Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 953
  • 697
  •   1
Отговори
# 90
Е то ако си се забавлява сама в леглото едва ли е чак толкоз зле. Верно че я чуваш и ти пречи да спиш, ама не е като да скочи с ужасни писъци и да крещи мин 10 мин до оглушаване, а през това време да те бута и да не дава да го гушне човек. Зимата като бяхме в болница го спретна това и чак дежурната докторка дойде да види какво става. На сутринта ме попита защо е ревал така и като и казах, че се случва поне 2-3 пъти седмично каза, че понякога около 2-3 годишни имат кошмари нощем и затова се случва. Определено сега има огромен напредък-неспокоен е само като е болен нещо или се е превъзбудил много през деня. Понякога и говори насън  Laughing Продължава обаче да си обикаля из неговия креват както си спи-надига се ,премества се и бух по очи на другата посока. Следва издърпване на завивката и завиване, а след 10 мин пак същата работа  ooooh!
Поспаланчо...тез януарчета.И ние сме така.Да вметна,че това с количката е от няколко дни.тази сутрина към 6 и половина пак я търси ,но му казах,че е отишла да приспива едно бебе.Попита ме още 2-3 пъти и се отказа,но не заспа повече. Иначе си се приспива сам (но трудно) ,храни се сам (но съвсем малко 5-6 малки лъжички и до там ) . Ядосвам се ,но съм безсилна  Tired

# 91
  • shumen
Поспаланче,при нас имаше такъв период,но отмина.Моя пък искаше да му дам ръка и да ме държи докато заспи.
Аз чувал за спане ползвах допреди да проходи,но после взе да се изправя и да иска да ходи с него и на няколко пъти пада.Оттогава го махнах и не сме го ползвали.Сега пробвах една вечер да спи с него,но не пожела да заспи и оттогава го махнах.
Аз също като Рокси завивам докато заспя.В яслата не знам сигурно все отвит спи,но аз не се притеснявам,защото вътре им е ужасно топло.

# 92
  Аз не пиша често, но ще се поправя от понеделник. Връщам се на работа.
Абе вие на работа не работите ли хихи /шегувкам се/. Аз пък точно на работа абсурд да цъкам, ама такъв ми бил късмета  Mr. Green
И Анди не търпи чувал, абсурд  Crazy

# 93
  • NE
Здравейте. Grinning
Теди Надявам се да се опраави малчо. Praynig
Петьофи Само Вомитусхила ме спаси, но ползвах и аз свещичките. Peace
Виви Много рано се връщаш на работа. Rolling Eyes
Арвенче Ох дано скоро сте по-добре. Praynig

Днес се  върнахме от яз. Цонево, но далеч не е било почивка. Вилито търси цяла вечер неговата стая, хем му носих целият му спален к-т и пак и заспа в 24 ч., рева зверски в 2:00  и се събужда цяла нощ през 1 час. ooooh!

Вили само с неговото одеалце спи, ама като се върти и се напашкулва та чак реве да го разопаковам. Joy А ако му е жега пак реве и не заспива. Обаче се блъска вече зверски в кошарата, която е дървена и днес му сложих обиколници. Вече сънувам как си разбива главата. ooooh!

# 94
И Ивейн си блъска главата като много и се спи, защото се приспива търкаляйки се.....ама реших, че ако много я боли сама ще спре......на тея месеци обиколник няма да купя  Crossing Arms   Иначе тя заспива навсякъде, нема проблем, даже увисва на коланите в стола в колара - като пияна  hahaha  щото хем иска да гледа и го слагам в позиция напълно изправен и седнала да зяпа, хем и се доспива.....и току овисне напред или настрани главата, та спираме да и дърпам седалката на легнало или ако сме на магистрала или дълъг път се дупя от предната седалка   Joy Joy hahaha за щастие и дългият път не я тормози много все още, взехме и поставка за таблета, та ако замрънка да и пускам филмчета  Wink Whistling

# 95
  • NE
Вилито блъска тиквата по всяко време, нощем е най-зловещо защото го прави като се търкаля и обръща по корем. Винаги, ама винаги реве яката след всеки удър. Нямам друго решение, без туй още една причина за рев не ни трябва.
Иначе обича да пътува и често спи в колта, но поддържам играта с една кошница играчки. Laughing

# 96
  • до едно тепе
Виви много скоро Shocked е освен ако не работиш от вкъщи newsm78
Думкането на главата си им е запазена марка. Ако ги боли едва ли ще го правят Thinking
Чувал и ние ползвахме, но миналата година като се чудех нов чувал или завивка и реших завивка да вземем. И с чувала и със завивката се поти много  ooooh! Сега го завивам с чаршаф и памучно одеяло и понякога май му става студено, защото се върти, върти и накрая се намушва при мен Laughing
Уууф днес бяхме на вилата. Тоя път аз имах близка среща с пчела. За щастие е ужили на врата,  не на лицето,че като знам как се подувам щях да се крия 2-3 дена вкъщи. Така ми се иска да можем да водим  малчо с нас ама с тия пчели хич няма как. А цял ден е седял затворен вкъщи с баба си. Тая нощ ще има да се въртиии като пумпал ooooh!

# 97
  • shumen
Виви,много скоро.
Оо,това с удрянето на главата го правят всички.Ние в Търново бяхме с легло,но моя много се удряше и е бяхме облепили с изолация,че и обиколниците не го спасяваха.Сега при нашите сме със сгъваема кошара и няма къде да се удря,но затова се върти много.
Поспаланче,ако беше по лицето да не си мислише някой,че Слав те е туширал.Дано ти мине скоро и повече без срещи с пчелите.

