Искам да кажа ... (4)

• 32 251
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Добро утро и от мен  Grinning

Светлина, ЧРД, да е жива и здрава щерка ти   bouquet

Нито мъж си бих развявала в интернет, най-малко пък подарявала, за мен това е обидно, нито пък искам той да ме подарява.

# 346
  • Бургас
Искам да си призная, че днес страшно ме мързи и не ми се прави нищо, а имам да водя борба със забития сайт на Търговския регистър.

# 347
Тя борбата с Търговския регистър е безмилостно жестока, особено в частта регистрация на фирма  Mr. Green

А аз днес ще се боря с ДНСК, тъй като неправомерно са ми копали в имота, за който сме предприели стъпки за урегулиране за строеж. И иск може би ще подавам. Абе толкова обичам да се боря с вятърни мелници, но съм в правото си и няма да се откажа, само защото системата е ръждясала  Confused

И много ми се спи, а имам работа. Надявам се да си тръгна по-рано, за да си подам жалбата и да си купя боти, защото няма какво да обуя в това време, пролет и есен съм много зле с обувките!

# 348
Искам да кажа, че много ми се спи. Уморена съм, есенно уморена Sad Днес съм се облякла с дълъг ръкав, вълнено сако и чорапи даже си сложих. Добре ми е. До вчера ходих почти с лятно облекло и бях измръзнала. Мина, няма да чакам циганското лято, вадя топли дрехи вече и за мен Simple Smile

# 349
Трябва да изляза, а като гледам на вън времето хич не ми се ще. Добре ми е пред компа с кафето.

# 350
Добро утро! Точно така - утро, понеже тъкмо отварям очи. Много е гот да не бързаш за училище и работа, никой да не ти досажда и цял ден да ти е съвсем свободен  Sunglasses Направих си малка ваканция с любимите ми сестри, изкрахме си страхотно и сега само си припомням приятните моменти.
Винаги, когато съм на някое летище или гара се сещам за една мъдрост от Настрадин Ходжа - 1/4 от тъгата при раздялата отива при този, който заминава, а 3/4 е за този, който остава да чака. Мисля, че е много вярно.
Слушах Дейвид Гарет наживо, беше ми голяма мечта, но не успях да го пипна.

# 351
Светлина, честита ти малка рожденичка! Да бъде здравичка и да има едно прекрасно детство!
Таис, обезателно се обади на другите школи, нищо не губиш. Без коментар съм за погодения номер...

Ние сме целокупно болни - детето буха вече седмица, но пък белите не секват, та значи не е съвсем зле положението. Май ще изкара цяла седмица без ясла, а тъкмо свикна. Не знам как да почна работа, като постоянно трябва да съм на разположение за детето, някакъв омагьосан кръг е. Да попитам майките на малко по-големи дечица, които вече са в предучилищна възраст има ли целодневни занимални за децата и как се справяте тези, които не разчитат на помощ от бабите? В краен случай може да наема жена, но не знам как ще я приеме детето, това го мисля в краен случай, така че ще се радвам на идеи.

# 352
  • София
Джули, моята дъщеря е предучилищна група. Като поотраснат децата спират да боледуват толкова често, както в яслата или в първа група. Не знам за какви целодневни занимални питаш... Ако детето е болно, няма как да стои на друго място, освен вкъщи. Иначе когато дъщеря ми е болна, с температура, аз или мъжът ми си взимаме болничен. Ако не е нещо сериозно, майка ми я гледа.

# 353
Тони, а кой я взима от училище? Мъжът ми е разказвал, че е изкарвал по цели дни в училището, тъй като и той не е имал баби, а родителите са били по цял ден на работа - имало е след занятия такива занимални за деца, които няма кой да ги вземе след часовете и да не са сами вкъщи - подготвят си уроците, играят и т.н.

Но току-що разбрах от леля ми, че в предучилищната на племенницата ми например нямат такава занималня, явно не са повсеместно застъпени. Rolling Eyes

# 354
  • София
Джули, масово децата си карат предучилищната в детската градина. Кати не ходи все още на училище. Иначе в училищата има занимални.

# 355
  • Варна
Julia_21, предучилищната в детската е цял ден. Има дежурна група с учителка в градината, която стои до 19ч вечер /ако не се лъжа/ и която чака всички родители да си вземат децата. Ако и след този час не е дошъл родител, тя няма да си тръгне и заключи детето да спинка до утре на топло Simple Smile

Ако предучилищната е в училище, следобед има занимални. Не съм много сигурна, но май са платени. Чувам цени за 12.50лв на ден, като те са до 16,30ч. После някой трябва да вземе детето. Дежурни няма. Така знам.

Вероятността детенце да разреди боледуванията към трета-четвърта група клони към 99%. Дай Боже за всяко детенце и всеки родител!

# 356
Искам да кажа, че най-сетне се преместихме в новата къща и дворът е пълен с торби и кашони, в които аз газя и ровя. Дано не завали дъжд, че трябва да ходя и на интервю за работа. Между другото в тази същата къща живяхме предния път като живяхме в Малта. Някой ако ми беше казал, че пак ще заминем и пак в тази къща, същите съседи, магазини и т.н., щях да си помисля, че е 100% луд. Животът ми вървеше в съвършено друга посока и такъв план изобщо не съществуваше. Както и да е.  Всичко си е същото, хората са като хербаризирани, хазяйката ми показа кутия за бижута, която съм ѝ подарила (не помня), даже има едно голямо бяло куче, с което дъщеря ми има снимка като беше на 2 г. Сега е на 12, кучето си е още тук. Помислих, че е наследник на старото, но като го чух да вие заедно с църковните камбани отидох и питах, то е.  Laughing
Много е приятно това дежа ву, но и малко ми е тъжно, защото синът ми беше преди с нас тази къща, а сега го няма. Добре, че има вайбър и скайп, че щях да откача.

# 357
И моят мъж е на кръчма. Има геймърска среща. Добре, че е средно веднъж в годината. Никога не ме е очаровало хобито му, много инфантилно ми идва, но отдавна съм вдигнала ръце.
WoW?

# 358

missNoir
, Тони, благодаря за инфото. Племенницата е в училище и занималня нямали. Ще видим какви гимнастики ще се правят, ама така е като изтегли човек късата клечка фирмата да фалира когато е време да се върнеш на работа Tired

Ужасна ''есен'' е навън и това допринася още повече за тягостното ми усещане, тази зима ще ми се стори безкрайна май...

Check, на това му се казва съвпадение - явно това е вашето място.

# 359
  • София
valerie, преди давах уроци, но не ми се занимава. Ще попревеждам пак, пък ще видим с коя школа взаимно ще се харесаме. Предимството човек да има две професии е, че когато едната забие, можеш да си работиш другата  Simple Smile

Джулия, много бързо оздравяване  Hug

Искам да се оплача, че двете с Ема сме болни и сме си вкъщи. Аз имам някакво зверско главоболие и сополи, тя кашля. Тази седмица няма да я пускам на градина, ще се гледаме. Дано оцелея  Tired

Общи условия

Активация на акаунт