Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer~и тв партньори~Нови проекти на Еркан и Хатидже~96

• 29 615
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Добър ден! Hug Hug Hug

Цвети Hug,благодаря за кафенцето и пожеланията! Hug

Ани Hug,благодаря за почерпката!Да си жива и здрава! Hug

Скрит текст:
Добре си спомням,защото тогава пишех в темата на ПП и Себи ни осведомяваше за състоянието ти!Много се радвам,че си добре! HugАз почти се бях оправила до неделя и пак ме заболя гърлото!Пия разни билки,правя гаргари,смуча хапчета!Не съм за антибиотик! Peace

Благодаря за всичките хабери! HugПожелавам успех на Съдбата....! Peace

Прекрасен есенен ден на всички в темата! Hug

# 511

Скъпи момичета, Честит празник . Днес е празника на Света Параскева - Петка Българска.
Мощите й в цял ръст са били погребани в Велико Търново, но не знам защо са преместени в гр. Яш - Румъния.

# 512
                      Мили мои момичета,

Скрит текст:
простете ми, че чак днес ви пиша, но сутринта, когато си мислех да ви пиша още в 6 часа се успах.
Сега направо дойдох, за да ви информирам.
Снощи ми дойдоха на гости част от семейството ми от София и не можах да ви пиша. Простете.
Днес - 14 октомври е храмовия празник на църквата в нашия град - Света Петка. Освен това е и  празника на нашия град - Троян. Всичко е много тържествено, красиво, а и времето е прекрасно.
Вчера по обед ходих в нашата църква. Купих свещ голяма от 2 лева,  откупих литургия  за тази сутрин за 9 часа и 30 минути и двете неща клисарката нарочно пред мен ги внесе на масата вътре в олтара. В литургията съм включила освен моето семейство и  всички вас, на които знам точно малките ви имена.  За това ми трябваха имената ви. Ако нещо не съм била разбрана - моля ви, простете ми.  Така че тържествената литургия, която се водеше   от ловчанският владика - Митрополит  Гавриил.
В 9ч.и30м. Гавриил изчете имената  ни за здраве и добро.
Така че днес духът на света Петка ще ни  носи здраве и добрини. Днес на всички ни ще бъде по-леко, разбира се ако искаме да го почувстваме.
И освен това да ви информирам, че  моята майка /писала съм, че е кръстена на светия кръст господен/
ме е кръстила  мен  на света Петка. Така, че имам още по-голям празник. Имам имен ден днес.
Днес целият град не работи и аз също. Празнуваме. Преди малко почерпих във Филателното кафене, а след малко ще ходим на ресторант.
Имаме гости от Франция, Германия, Италия и от много градове в България. Много е тържествено и празнично всичко. Концерти, представления, духови музики свирят, мажоретките е те,  децата пеят - браво на младите.
Бъдете живи и здрави и нека и света Петка Параскева да ви помага, както и аз.
Нека Бог да е с нас      А  м  и  н.........

# 513
    Момичета,

Скрит текст:

Скрит текст:
Почерпете се за мое здраве. И нека всички да сме здрави и доброто винаги да ни спохожда.
От добрини да не се отърваваме.
В днешния ден да ви благодаря за всичките добрини, които правите за мен и де ви кажа, за кой ли път, че високо ценя всеки един пост. Ценя всичко писано и поставено в темата.
Високо ценя вашата загриженост да ни информирате за всички новости и хабери за филмите.
Покорно благодаря на всички вас.
И нека топлината между нашите сърца се  поддържа за много и много години.
Лек, спокоен и хубав ден ви пожелава.

# 514
                         Приятен ден.   И.....целувки......

# 515
Здравейте по обедно време  Hug
Злати довечера ще имаме премиера...Очаквам епизода с нетърпение, че голяма суша беше настанала. И аз се радвам, че реших да следя и този сериал, защото с картинки с хабери поддържаха тръпката....

Сиси Честит имен ден!

Скрит текст:

Бъди жива и здрава, да се радваш на семейството си, на внуци и правнуци  Peace

Честит празник на града ви  Peace

Благодаря за почерпката  Hug

от сета на съдбата...

# 516
Cannes'da görücüye çıkıyor

Star TV'de başlayacak 'Paramparça' dizisinin yönetmeni Cevdet Mercan ile başrol oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya bugün Fransa- Cannes'a gidiyor
14 Ekim 2014 - 12:38

тук

Скрит текст:
Сегодня Эркан Петеккая, нюргул Йешилчай и Джевдет Мерджан летят Францию, где турецкие сериали становятся популярными, для презентаций сериала

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 16:23 от MAMA-AN

# 517

Biz dizimizin dünya lansmani icin cannes e gidiyoruz  gelince grsrz artik

Скрит текст:
Нюргуль вместе с режиссером сериала Джевдетом Мерджаном
Мы едем в Каннах для запуска нашего сериала(Если я правильно поняла)

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 14:47 от MAMA-AN

# 518

тук

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 16:44 от MAMA-AN

# 519
# 520
Здравейте! Hug

Сиси Hug Честит имен ден! newsm51 smile3525

Бъди жива и здрава.Много щастие,късмет и успехи във всичко! Party

Благодаря за почерпката и честит празник на града Ви!!!

Скрит текст:

Ани, Туба и Енгин също трябваше да са в Кан за представяне на КПА!Но снимат в Рим и бързат и не е сигурно дали ще отидат! Така,че е хубаво Еркан и Нургюл да отидат!Доколкото си спомням Нургюл май е била там преди за представяне на игр. филм! newsm78

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 15:30 от Zlatina3

# 521
Злати благодаря за инфото  Hug

# 522
KADERİMİN YAZILDIĞI GÜN DİZİSİNDE 4 ÖNEMLİ KARAKTER

14 Ekim 2014 Salı 12:07:35

тук

# 523

снимки тук

Добре си живее хайлайфа в Станбул  Party

# 524

Общи условия