Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 951
  • 697
  •   1
Отговори
# 75
Петьофка, Стани ти ги е казала. Не знам дали съществуват във вариант на хапчета, на мен са ми известни само свещичките и капките. С капки аз лично не се справих, защото като ги приемах през устата и по някое време пак повръщах, файда - йок! ooooh! Ама свещичките си ми бяха незаменим помощник! Peace

# 76
  • София
Оххх и малката понякога като не иска да заспи и я взема при мен започва да ми бърка в ушите, носа, очите, устата.....ужасна работа. Като си затворя очите и тя започва да ми ги дърпа и отваря.

Иначе в повечето случаи си заспива сама без проблем.

# 77
Втрещих се - от кога започват така да бъркат по отвърстията, да знам да туширам в зародиш опитите?  Mr. Green Mr. Green
Малкият май пак ще отърве ваксините - билирубинът е паднал доста и е само единица над референтните стойности, но чернодробните показатели още са си завишени. Някой беше дал линк за различни стойности на елементите на ПКК при бебета, а аз не си го запазих - ще може ли отново да го пусне?

# 78
  • до едно тепе
При нас започна по някое време след като спрях да го приспивам на ръце или може би след като го отбих. Тогава ми пипаше лактите. Някъде през януари много ама много ми писна по цели нощи да вися над неговия креват с лакти, които да пипа, за да може да заспи като се събуди. Заради никнещите зъби или запушен нос понякога продължаваше с часове. Костваше ми няколко безсънни нощи придружени с кански писъци да го отуча. След известно време започна да ми пипа ушите. Някак се успокоява така, но е ултра неприятно. Прави го и като да кажем нещо се е ядосал навън или реве, че иска нещо-като го гушна и ме гепва за ушите, но определено на заспиване и посред нощите е най-неприятната част. А снощи направо прекали-разперва пръстите и ги забива отзад в гънката ooooh! Да видим този път колко ще продължи. Но определено е по-лесно от предния. Тогава рева много и даже се наложи да си крия лактите под завивката,за да не ги намира и да не ми бърка в ръкавите, а сега само като кажа не пипай и дръпва ръката Rolling Eyes
Когато е сърдит, че не давам нещо почва да крещи махай сеее. Това е неговия протест обикновено.  ooooh!
Вомитусхийла е много добър. Аз го пробвах при последния вирус, който изкарахме всичките. След 3-тия прием ми спря гаденето и позивите за повръщане. Пих по 10 капки през 15 мин. Иначе съм се заредила вкъщи и със свещички за спешни случаи Whistling

# 79
  • Sydney
Ема от как започнаха зъбите (7м.) започна да спи при мен на спалнята, ако може това да се нарече сън... много често след 00.00 се събужда и поне два часа се слуша радио, а докато спи си рита като конче, несъзнателно, ако спи сама ще рита пак

# 80
Моята като я нося в раницата и редовно и е наврян пръста в устата или носа  #Cussing out ако я сложа на гръб- дърпа косата  Banghead. Сега се е научила да сяда в кошарата, да пляска с ръце, да си мрънка нещо, което според нея е песен и да си пуска и музикалната и светеща играчка, ако и когато се събуди вечер  Rolling Eyes  Shocked   Верно сама си играе и се приспива, не ни пречи, ама кошарата и все още е долепена до спалнята и в 3 през ноща да ти свети и пее на главата, може би за нея е приспивно, ама за нас"......../ току се провикне мъжът ми- Ивееейн стига бе тате, това не е концертна зала  Joy hahaha/. Детска работа.....кой знае още какви неща ще измислят, аз на това се радвам, че можеше и да реве и да се тръшка, така че пак бива......

# 81
  • до едно тепе
Е то ако си се забавлява сама в леглото едва ли е чак толкоз зле. Верно че я чуваш и ти пречи да спиш, ама не е като да скочи с ужасни писъци и да крещи мин 10 мин до оглушаване, а през това време да те бута и да не дава да го гушне човек. Зимата като бяхме в болница го спретна това и чак дежурната докторка дойде да види какво става. На сутринта ме попита защо е ревал така и като и казах, че се случва поне 2-3 пъти седмично каза, че понякога около 2-3 годишни имат кошмари нощем и затова се случва. Определено сега има огромен напредък-неспокоен е само като е болен нещо или се е превъзбудил много през деня. Понякога и говори насън  Laughing Продължава обаче да си обикаля из неговия креват както си спи-надига се ,премества се и бух по очи на другата посока. Следва издърпване на завивката и завиване, а след 10 мин пак същата работа  ooooh!

# 82
Да, поспаланче, аз за това, казах, че-бива. Можеше много по ужасно да е. Поне като я чувам да мрънка във веселата тоналност не ме притеснява, макар че я чувам. Само тази играчка.....ама и не смея да я махна, защото не се знае, ако я няма какво ще прави.

А иначе за завиването- аз съм с чували и ги смятам за мноооого практични за деца. Моята се научи и с тях да си се движи и да сяда вечер, само дето аз не дебна дали е завита  Wink изключително удобно приспособление   Rolling Eyes

# 83
Аз без чувала съм загубена. Това мойто толкова много обикаля насън, че за да е завита, значи аз да не спя.

# 84
Добро утро.
И Сияна е с чувал. Беше още на 4-5 месеца, когато една вечер я завивах 1245675446688 пъти, съответно аз умирах за сън. Незнам на яслата само как ще е - сигурно ще си спи отвита постоянно.
До преди морето си спеше по цяла нощ непробудна. Откакто сме се прибрали обаче ( началото на септември ) се буди по няколко пъти. Заспива на спалнята, премествам я на нейното легло и след един час се е изправила и започва : Мамо гушни Сиянка!!! И така по няколко пъти на вечер. Дано е някакъв период......

# 85
  • Северозапада
Тази нощ, на едно от събужданията, се опитах да приспя София само с гушкане. Да бе, да. То не беше ритане, мятане, бутане и т.н. и всичко това съпроводено с рев. Не знам как ще е. През деня, ако сме вкъщи, ме дърпа да седна и иска да суче. За сега отбих номера, но порева малко. Сега яде грозде, много обича. Не се оплаквам, коментирам.
София не може да заспи като е завита  Shocked Още спи само с чаршаф, който слагам след като заспи, но пижамата с дълъг ръкав. Миналата зима ползвах чувал в по-студените дни, но тя много се поти в него. Лятото все отвита спеше, то и сега е почти така. Ама гледам, че е ок.

# 86
не може ли да занесеш в детската градина чувалчето?  newsm78

# 87
  • Sydney
моето дете пък чувал изобщо не пожела... изпадаше в истерии  Twisted Evil

# 88
  • Сливен
Аз също не съм ползвала чувалче за спане - нито с Алекс, нито с Ивайла - за мен е по-опасно да се прегреят, отколкото да им е студено. Ивка я завивам докато заспя аз, но след това тя да му мисли  Laughing Батко и пък отдавна не го мисля в това отношение - но те като цяло и двамата са много горещи, все им е топло, даже се прибрахме преди малко, че им стана жега, а Алекс беше по къс ръкав и къси гащи.

# 89
  Аз не пиша често, но ще се поправя от понеделник. Връщам се на работа.

Общи условия

Активация на акаунт