Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 952
  • 697
  •   1
Отговори
# 495
  • до едно тепе
Петеска като правихте теста нямаше ли контрола. Тя се прави с хистамин. На Слав контролата показа най-голяма реакция. Обясниха ми,че това значело,че е валиден теста  newsm78 Самбукус изпи вече едно шише и като потърсих пак зеления казаха, че няма внос и му взех розовия. Няма реакция към него, макар че и аз се опасявах от прополиса.  Whistling
Зузко оправяй се бързо. Гаргара със сода или лайка. Гаргара с клеева тинктура. Хомеожен. Аз съм доволна и от Стрепсилса с мед и лимон и от Тантум верде бонбони за смучене.  Hug
Пффф ужасно се уморих днес. От 5,20 сутринта като сме тръгнали на път с мъжо та се прибрахме преди малко.  Shocked

# 496
zuzi_79, намажи си гърлото с гранофорин, много помага  Simple Smile

# 497
  • до едно тепе
Ния къде го намирате този гранофорин(това нали е онова зеленото лекарство). По аптеките е забранена продажбата му newsm78

# 498
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Зузка, да се оправяш бързо  Praynig

Поспаланче, чак днес купих зеления Самбукус, че нямах финансова възможност по-рано, а също и ШС. И аз се оплаквах, че след вируса и АБ, хремите ни продължават в прозрачен секрет от време на време.На обед го дадох самбукуса и като се наспа от тогава не му е текъл носа.Може ли да действа така бързо  newsm78 На вас кой ви го изписа? За теста - да пише на листа контрола  хистамин - 8/5; Само, че въобще нищо не ми обясниха  Whistling Какво значи това?

ПП. За гранофорина Фейт беше писала май, че е от ветеринарна аптека  newsm78

Последна редакция: сб, 18 окт 2014, 23:27 от pettesa

# 499
 pospalancho, не е забранена продажбата му при нас в Стара Загора, има аптеки в които се приготвя и аз вземам за мен и за малката, мажа няколко пъти гърлото и минава. Много ми помага на мен а и на нея  Simple Smile

# 500
  • до едно тепе
Петеска точно Бакалова го изписа с настояване да е зеления Mr. Green НАстоя и да продължава да го пие, но личната каза само месец и спираме. 5/8 е доста сериозна реакция към хистамина. На Слав беше 5/5. Това е големината на зачервеното и подуто петно ,което се получава при тестването. На Слав домашния прах и микрокърлежа е 3/3,а хистамина 5/5. Затова имам леко съмнение да колко е алергичен ама карай. Ще поживеем и ще видим Whistling

# 501
и аз мисля, че вече няма гранофорин по аптеките, иначе знам, че много помага, понеже съм се мазала преди. Аз осъмнах с гнойни налепи по едната сливица и сега се чудя с какво да ги ликвидирам..с мед и сода пробвах, не помръдват, с гаргара от сода и вода..пак нищо. Не искам да пия АБ, че много ми се срина имунитета след бременността, инжекциите и всичко останало Outta Joint

# 502
Момичета, има гранофорин по аптеките, имам в хладилника, мажа малка и себе си, когато има нужда, защо не вярвате  Shocked
В аптеката до нас продават и не само там.

# 503
  • NE
Ния Щом го приготвят в аптека няма проблем да си го правят. Аз май също съм чувала, че вет.аптеки има. Peace
Зузи Оправяй се бързо. Hug

# 504
а аз сутринта осъмнах с болка в сливиците. Смуча тонзилотрен,пия клеева, сега съм с гаден компрес от извара, но до момента няма полза. Нямам Т, но ми е отпаднало..гадост. давайте бабини илачи за сливици, че работата намирисва на ангина, а не съм боледувала от 10 години. Whistling

Пръскай Орофар, на мен лично много ми помага  Crazy За сливиците Гранофорин или мед и сода и мажеш. Много чайчета и смукане на някакви по-силни хапове, че този Тонзилотрен не е така силен според мен в такива случаи - Трахизан и орофар таблетки по-скоро. Можеш да пръскаш и Тантум верде.
Бързо оздравяване  Praynig

Момичета, има гранофорин по аптеките, имам в хладилника, мажа малка и себе си, когато има нужда, защо не вярвате  Shocked
В аптеката до нас продават и не само там.
Купих го преди две седмици от ветеринарна аптека  Peace
Мажи обилно с него колкото често се сетиш и ще видиш, че утре ще си пушка  Hug
Малкия така го оправих за два дена с него.

# 505
Видях само, че гранофорина питате- спрян е, но аз купих от зоо аптека, по препоръка на личният ми лекар/че нали направих края на лятото гнойна ангина/, наименованието ми е гранулин, но е абсооолютно същото. Намазах си вечерта сливиците и на сутринта- нищо ни болка ни гно, ниищо, като вълшебство е това лекарство  Crazy Crazy  

П.П Хомеопатия на боарон, много помага- Меркуриус

Ние вчера направихме кръщене на Ивейнчето, беше вълшебен празник, тя и този пъ оправда характера си, не плака изобщо, беше в отлично настроени, дори успя да разсмее свещеника, като я миропомазваше тя се хилеше с глас/беше я малко гъдел/ и го буташе с ръчички и се кикоткаше и той много е забавляваше с нея, само и казваше-чакай миличко само да те мазнем за здраве, и се подсмихваше. Попаднахме на страхотен свещеник, първо ни събра да си поговорим общи неща за вярата и за Бог и за смисъла на кръщенето, после подредихме масата, а той се запозна с Ивейнчето и след това  чак направи ритуала. Страхотен човек, грабна ни всичките  Heart Eyes   Сутринта беше мега мрачно време и валя и точно преди да тръгнем за църквата проби слънце и направи страхотна дъга , страхотна , голяма и с ярки цветове. Когато я кръстиха изгря едно хубаво слънце и освети храма, беше вълшебно. Накрая завършихме във винен салон, където ни заваля страшен дъжд, но бяхме вътре на топличко и с червено вино. Ивейнката поспа малко, ние да хапнем и да пийнем, после се събуди да я видят гостите и да си поиграят с нея/а тя им направи шоу  Crazy/.

# 506
Купих от ветеринарна аптека гронофорин, намазах се и сега чакам чудото Mr. Green Нямам Т, но пък гной, колкото искаш Outta Joint Преди 10 г имах много проблемни сливици, които започнаха да атрофират от често боледуване. Една лекарка ме оправи с гранофорин и клеева, редуваше мазането. Благодаря, момичета Hug

# 507
  • shumen
Прахче,честито на Ивейнката.Да е жиеа и здрава и да е закриля нейния ангел-пазител.
Зузи,аз също съм вземала гранофорин от ветеринарната аптека и съм много доволна.Засега съм го ползвала само за мен,а за малчо не се е налагало.
При нас проблема с напишкването при следобедния сън в нас го няма.Вчера се изпишка,легна си,спа и стана сух,въпреки че пак изпи доста айрян и вода.Мисля си,че в яслата му е хладно само по тънка блузка и панталонче,че още нямат парно и утре ще му облека елече и по дебел панталон или чоропогащник и ще видим как ще е или пък не го вдигат веднага след сън и затова се напишква.

# 508
  • Sydney
zuzi_79 аз докато бях бременна и имах гнойна ангина (два пъти) се оправих със сребърна вода... а вече гранофорина се продава и не е спрян... иначе най-много го ползват зъболекарите  Peace

# 509
Между другото Зуз, гнойна ангина, без темп. е най-вероятно бактериална, така че и пиенето примерно за месец на пробиотици и клеева, не е лоша идея. Моята също беше такава и лекараят ми каза, че за да не повтори, трябва да се засили имунитета и да се възстанови баланса на организма.  Peace Иначе ще ме мъчи цяла зима гърло/ явно не съм успяла много, защото периодично ме наболява гърлото, та и аз взех сега пак една ударна профилактика да правя- фрешове мощно, витамин д капки, клеева тинктура и пробиотици, чееее зимата идва и тогава с намаляването на слънцето и  сезонните плодове, по зле става .....

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 17:00 от Звезден^Прах

Общи условия

Активация на акаунт