Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 957
  • 697
  •   1
Отговори
# 480
Поне днес имам и хубава новина- отпуснаха ни ваксината и съм така  Mr. Green

# 481
  • Сливен
Поне днес имам и хубава новина- отпуснаха ни ваксината и съм така  Mr. Green
ей, това се казва новина - много се радвам  Hug

# 482
  • При моето слънце
Супер, наистина добра новина  Hug

# 483
  • до едно тепе
Сигме страхотна новина е това Peace
 За моя син казват,че е послушен в яслата. Но и пролетта след 3 месечен престой вкъщи казаха че разликата е огромна. Бил станал по-добър след като си го гледах аз. Когато ухапе или удари по-силно някое дете ми казват разбира се, но имам чувството че там се сдържа, а вкъщи после си наваксва като за световно. Особено с тръшкането. Нашите лелички им се карат понякога и има една дето Слав като я видеше и надуваше гайдата,но като цяло се опитват да се грижат за тях колкото могат. Все пак са 2-4, 5  на 25 деца, а сега новите и реват по цял ден освен всичко друго. Аз нямаше да мога да го понеса това честно ooooh!

# 484
  • Sydney
sigma супер Simple Smile

# 485
  • shumen
Сигме,много се радвам за ваксината.
Аз също мисля,че в яслата са по послушни,а после вкъщи побесняват.Нашите сега са 12 деца с 2 лелки и една госпожа мисля,но моето винаги казват,че там яде,спи,играе си с децата без да се бие,а в нас става точно обратното.Снощи тръгнахме от там добре,но по средата на пътя реши,че иска да го нося,но не позна,защото не стига,че бях пазарувала и натоварена,а и от яслата ми върнаха една торба с напикани гащи,потник и пижама и нямаше и него как да нося и се разрева и затръшка.След малко му мина ината и продължихме,но на сред пътя пак реши,че иска да ходи сам и където си поиска и пак същата сцена се повтори.Накрая се ядосах,замъкнах го в нас,но той така и не се спря да мрънка за щяло и не щяло и да беснее,да удря мен и баба си с една пушка и накрая му е взех,шляпнах го по дупето и го оставих да се нареве,но пак нямаше полза.
Поспаланче,при нас в нашата група са 12 деца,но приемат и нови.И аз като теб не бих го понесла.
Моето диване снощи в нас и тази сутрин нямаше сополи и го пуснах на ясла.Да видим сега като го взема после дали пак няма да ми кажат,че е имал.

# 486
Аз съм най-скучният човек на света - нямам нищо ново за казване  Mr. Green
Чета ви, съчувствам, радвам се с вас, подготвям се за бъдещето, и така....

# 487
  • shumen
На мен тази вечер от яслата пак ми излезнаха с номера,че имал сополи и го заведох при педката.Прегледа го и каза,че му няма нищо,но за всеки случай му взех Коризалия и Виброцил.Интересното е,че там ми казват,че има хрема,а в нас му няма нищо.И вече 2 ден ми връщат пижамата му,защото се напишква.Не знам,но още нямат парно,а досега го обличах с потник и тънка блузка,а надолу с анцунг без чоропогащник,а сядат по земята да играят.В Понеделник мисля да му сложа едно елече и да им кажа,ако се стопли много или видят,че е потен тогава да му го махнат.За чоропогащник няма как да му облека,защото от майки знам,че не дават и мърморят лелките.Сега ще видя как е през уикенда в нас и ще преценя как да процедирам,макар че сме без памперс за обедния сън от доста време и хич не ми се иска да го връщаме.

# 488
  • София
Явно повечето деца яко разпускат след ясла и градина.

# 489
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Сигми, браво за ваксината  Party

Поспалане, и аз мисля че на този етап не ни е нужен алерголог. На Бакалова като и споделих моите предположения, че се касае за натоварване на организма с хистамин и тестовете ще са отрицателни, а тя ми вика - ми ако искаш да не ги правим. Тогава се зачудих  newsm78 ами за какво сме там? Самбукуса е зеленият, иначе за розовия - като му чета листовката и ме сърби ръката да му го взема, ама заради прополиса .... бил много силен алерген. Ако реша да ида пак, ще и кажа да тестваме прополис. Whistling

Блъскам си главата къде да отидем да измерим нивата на хистамин и тест за хистаминова непоносимост.Евентуално - консултация с гастроентеролог, да се лекуваме само с хранителен режим и хр.добавки или хомеопатични  Thinking Не знам дали съм на прав път, но логиката на там ме води.

# 490
  • NE
Сигме Честита ваксина. Hug
Теди Честита първа месечинка на Светли.  bouquet Дано сте по-добре. Praynig

# 491
  • shumen
Теди,честита първа месечинка на Светли.Да е жив,здрав и повече никакви болести.
Пете,дано скоро разберете къде идва всичко при Митаче.

# 492
Честита месечинка на Светли Hug
Сиг, страхотно, случват се и такива неща.
Ние сме си още при нашите. Радина прави панаири с яденето, но по-рядко, в количка не иска да се вози, а само да се носим и вървим, а аз сутринта осъмнах с болка в сливиците. Смуча тонзилотрен,пия клеева, сега съм с гаден компрес от извара, но до момента няма полза. Нямам Т, но ми е отпаднало..гадост. давайте бабини илачи за сливици, че работата намирисва на ангина, а не съм боледувала от 10 години. Whistling

# 493
  • В сърцето на любимия човек
Зузе - може да правиш гаргара от чай от лайка със сода бикарбонат в него и после лапваш лъжица мед.

# 494
  • shumen
Зузе,да се оправяш скоро.Пънчето ти е казала какво още може да направиш.При мен много помага компреса с извара.

Общи условия

Активация на акаунт