# 98
  • В къщурката на хълма на феите
Слагах една седмица Коларгол, ефекта беше кратък, сега сме на Виброцил и все още едва диша  Crossing Arms
като дърта свекърва да повторя -  Назик Кидс Peace

Тедка според нашия невролог и от ден първи да поставяш детето по корем не е проблем - не помня според френската или немската педиатрична асоциация беше това твърдение Peace

Ема днес се сдоби с първата си синина след сблъсък - направи хед шот в един шкаф в кухнята, после падна като чук и се разрева .. в първия момент не реагирах, но сега под дясното око изглежда като спаринг партньор на Кубрат Пулев Crossing Arms явно и на нас ни дойде времето за Арника Гел ..

ние сме хремави /грррррррррррррр!!!!/ само че не знам от какво - дали щото ходи чистак боса в къщи по теракота или е от зъб, че напоследък пак трудно ядем или ако ядем то е предимно кисело мляко .. иначе пък осцилококцинума и коризалията ги кръстихме бонбони и ги хрупа безпроблемно .. чак се чудо що преди съм се тормозила да ги разтварям във вода и да я натискам да ги пие с лъжица .. явно чавка ми е изпила мозъка ..

и други неща мога да коментирам и имам какво да кажа, само дето зверчето не ще да заспива без мен и се налага да ида да я приспя .. утре пак ИвИнтуално, щото ако реша да не я пратя на ясла, познайте колко време ще ми остане за компа ooooh!

# 99
  • Велико Търново
Мецко, струва ми се вече бая хладно за боси крачета Simple Smile
Прахче, аз скоро няма да имам смелостта да се возя на предната седалка и да не знам Тони какви ги върши отзад.
Теди, как е положението днес?  Hug
Моме, ако все още ти трябват референтните:

И ние сме с чувалче и откакто го ползваме се родих. Вече не се налага да ставам по хиляда пъти на нощ да я завивам. Много съм доволна и ще трябва да купя още някое Simple Smile

# 100
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Добро утро ......... реанимирам след вчера  Crazy, иначе ми хареса много, пак ще искам на другите избори хи-хи-хи..
Скрит текст:
Екипа беше предимно от младежи.Имахме 65% избирателна активност в нашата секция, като до обед се извървя народа и цял следобед беше голям купон.9 човека се въртяхме постоянно за кафе и почивки.Секцията беше в музикален кабинет на у-щето, имаше стерео уредба, а тия младите само простотии дрънкат, абе ......... смях и музика. Много весело ставаше и като някой дядо сложи един голям хикс на мястото за печат (а вътре нищо, въобще не е отворил бюлетината) .... и пристига ухилен, че е гласувал  Laughing Младото си е младо обаче, много бързо изброихме всичко и смятане, протоколи и в 21.00 си бях вкъщи, а дежурните заминаха за РИК.

Арвенче ..... мила  Hug, как подпитваш Теди ....  Mr. Green Mr. Green Mr. Green да няма изненади  Grinning
Тединка, как е бебчо днес, но физ.р-р може да си капеш профилактично и да няма нищо, за дезинфекция и превенция срещу хреми и задни такива  Hug
Петьофче, Нукс Вомика CH-9 (гранулките на Boaron)  Peace иначе как си  Hug

Ние спим на доста хладно и проблеми със завиване и отвиване почти нямаме.
Днес ми се размина първия работен ден и слава Богу, че не знам вчера какви са ги вършили със свеки без мен, ама Петя си е направо настинала с хрема, а Митко и той се опитва да сумти и хърка, а снощи му нямаше нищо. Ще бягам след малко до аптеката да взема ксилометазолин и за двамата, че по-сигурни капки за нос аз не знам.Комбинирам с физ.р-р и сребърна вода.Ще купя и домашен мед от едно място да започна да им давам и дано разминем положението, че утре съм на работа, а кака на училище ще има входно ниво по математика.

# 101
  • до едно тепе
Петеска давала ли си мед на Митко досега newsm78 Аз не смея изобщо. И личната каза да не рискувам още а ми се иска да му давам нещо натурално подсилващо.  Tired
Чедото от събота сутрин е запушен. Нито сополи тръгват нито пък се оправя. В сряда сме на вторичния преглед при алерголожката да видим тя какво ще измисли тоя път. Пратих го сутринта в яслата с олинта и цинабсина  Confused а вътре ревяха една банда хлапета та чак той, дето с желание тръгна от вкъщи се разрева и реши, че не иска да влезе ooooh!

# 102
меда нали знаете че не е силен алерген. Не се дава на малки деца заради високият риск от ботулизъм. Но Митето е голям вече и се предполага, че му е развита храносмилателната система и не е толкова опасно  Wink

# 103
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Поспаланч, да, давала съм му мед пролетта и не е имал реакции, а и Бакалова ми написа изрично какво НЕ може.Мед или др. пчелни продукти не фигурират.  Аз пък в сряда ще звъня за час за другата седмица.

Ох ... малкия е добре, няма хрема, нещо ми се е сторило сутринта, а и той като стана и веднага вика "буба" и сочи носа.Значи няма хрема, няма запушване, диша свободно, а само сумти и от време на време вадим твърди сополчета като корички. Обаче Петя си е направо болна. От снощи дадох два пъти терафлу, цинабсин и капки пие от петък, ама няма промяна. Стягаме се и отиваме до джипито да я види.

ПП. Прахи, какво количество на ден мога да му давам  newsm78

# 104
тества се като всяка друга храна за реакции при захранването- ако няма, значи няма и проблем- да му се дава свободно, до колкото са ме съветвали и чета се вкарва като минат дечицата 2,5, смята се че е зряла вече храносмилателната система, за да се справи с токсините и бацилите, ако ги има в меда./в разумни граници де, че е доста калорично и захарно/

Общи условия

Активация на акаунт