Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 945
  • 697
  •   1
Отговори
# 510
  • до едно тепе
Ния вярвам ти.Просто се учудих, защото като готово лекарство тук съм търсила в обикновена аптека и ми казаха, че нямат право да го продават. Посъветваха ме да потърся при зъболекар, защото и те го ползват. Във ветеринарните знам, че има само че е с друго име.
Прахче честито ви християнче. Жива и здрава и все така послушна  bouquet
Скрит текст:
Тази сутрин си взехме малчо от свеки. Беше със същите дрехи с които беше в петък на ясла и го оставихме у баба му. Дори боксерките и чорапите не му беше сменила за 2 нощувки там. А занесох цяла раница с дрехи и нарочно сложих 4 чифта бокссери и 4 чифта чорапи, че предния път го беше обула с едни гащи от братовчед му дето стоят вече 5 години и прашасват  ooooh! И намерих в торбата с изпотените при сън дрехи долнище от братовчед му, което му е обувала бог знае защо. А имаше поне 3 долнища в раницата.  #Cussing out

# 511
  • NE
Поспаланчо И после как да го дадеш на свекървата? ooooh!
Свалям шапка на майка ми, че прави така както аз кажа. Свекървата няма права. Crossing Arms Нямам и капка вяра след ужасното отглеждане на мъж ми.

# 512
  • Варна
е добре де Поспаланчо , значи мие му дупето на детето и пак същите боксерки ли му слага  Shocked, не го разбирам честно, интересно ми е какво обяснение е дала, едва ли не е видяла дрехите в раницата  Thinking

Зуз, да оздравяваш  Hug , преболедувах една гнойна ангина преди 4 години и така зверски ме болеше гърлото че плаках ли плаках, аз също като дете съм боледувала често и моите сливици са закърнели, като детски спомен ми е как ми мажеха гърлото с нишадър , по голяма гадост няма, ба, да не ти идва на главата  Praynig

Казах ли ви че Лиян от петък отново е вкъщи, първите дни с температура , сега като екстра е сополива, идващата седмица ще стои вкъщи да укрепне Naughty

# 513
  • до едно тепе
Ами Либре за съжаление точно това е правила ooooh! Е поне му е мила дупето, че предни пъти го бършеше и си го вземах зачервен. Crazy Не съм искала обяснение,не съм я виждала днес,че мъжо отиде да го вземе сам. Той ако иска да се разправя с нея. За съжаление нямаше как да не го оставя. Трябваше да пътуваме служебно с мъжо  Rolling Eyes
Да оздравява бързо Муцуни Hug

# 514
Боже, Боже, тази жена и себе си ли като мие, слага после мръсното бельо?  Sick
Днес купихме на малчо зимен чувал за количката - истинска вЪлна. Още се чудя дали в действителност ни трябва - моля, убедете ме, че не съм си дала парите напразно  Mr. Green Иначе има 2 ескимоса, а продавачката ми каза, че няма как хем ескимос, хем чувала - щял да заври от жега.
Утре ще го водим на гастроентеролог, да даде мнение какво да правим със завишените му чернодробни ензими, ще ги третираме ли, ще бием ли хепатитната ваксина....

# 515
  • В къщурката на хълма на феите
Моменце не те е излъгала жената - аз Ема или я увивах в олекотеното от комплекта за изписване или вече на по-късен етап, като не спеше само в количката, започнах да обличам ескимос + памучно одеалце за изолация ..

бе тоя гранофорин не е ли тва дето едно време му викаха нишадър?! мен майка не ме е тормозила с него, обаче пък вижте с мед и сода .. пффф ултра гадост .. ама как помага .. като ми остърже сливиците с пръст и забравях, че съм била болна Whistling

# 516
  • shumen
Моме,аз зимен чувал за количката не съм купувала.Малчо му обличах ескимоса и го завивах с едно одеялце отгоре,а като вече не спеше в нея съм го оставяла и по ескимос само.
Поспаланче,ама бива твоя мъж да е пита тая неговата майка тя като се мие или къпе пак ли си облича същото бельо?Анцуга да не му го е слагала да спи с него.
Аз ако бях сигурно нямаше да и мълча и щях да е увикам и да си помисля за другия път дали ще и го оставя.
Либре,да се оправя бързо Муцуни.

# 517
Beauty   виж на какво попаднах, докато търсех материали, смятам е интересно и има телефони за връзки с авторите. Дано е полезно

# 518
Оставих детето за първи ден на ясла. Сега пия кафе и незнам къде се намирам и какво да правя....... Confused

# 519
  • В къщурката на хълма на феите
ще ти мине, няма страшно Mr. Green

# 520
  • Северозапада
STANITANI, аз затова се замъкнах в офиса, обаче ми е близо. Бързо и успешно адаптиране и по-малко боледуване  Peace
Моме, София имаше и чувалче, и космонафт. И двете едновременно не може, ще му е много горещо. Аз ползвах повече чувала със яке, защото седеше и беше с ръце извън чувала. Като перях чувала, обличахме космонафта.
Либре, бързо оздравяване на Муцуни!
Поспаланчо, ти ме втрещи  Shocked Моята пък свеки е толкова чистолюбива, че сменя бельо поне 2 пъти дневно, даже 3 - сутрин, обед и вечер, и мие дупета на всяка тоалетна дори на големите племенници - на 5-7 години.
Малеее, вие ме стресирате с тези сливици  #Crazy Аз не съм боледувала толкова сериозно. Имам бледи спомени за някакви "брашнени" сиропи с вкус на ягода в детскоградинска възраст. И в училищните години, когато майка ми беше решила да последва светлия пример на повечето българи и да ни самолекува, ни е вземала 1-2 пъти Оспан или Оспамокс.

# 521
  • NE
И в училищните години, когато майка ми беше решила да последва светлия пример на повечето българи и да ни самолекува, ни е вземала 1-2 пъти Оспан или Оспамокс.

Мраве Майка ми го правеше и на нас със сестра ми и като я видя да го прави на себе си сега я почвам от вратата.

# 522
  • Sydney
Mometo* не си, не си... много е полезен, особено ако не ползваш зимен кош (за новородено), а само летен... нашия беше NAF-NAF, отврътре с едно меко и държеше супер топло, космонафт не съм слагала с него Simple Smile
STANITANI enjoy the silence  Grinning

# 523
  • Северозапада
И забравих най-важното. Същата тази мила моя майка в събота навърши 50. Да ми е жива и здрава, да ни радва с присъствието си и да се радва на още внуци, че и правнуци.
Скрит текст:

# 524
  • NE
Мраве С пожелание за крепко здраве и много внучета на твоето майче. Hug
Моме Аз заложих на космонавти, но за да вирим крака по количката. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт