing Заради Дели и аз се обзаведох с амла, сапунени ядки и касия. Изкъпана съм, после ще докладвам резултати за буйната си грива  Joy Hug

# 587
ОФ, извън темата, извинете, ама какво да се прави...Любче, добре дошла, моля те на лични пращай линк за такова чудо-круиз, моят мъж от кога ме врънка да ходим, друго си е да е препоръчано и опитано от някой, в случая ти.
Дели, писах ти на лични, че то се е видяло, че тук по Коледа не само тела ще пъчим ами и коси ще вееееееем  Grinning Heart Eyes

# 588
Отчитам днешната тренировка на Руми, ниво 3 до половината. Много скучно ми става като почнат да се повтарят нещата. Продължих с петъчната, понеже много ми хареса. Вив, не каза дали си я правила ( или пък аз съм изтървала) и дали ти натовари д-то.
Дели, много благодаря за инфото за къната, четох, четох и си купих готова смес от lawsonia inermis (благодаря че ми обърна внимание какво да търся), cassia, indigo и амла. От страх да не стане много червено, аз бягам от него, добавих още индиго. Сместа разтворих в черен чай. Получи се много хубав топъл шоколадов цвят като краен резултат. Само белите коси не добре са покрити. Но надявам се следващите пъти да се наслои цвета и да станат все по-невидими. Само цапаницата беше голяма...но се преживява.

# 589
  • UK
Еха, Любчето влетя със 100! Неапол ли виждам? Ох, моята така любима Италия само като я надуша... Heart Eyes

Веганската торта изглежда страхотна. Чудя се само дали ще успея в обикновен блендер да смеля ядките, някой пробвал ли е? В четвъртък идва на гости една приятелка и ми се искаше и без друго някакъв хубав десерт да скалъпя.

Аз отчитам PiYo Sweat (sweat, sweat, ама вече почти не се потя даже на тази тренировка), сега пия една студена вода и продължавам със Sculpt. За днес толкоз. Занимавам се с една досада цял ден на компютъра...английска бумащина, ама няма кой друг да го свърши. Времето при нас е ужасно и ме е налегнала лека меланхолия, но имам енергия и много ми се тренира, затова....до след малко!  newsm68

# 590
Любчето се върнааааа  Hug Липсваше ни! Чудесни снимки  Heart Eyes

Вив,
Скрит текст:
къна ползвам отскоро на Хеннафокс и съм най-доволна сякаш, ситно смляна е последната им партида, лесно се нанася. Пробвала съм и от индийски магазини на ZARQA и Ayuuri, които не са лоши, особено Зарка. Касия си взимах също от индийски досега, но ще започна и нея от Хеннафкс да си купувам, че повече вяра ми вдъхва. Алое гелът ми е ето този. Не се стряскайте от количеството, разделихме си го с две приятелки. Смятам, че и прахът от алое ще върши много хубава работа обаче, ако не ви се занимава с поръчки  Peace
А, Вивче, не стой много дълго време с кестенявата смес, да не ти потъмнее много косата, че се бяха оплакали момичетата, че си боядисва Wink
Мери, имаше ли поражения в банята?  Laughing
Аник, много се радвам, че си доволна! Белите коси са по-светли или не е хванало на тях? Забравих да спомена, че амлата тушира рижавите оттенъци на къната и се получава по-кестеняв цвят.

# 591
Ааа, ти ме предупреди и аз взех мерки Grinning Наведена първо си измих само косата и после под душа.. Grinning

A от сапунените ядки и амлата ми влезе в едното око и така почервеня!  Cry

# 592
Дели, на места, по дължина особено, се покриха макар и по-светло, но в корените не съвсем, не и като химичната боя. Но аз бях с мокра коса, нали уж за да е чиста, а моята трудно се разресва като е мокра, а и сместта малко гъста я направих от страх да не тече. Та сигурно не съм добре еазнесла. Но нищо, другия път, по-добре.

Люба, добре дошла отново! Много хубави снимки!

# 593
  • UK
Вив, в такъв случай с най-голямо удоволствие те каня на гости! Когато имаш възможност можеш да заповядаш в Глазгоу! Тъй да се каже да се насладиш на замъците в Шотландия! Аз също ги обожавам! Simple Smile И ще ми е безкрайно приятно да ми гостуваш!

