Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 894
  • 697
  •   1
Отговори
# 600
  • до едно тепе
Либре, Честит Рожден Ден! Много здрава и много щастлива мама на Муцунка  bouquet
Дани в нашата група така търсиха една пижамка 3-4 дена. Накрая се оказа, че таткото я изтървал на двора като си тръгвали и една мама от съседната група я прибрала и занесла в тяхната група и я дала на лелите и те докат разберат, че се издирва на друго място стана дъълга и широка Laughing
Петьофка честита втора лентичка  bouquet След 31 седмици да я смениш с друга още по-хубава. Mr. Green
Фейче не мога да помогна. Ние все на към Банско ходим на хотел. За там мога 2 да препоръчам, които много ми харесаха  Peace

# 601
  • shumen
Поспаланче,аз вчера пижама не съм вземала,защото бях им занесла памперс гащи и като е станал е бил сух.Да съм е изтървала няма как да стане,защото му нося нещата в раничка и е закопчана през целия път до нас.Ако все пак са е сложили на някоя друго дете по погрешка си мисля,че все майка му ще види и ще е върне.

# 602
Либрони, и тук Чъ Ръ Дъ  Mr. Green
На Радина пък сутринта й изчезна единия чорап, който после се оказа, че се е скрил в бодито й, където си е стоял на топло половин ден Joy Вече изби горен резец, втори е на път, както и още един долен. Моите сливици се изчистиха, но сега ми дразни жестоко на гърлото, почти нямам глас и ме започва кашлица ooooh! ...няма край веселбата Whistling
Теди, съчувствам ти, душо, дано оздравее бързо Ники, а Светли да се успокои. Hug
Лека нощ Hug

# 603
  • Велико Търново
Либре, честит празник! Жива и здрава да си и много обичана   bouquet

Аз тези дни като скиторехме по цял ден с една дружка, започнах да се питам как мамите, които го правят постоянно, успяват да поддържат ред и хигиена в къщи, да е сготвено, изгладено, подредено? А дали изобщо успяват. Защото аз за тези няколко дни едва успях да изгладя дрешките на детето.  ooooh! Иначе и аз предпочитам да се прибираме по обяд, понеже Тони не може да спи добре в количката и после е киселяче. Но нали чакаме утре зимата и се наслаждавахме на последните слънчеви лъчи. Simple Smile

# 604
И аз в последните дни правя по 6-7 часа навън - сготвено, изгладено и подредено не ми е, преценила съм, че в момента ми е по-важно детето да събира въздух и слънце, докато още ги има. Ще чистя и готвя като се сгушим вкъщи от утре.
Либре, хеееепи бъъърдейй туу ююю   bouquet

# 605
  • shumen
Баба Яжка,аз затова се прибирах по обяд,за да оправя вкъщи,а и Дени  също не спеше навънка в количката добре.
Теди,да се оправя скоро кака Ники и да не се разболява повече.
Ооф,аз след малко трябва да си вдигам дятито и да тръгваме,а само как ме мързи не е истина.

# 606
  • Северозапада
Добро утро!   umbrella
Либре, честит празник на патерици!
Яже, у нас никога не е напълно чисто. С баща и често караме на сандвичи, но за нея гледам да има нещо сготвено. Гледам пода не е целия в трохи и боклуци, щото се въргаля, а другото, както дойде. Дрехите спрях да гладя около 6-тия месец, гладя само горните - блузи и панталони, но и тях не винаги. С баща си излизат за 1-1:30 в събота или неделя и тогава чистя по-основно, но и това не ми е достатъчно като време.
Зуза, честит ви горен резец  Mr. Green Може да се включиш в допитването на Поспалан във фейсбук "Къде открих чорап".
Дани, на мен вчера ми я дадоха облечена с чуждо боди  ooooh! Умишлено са я облекли в него, защото нейните дрехи свършили. Изпрах го снощи и утре ще го занеса. Постоянно се олива с вода, нарочно. Занесла съм лигавници (забравих да им кажа  ooooh!) да и слагат, когато и дават вода.
Алекс, да оздравявате вече! София и тя още покашля. Не знам има ли ефект отварата ми от лук, поне и харесва и пие без истерии. Сополите почти са спрели, като плаче се задръства.
Аз да се похваля ли, да не се ли хваля по-добре, но вече трета нощ спим почти човешки с по 1-2 събуждания. Дано преминава вече това постоянно нощно будене  Praynig
Хубав дъждовен ден!

