Искам да кажа ... (4)

• 32 239
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • София
И моят мъж е на кръчма. Има геймърска среща...
WoW?
?
Да не си прочела като гейска среща?  Mr. Green

# 361
  • София
WoW - World of warcraft  Mr. Green

# 362
  • София
Мани, мани...  hahaha Изгубени в превода, хаха.
В своя защита пак ще повторя, че не споделям хобито му и съм далеч от света на геймърите.
А играта не знам коя е.

# 363
    Check Please   Heart Eyes ами страхотно звучи. Като след дълги години пак у дома. Ами да!

Искам да кажа, че съм си запалила ароматни свещички и сега внезапно ми се прииска да си сложа във вази свежи цветя. Отивам да си набера!

# 364
Тонка, мисля че служителката от общината с право не е искала да ви признае брака за законен. Чак толкова да си неглижираш семейните интереси ... Бие на око.  Mr. Green

# 365
   Check Please   Heart Eyes ами страхотно звучи. Като след дълги години пак у дома. Ами да!

Нещо такова.  Simple Smile

# 366
  • София
Ами сега, моля те, бъди по-дискретна, не ме излагай публично, че достатъчно се орезилих и сама.  Laughing Ако чуете, че се развеждам, да знаете, че мъжът ми си е хванал някоя сродна душа, демек геймърка.

# 367
Перфектни мъже са ни геймърите. Едва ли ни отстъпват на форумстването. Wink

# 368
  • София
Ами сега, така е. Понякога може да се оплаквам, че с часове виси на компютъра, но винаги ми е на разположение и си е вкъщи. Като го сръчкам за нещо, върши каквото трябва.  Mr. Green А мъжът на моя приятелка едва дочаква петък и заминава за риба в Гърция.

# 369

Искам да кажа, че съм си запалила ароматни свещички и сега внезапно ми се прииска да си сложа във вази свежи цветя. Отивам да си набера!
По повод ароматните свещи. Онзи ден правих печени ябълки с канела, много уютно ми стана Simple Smile

# 370
Развеселихте ме с тази гейска среща Grinning
Julia_21, нормалното боледуване за децата е по един вирус на сезон. Не се притеснявай предварително.
Таис, хубаво е, че имаш възможност за избор. На мен ми звучи много привлекателно да работиш от дома, но сигурно и това в един момент омръзва.
Детето днес храни катеричка и една птичка, която се казва горска зидарка с орехи от ръката. Не знаех, че има толкова опитомени.
Пожелавам на болните да оздравяват бързо.

# 371
Аз днес съм си определила следобеда за готвене и печене и ще си направя и ябълки с канела, blackcat6 , благодаря, че ме подсети.

# 372
И аз ще се разболявам, носа ми гъгне, гърлото ме наболява.
Малкия кашля вече доста сериозно, извадих Вентолина.
Чудя се за антибиотик, но ще изчакам до утре и вероятно ще го заведа при личната да си каже мнението.

# 373
  • София
И аз ще се разболявам, носа ми гъгне, гърлото ме наболява.
Малкия кашля вече доста сериозно, извадих Вентолина.
Чудя се за антибиотик, но ще изчакам до утре и вероятно ще го заведа при личната да си каже мнението.

Мирама, добре дошла в клуба. Бързо оздравяване и на теб, и на дребчо  Hug

Запича ли много чаят от шипка децата, как мислите? Имам вкъщи, аз пия, но на малката не смея да и дам.

# 374
Искам да кажа, че ви черпя с моята домашна, малко, уютна, хризантемена, плодова, орабжево-жълто-червена, уханна есен.

Скрит текст:

Нали знаете как ухаят хризантемите, не сладко, а едно натрапчиво, свежо и хубаво. Малко и на пресни борови клонки. Майка ми и баща ми за сефте са танцували заедно на:

http://www.vbox7.com/play:5e10790c

Общи условия

Активация на акаунт