Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 970
  • 697
  •   1
Отговори
# 105
  • до едно тепе
Знаем Прахче знаем,но като ми направи миналата година най-сериозния спазъм, когато се чудех посред нощите дали да не го качвам в колата и да го карам в спешното, защото не можеше да диша легнал и спеше седнал, пиеше един сироп с мед( Имуномикс). Тогава личната каза да го спрем веднага и от тогава не смея да дам. Както и да е вдругиден дано се сетя да я питам онази кукувица дали можем да се опитаме да захраним с мед амааа като я знам каква е отнесена и пак няма да посмея вероятно даже и да каже,че може  ooooh!
Днеска как пък хич да не ми се работи така Shocked

# 106
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Поспалане, аз давах на пролет - цяла седмица му давах по чаена лъжичка на ден и нищо, абсолютно без реакция, затова си мисля, че е захранен с мед.Освен това смятам, че при нас няма да излезе никаква алергия, а се касае за натоварване с хистамин. Thinking

# 107
  • Варна
Ааа, не Пете, няма нищо, просто питам Теди, защото обмисляме много неща в момента с ММ Simple Smile     
Мен лично много ме е страх от всякакви пчелни продукти, имам алергия ...
Меци, благодаря !

# 108
Тази алергия, обикновено е наследствена.......та да внимавате с дребо  Tired

# 109
  • Северозапада
Ние сме си вкъщи. Не, че сме толкова зле, но София няма почти никаква промяна от преди седмица, и реших да останем няколко дни вкъщи за по-ефективно лечение. А и аз се разболях миналата седмица. Сложих я да спи и тъкмо беше заспала и гадната кашлица я събуди. Сега се мотае в леглото, но не заспива. Сигурно няма и да заспи скоро  Tired
Нашата гастро ми каза мед след 1 г. 6 м. Алерген бил  newsm78 Аз за ботулизма знам и затова нямаше и да дам преди година. Сега се чудя дали да не я пробвам покрай тези болести  Thinking

# 110
Аз давам мед от миналата седмица. На върха на една чаена лъжичка и съвсем малко в попарата сутрин. Засега няма реакция.

# 111
  • shumen
Пете,как е Петя?Дано не е нещо сериозно и да не се зарази и Митаче.
Арвенче,оо,скоро да нямате и второ,че подпитваш Теди.
Меци,Дени вече не му давам да ходи бос из нас,защото ми се вижда хладно вътре.Засега съм му измила сандалите за вътре и е с тях и чорапче.По нататък мисля да му купя някакви пантофки.
На мен нещо май ме е хванал някакъв вирус и засега съм само с разтройство.Сутринта след поредното ставане до ОО реших да пия Ентерол,но само докато го изпия ми се повдигна и повърнах,но не знам от него ли беше или от храната.
Мед съм давала,но се беше изринал и според доки беше от него и сега не смея пак да дам.

# 112
днес купих гащи памперс да видим дали ще имаме по голям успех с гърнето.

# 113
  • до едно тепе
Сигме успех  Flutter
Моя син тази сутрин реши,че иска да ходи навън със сандали Rolling Eyes
Арвенче мислете мислете  Mr. Green

# 114
  Аз не пиша често, но ще се поправя от понеделник. Връщам се на работа.
Абе вие на работа не работите ли хихи /шегувкам се/. Аз пък точно на работа абсурд да цъкам, ама такъв ми бил късмета  Mr. Green
И Анди не търпи чувал, абсурд  Crazy

Винаги мога да открадна 10 мин, вкъщи никой няма да ме остави  Crossing Arms

Иначе няма начин. Трябва да се върна. Първият месец се опитах да работя от вкъщи, но едвам се справих.

# 115
ВиВи, на мен ми е интересно кърмиш ли? Винаги съм се чудела как кърмещи майки (предимно в чужбина) се връщат на работа толкова скоро и в същото време продължават да кърмят. Simple Smile
Арвенче, за момента бебето е тотално игнорирано за сметка на каката. Гледам ако няма нужда от мен, да не вися при него, а да обръщам внимание на нея. Но и той за момента не повръща много и сериозно, та не се налага очите ми да са нон-стоп в него - с Ники не беше така. Там ходех до WC за 30сек. само в най-дълбокия й сън, щото повръщаше като невидяла и умирах от ужас да не се задави. За момента Ники продължава да се справя много добре с бебето, ревността е по-скоро към нас - иска и на нея да обръщаме повечко внимание и я хващам, че понякога с тази цел прави бели. Надявам се сравнително леко да минем през тоя период. Praynig
Що се отнася до Светли - вчера не издържах и го заведох на лекар. Не ми харесваше състоянието на нослето. Док каза, че сме го простудили и е с червено гърло. Няма Т за момента, та се размина с АБ, лечението е само ФР, Коларгол и сиропче Хустагил. Продължавам да го следя, днес вероятно няма да го заведа на контрола. Утре или в сряда може да отскоча, според зависи от състоянието му. Дано не стане по-зле!!! Praynig Praynig Praynig
Някой нещо друго беше ли ме питал, че много постове прочетох наведнъж и забравих? Rolling Eyes

# 116
  • Sydney
вие да видите - от яд да не ходи на тоалетна и гърне гъбяса, това дете ще докара до тих нервен срив...  Twisted Evil Tired Twisted Evil

# 117
Ух, милите Ема и Бени! Tired Аз до сега сигурно щях да съм се предала. Много ми беше дерт да не стиска... Направо не знам какво да те посъветвам, при нас не е било толкова зле. Confused

# 118
  • Варна
Теди, много ти благодаря, че намери време да отговориш на въпросите ми ! Дано да се размине леко настинката на Светли !
Бени, искрено ти съчувствам ...

# 119
  • В къщурката на хълма на феите
Мецко, струва ми се вече бая хладно за боси крачета Simple Smile
не на мен, не на мен .. не хремавата чумичка дето снове из къщи го кажи Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт