Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 981
  • 697
  •   1
Отговори
# 120
Яже, мерси за линка  Hug
Днес направихме рекорд - 8 часа скитня навън.

# 121
  • NE
Моме Честита 4-та месечинка.  bouquet Май прескочихте коликите.

# 122
Мерси, Цвете  Hug Hug За съжаление не - спрях му 3-4 дни капките, и от вчера пак е с колики, та и през нощта. Май ще ги влачи до първи клас  Laughing

# 123
  • shumen
Моме,честита 4 месечинка.
Меци,как е Ема днеска?
Теди,да се оправя скоро Светли.
От тази вечер и ние сме в отбора на болните.Малчо ми вдигна Т и ходихме до спешното.Гърдити му са чисти,но е с леко зачервено гърло.Изписаха ни ентитус и оспен при нужда,но аз реших да му го дам,че с тая Т 39 ми изкара акъла.Утре ще видим как ще е и дали ще го водя на ясла или ще се гледаме вкъщи.

# 124
  • В къщурката на хълма на феите
при нас сополите тръгнаха назад вместо напред /не знам кое е за предпочитане честно казано/, съответно Ема почна да кашля и тая сутрин я подкарах с флудитек-а, само се чудя да го комбинирам ли с мукосолван или да изчакам да видя какво ще стане .. тоя път изобщо не се правих на безсмъртна и не изчаках със сиропа, че предния път така направихме бронхит .. иначе за спането - не ме питайте .. все едно имам едномесечно бебе .. цяло нощ ми е спала в ръцете и като реша да я оставя надава вой .. та в общи линии не помня тая вечер спах ли, не спах ли .. губи ми се ..

# 125
И Сияна е със запушен нос Отново Sad. Миналата сряда пи последно АБ. В събота започна да подхърква, в неделя горе долу беше добре, но тази вечер ....  Уж си диша спокойно и няма сополи, а като си поеме по-дълбоко въздух и хърка. От края на август сме влезли в някаква серия и незнам къде и кога ще му излезе края, като се има предвид, че от 20-ти мисля да я пускам на ясла........ ooooh! Tired

# 126
  • shumen
Ние сме вкъщи днеска,а зависи как ще е,може и до края на седмицата.Тази нощ почти неспахме.Събужда се на всеки час,мрънка,към 4 като му измерих Т беше 39,1 и дадох Нурофен.След това заспа и спа до 9 часа,хапна и понеже пак ми се видя топъл,мерих Т и е с 38.Дадох му Панадол преди малко и сега дреме до мен.В този ред на мисли да ви питам Нурофен и Панадол през 4 или 6 часа можеха да се редуват за висока Т?
Моя в яслата е със сандали вътре и не знам дали вечер като го взема са му студени крачетата или са потни и да не би да е настинал нещо от това.Вашите деца как са обути и облечени вътре в яслата?
Меци,Стани,да се оправят и вашите дечица скоро?

# 127
Теди, не кърмя. Нито веднъж не изпитах тежест в гърдите, като стисна излизаха по две капки. Първата седмица се мъчихме и помпа купих и накрая се предадох, особено като знаех, че се връщам и на работа  Rolling Eyes

Иначе се обзаведохме със сополи- зелени. Изписаха ни капки, но много плаче от тях. И отделно и коликите, аз вече не мога да разбера от какво плаче, от капките ли, от коликите ли, от сополите ли.
Но иначе вечерта спа спокойно, естествено не пропуска хранене на 3 часа,но поне не е плакала.

Каката изпитва ревност не към бебето /него все иска да го държи, да го милва, пее му/, а към нас. Когато купя нещо на бебето и плаче, че за нея няма. Въпреки, че предната седмица пазарувах само за нея. Та сега ще си говорим и обясняваме кое как.

# 128
  • до едно тепе
Дани Слав още е със сандалки вътре и до вчера го пусках по потниче и тънка блузка с дълго ръкавче. В нашата ясла е много топло и вчера беше му беше леко влажен потника на кръста. Днес е по-студено и го пуснах по потник и горнище на ацунг, но тънък. Не купувам за яслата ватирани дрехи, защото вътре си поддържат мин 25градуса. Особено като пуснат парното вътре е ужас ooooh! Не е настинал. В яслите е бъкано от вируси и разни бактериални инфекции. Е  тази сутрин слушах вътре едно дете как кашля Close Нурофен и панадол редувам през 4 часа едно от друго,но ако не е над 38 темпертурата не давам и понякога става и през 6 часа. Внимавам само да има 8 часа между две дози от едно и също лекарство. Успоредно на тях давам гранулки Беладона(9СН) на всеки 3 часа мисля по 3 или 5 гр.
Да се оправят бързо болничките Hug
Аз се правя че работя Laughing По точно си слагам ред в служебния компютър, че е страхотия. Обаче съм нещо на тръни. Чедото сутринта се закашля нещо. Хубавото е, че утре ще сме при алерголожката, но предполагам няма да ни се разминат поредните АБ капки за нос. От събота насам нито текват сополи, нито се отпушва.

# 129
  • NE
Belladona 9CH ни е изписан по 5 гранулки х 3 пъти на ден. Peace

Нас зъбите ни мъчат и от 18:00 вчера не се е спрял да реве. И аз сън не видях. ooooh!

# 130
  • Северозапада
ВВ, как ще го оставиш това малко бебче!? Аз на тази възраст исках само да я гушкам  Heart Eyes  Сигурно е много гадно  Sad
Оф, и ние ще скокнем до доки. Кашлицата и е непоносима. Нощем се будим поне 2-3 пъти и кашля по половин час. Като си личи че я боли като кашля. Дано не се е влошила  ooooh!
Сега пък заспа в 10 ч. и още дреме, като през повечето време иска да суче и вече ме драска със зъби като се унесе.
Аз я водя в яслата по потник и тънка блузка и с клинче и е с изрязани пантофи, тип обувки цвички с каишка на глезена. Но не знам как им е там, не ни пускат вътре  Confused Надявам се, че ако хладно, ще кажат.

# 131
  • до едно тепе
Мравче лелите как са облечени. Нашите са само по работни дрехи(бели или цветни) и едната онзи ден беше по джапанки боса. Едва ли ще стои боса, ако е студено вътре Wink

# 132
  • Северозапада
Ние ги даваме на вратата на двора  Confused и разбира се са с елеци върху блузите. Надявам се да са само с една блуза все пак  Laughing

# 133
  • Лондон/Пловдив
Явно се почна сезона на вирусчетата , дано леко се разминете и без много АБ . Крис два пъти ми се разболя като се прибрахме в България и като се върнахме обратно в Англия пак , явно смяната на климата му се отразява разминахме  се само с хомеопатия .
Аз да ви питам какво давате за закуска освен попара , знам че е мъничък ама събирам инфо сега:)

# 134
  • Sydney
попара моето НИКОГА не пожела да яде, правила съм поне 15 вида... овесени ядки, палачинки, смути и нещото, което яде най-много - каша(тея с АМ, на прах които са) със сирене

Общи условия

Активация на акаунт