Люба, лелелеле! Изглежда страхотно! Аз съм изпуснала, какъв е маршрута на круиза?! И на мен това ми е мечта....! Като пораснат малко децата ще направим с мъж ми, но съм си казала че искам един по дълъг круиз, примерно един месец и съм хвърлила око на тези ЮжноАмериканските Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ljoli, да, би трябвало да нямаш проблем с ядките с обикновен блендер. По-скоро с фурмите не знам как ще стане, в краен случай ги кълцаш с ножа и после малко с пасатора и месиш на ръка с ядките! Аз и така съм правила!

# 594
  • София
Ох, и Аник и Мери ли са се сектосали  Mr. Green Ех, че хубаво!
Скрит текст:
Но момичета, може би във фейса ще е по-удачно да си обсъждаме, да не досаждаме тук. Аз още чакам продуктите и като дойдат и реша да се правя, ще пиша там. Дано ми се посъвземе малко косата, че е много изтощена и нищо не й помага. Просто трябва да премахна причината - химичните бои.

Аник, днес правих една Румина, но не знам дали е от петък и кой ми я препоръча  Embarassed
Ето тази: https://www.youtube.com/watch?v=9Mze1sd1IpA&index=9&list … A2vp7MSBOIdwiqBje
Изключително добре ми натовари точно д-то, много съм доволна. Самата последователност на изпълнение в началото е убиец за глутеуса, точно това търся, да ми пари и боли точно там. Изобщо тренировката е добра, аз я направих два пъти.

Мис Дрийми  Heart Eyes  Hug Много мило!  Hug
Пожелавам ти твоята мечта за дълъг едномесечен круиз да се сбъдне в най-скоро време и да я заместиш с нова, още по - висока!  Hug

# 595
Вив, аз ти препоръчах ей тази, от петък, любима ми стана, с 2 мин работни интервали:
http://youtu.be/E1eH0R2s6k8

# 596
Ядките много лесно се мелят дори и в доста слаб чопър/блендер. А фурмите пък може с ръка да ги намачкаш с ядките Simple Smile Ох, и аз хвърлих око на тая торта, лигите ми потекоха. Мисс, много си лоша  Laughing

Така и така поспамихме малко с темата за косата, да си кажа... Grinning винаги след къпане ми се налага да си слагам кристали за коса или аргановото масло, което ползвам от скоро, за да не ми хвърчи косата, както се казва - всеки косъм със собствено мнение. Ами сега няма такава нужда  Shocked Косата ми по принцип не е права, лееееко чуплива е, но сега направо си има тук-таме по някоя къдричка, която се е навила много симпатичноооо  Heart Eyes Grinning косата ми има обем без да съм я сушила със сешоар  Shocked Joy Направих добра реклама, всички при deliberation!  hahaha Hug И сега - на кого да си подаря шампоаните?  Joy

# 597
Я кой се е върнал!!!  Hug Пък и с чуден снимков материал!!! Страхотно!!! Дай Боже всекиму, както се казва!!!

Викате, стимулиращо ви действам?  Laughing То това се и стимул и за мен вече. Казала и заявила съм го официално- няма как да се отметна вече!

Според таблицата на Румяна днес, с новите мерки съм 22 % и малко. Но при мен всичко е в областта около корема  Twisted Evil Вив, аз тази табличка я имам от режима й "Оптимално тегло". Мисля, че и в статиите й съм срещала формулата как се изчислява  Thinking Основно се взимат обиколките на талията и ханша. Не бих я нарекла някаква супер точна единица мярка, но така за сверяване на часовника става.  Wink Ако искаш, дай мейл, ще ти я препратя.  Hug

# 598
Мери, я кажи това арганово масло и масло от шеа едно и също ли е? Аз си купих shea butter и гугъл казва, че е масло от шеа, но по описание ми се покрива с аргановото. Сложих си от него преди да загладя с пресата, и невероятно лесно и хубаво се оформя хвърчащата ми коса. Айде стига спам от мен...

# 599
А, да, въпросната табличка Руми я изпраща с режима си. Няма я качена другаде. Пък и то е ориентировъчно.

Аник, мойто арганово масло не е в оригиналното си шишенце, сестра ми ми го преля, но те са различни масла?  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт