Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 886
  • 697
  •   1
Отговори
# 60
Сега реших да погледна снимките на Ники - по тях съдя, че и нея съм започнала да я слагам по коремче едва след навършен 1 месец. Няма да бързам значи. Явно нещо съм си сбъркала спомените. Laughing

# 61
Аз съм го слагала по корем почти от самото начало  Embarassed може и да не е било правилно,но имам снимки където е на 2 седмици по корем и главичката на една страна и си го галех и тупах по дупето  Blush и позата "тигър на клон" беше много актуална при нас .Там пак е по корем.
Детето ми е пристрастено към количката си  ooooh!

# 62
Мрън! От вчера подозирах и казах на педка (тя обаче май не ми повярва), ама днес вече съм убедена - бебчо е със задна хрема, от която и покашля. ooooh! И не е от каката, а вероятно от това, че памперса беше изпуснал предната вечер и не го знам колко време е спал мокър. По принцип е доста топло в стаята, ама явно се е простудил. Та... идеи какво да правя? ФР дали е достатъчен? Иде ми да се гръмна! Confused
Отделно тая нощ не съм спала. От 00ч. до 8ч. ставах да кърмя поне 10 пъти. В останалото време пък малкия не спря да пъшка и да се върти. ММ сутринта чак беше побеснял (хем той не става за разлика от мен). Каката и тя се окуми в 8 наспана и............. Ей го, ся ММ си доспива на дивана в хола (бебето някак успя да заспи, даже го чакам скоро да се събуди за ядене), а аз вися на полусъединител. Колики ли бяха тая нощ, друго ли... Tired

# 63
  • shumen
Теди,ако трябва го заведи в спешното да го чуят пак.При толкова малки бебета всичко става много бързо.
Стели,как разбра,че е пристрастен към количката?Моя иска да сме с нея като излизаме,ама само си е бутам празна и затова днеска го водих за ръка до парка.Писна ми всеки ден да е вадя,да направим 5 крачки с нея и след това да е мъкна хем нея празна и него за ръка.

# 64
Дани,буди се нощем и казва "искам бръм-бръм" и докато не го сложа в количката не спира да реве Tired Краката му стърчат вече ,а и самата количка никак не е удобна за продължителен сън , ама на-вече 4-та нощ ми  го прави тоя номер  Crossing Arms Разглобих я и я скрих в гардероба...да видим дали тази нощ ще ме кара да я сглобявам  ooooh!

# 65
# 66
Здравейте    Hug !

# 67
  • Sydney
ant G сами я гледаме, едните "баба" и дядо я виждат веднъж на високосна, другата баба (моята майка) беше голям ентусиаст лятото при нея да махне памперса - самата тя каза, че с по-голям инат не се е сблъсквала, същото стана и тогава... никой не й се е карал никога на Ема за пишкане... съветвали сме се, явно сама трябва да вземе това решение  Tired
за play park - да тя е Simple Smile в началото мн ходихме, като го откриха... после почнаха мн болни деца да водят, че беше безплатно и спряхме

# 68
  • Варна
Здравейте, момичета  Hug
Поспаланче, благодаря за прекрасната тема, много красиво заглавие !   bouquet

Насето все още е болен, вече избеснявам, нямат край тези сополи  #2gunfire Слагах една седмица Коларгол, ефекта беше кратък, сега сме на Виброцил и все още едва диша  Crossing Arms Утре заминаваме при ММ и ми е притеснено как ще го понесе детето, смяна на обстановка, нови хора, почти непознати ( роднини на ММ ), няма как да остана повече при нашите, по цял ден са на работа и аз едва се справям с Наско, заради проблемите с вратът ми. Нямам търпение ММ да свърши работа и да сме си вкъщи, само тримата ... Иначе сме добре, Насето става все по - интересен  и забавен, за ината няма да говоря  Mr. Green

Бени, пробвала ли си да пишате заедно, ти да се преструваш, а тя на гърне до теб ? Моя приятелка така се справи и нейната дъщеря трудно понесе махането на памперса. Дано имате успех скоро  Hug
Теди и аз бих те посъветвала да заведете бебчо пак на преглед, или ако е възможно педиатъра да дойде и да го прегледа  Peace Дано се оправи бързо, милото ! Щях да те питам, как се справяш с двете деца? На този етап остава ли ти достатъчно време и за Ники ? Питам чисто информативно, чеее никога нищо не се знае  Mr. Green
Хубави почивни дни на всички ! Болничките да оздравяват бързо !  Hug Hug Hug за всички !

# 69
  • до едно тепе
Стели в такъв случай може би не трябва да я вадите вече. Казваш му примерно, че някое бебе има нужда от нея пък той като голям мъж вече няма и сте я дали. Само внимавай да не я намери.
Теди дано не е сериозно и бързо да му мине на бебчо. Пръскай засега ФР и опитай да дърпаш с аспиратор, ако има сополки. Мисля че може нещо хомеопатично да му даваш. Те нали са уж безвредни Thinking
Ние се отказваме от ушите. Снощи направо ме вбеси. Докато заспива освен, че ми пипа ушите понякога ги стиска доста силно и си забива пръстчетата в гънката зад ухото.Побърква ме така  Confused Та днес ни е истеричен ден за отмъщение, че не можем да пипаме ушите на мама ooooh!

# 70
Теди, дано не е нещо сериозно. пиши как сте  Hug
Поспаланчо, Анди е същияяяяяяя. Косата и ушите  #Crazy побърква ме, обясняваме му, че ушите са за слушане, не за дърпане и след 100 000 махане на ръката от ушите накрая заспива  Crazy Crazy
Стели, милата хаха. И Анди доскоро спеше в количката само на обяд, ама реших да я махам и неще да заспива без, спи от 7 дни 2-3 дни най-много на обяд, ама кво да се прави  Whistling

# 71
  • Sydney
Та днес ни е истеричен ден за отмъщение, че не можем да пипаме ушите на мама ooooh!

малеее, ужаааасссс.... аз си мислех, че само моето измисля някакви неща за да ме тормози... тя така или иначе нощем не спи и слушаме радио, но и като започне да ме рита вече....  Twisted Evil

# 72
Извинете, но не се стърпявам с вашите деца  hahaha Колички посред нощ, уши, радио.
Мойто се буди само още за нощното хранене. Този бебешки навик няма отърване.

# 73
  • При моето слънце
И аз като Сигма, много ви се чудя, защо им позволявате, та то си боли и е неприятно.
Моето също си има навик за заспиване, търси си бебешкото одеало, но поне не ме тормози.
Имам специална молба към Феичка и Теди, как се казваха вълшебните хапченца против повръщане, вомитус-нещо си? Не повръщам, но цял ден ми се гади, чувствам се половин човек, такова нещо с Мишо не помня  Crossing Arms

# 74
Сияна, пък има навика освен да си цока пръста ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да ми пипа носа. Понякога стиска, щипе, бърка. Направо се побърквам.  #CrazyОчилата постоянно са ми на петна от пръстчетата.
Петьофи, Вомитусхил. Аз ползвах свещичките, защото доста  повръщах. Бях много доволна и все  още се сещам с радост за тях. Laughing

Последна редакция: сб, 04 окт 2014, 19:22 от STANITANI

Общи условия

Активация на акаунт