# 607
  • до едно тепе
Яже откакто се роди Слав никога не е толкова чисто, колкото на мен ми се иска Blush Преди се разхождахме сутрин и следобяд, а вкъщи се прибирахме да спим. Сега след ясла стоим навън, за да се доумори и да може да подиша малко въздух и през лятото се прибираме в 8. Докато се изкъпем и нахраним и става 9 и после в кревата. А често заспивам и със него. Време дори за готвене не ми остава. Rolling Eyes Чистя евентуално събота или неделя, когато баща му го води навън да играе. Прането е вечер като се приберем.

# 608
  • В къщурката на хълма на феите
Яже във ФБ на някаква снимка прочетох нещо от сорта, че когато се роди детето, в къщата изчезват, реда, чистотата и спокойствието и идва ред на щастието, та и аз се успокоявам по тоя начин, щото в къщи винаги е тотална щета .. преди като бяхме само аз, ММ и Ема като знам, че някой ще идва изривам всички разхвърлении в другата стая и слагам знак BIOHAZARD, ако някой ми дойде неочаквано, просто го каня да си намери място за сядане Mr. Green Mr. Green сега като сме с майка ми, или аз дундуркам Емата /в това число най-често просто ходим на разходка с часове, аз съм от странстващите мами Mr. Green /, а тя чисти или обратното, за готвенето - винаги караме на аламинути, които се правят вечер като се приберем, докато чедото играе или ме дърпа за крачола .. ще има време, когато ще ми е чисто и подредено в къщи, но това време определено не е сега, пък и аз не страдам от комплекса "супер мама" .. в интерес на истината преди имах някакви такива признаци, щото имах много услужливи /поне на приказки/ примери .. много ми е добре, откак се излекувах Peace

# 609
  • Северозапада
Това четиво е много забавно "Синдромът "лелка" http://dama.bg/article/sindromut-lelka-na-edna-shtastliva-zhena/3167/. Сега ще се боря с всички сили да не пускам "лелката" да ме превземе, защото напоследък съм се бъгнала яко в работни, финансови, домакински и т.н. проблеми, а ММ е "зарязан" поне от година и половина и не знам как ме търпи. Поне сме живи и, доколкото е възможно, здрави, та гледам да не се оплаквам, че има и къде по-зле от нас.

# 610
Мраве, мерси Mr. Green

И аз преди чистих като луда, всичко ми беше подредено, наредено, но после със спящо в ръцете бебе нямаше вече как. Сега успявам през ден да пусна Смуца (прахосмукачката Mr. Green), а Радина пълзи след нея и сяда до нея, докато изчистя участъка, после се местим заедно.  Mr. Green Прах бърша 2 пъти в седмицата, не мога по-често, пера или вечер или сутрин като стана, а простирам като заспи. Готвя на няколко почивки..като е кротка и играе си приготвям това-онова и вече, когато заспи, слагам яденето да се готви..откак си купих кукър поне съм спокойна, че няма да ми загори яденето Whistling

Снощи пак не спа моето чедо, не ще и да яде..чакам нови зъбчовци Twisted Evil

Абе, де е Рейни Thinking

# 611
  • NE
Мраве Ох и аз съм си зарязала тотално мъжа. ooooh! Обаче двама мъже ми идват множко. Whistling
Ето снощи му потроших без да искам и твърдият диск и сега сме ужас. ooooh!
Моме Хубаво, че майка ми домакинства, готви ММ, иначе сме взели - дали.От скоро успявам да пера успешно. Crazy
Поспаланчо Мерси за предложението, но евентуално се насочихме към Пампорово преди зимният сезон. Peace
Зузи Честит резец. Hug Златни са тези зъбки след всичкото през което минаваме. Tired Ние се спасихме с Камилия за три нощи сън и сега в паузата е същото недоспиване. ooooh!
Снощи я изкарах в седнало положение с клепнала глава, че малкото само цуцаше. ooooh!

# 612
ant G, статията е много вярна  Simple Smile
 Flower Fairy, ние ще ходим във Велинград от Понеделник с малката, миналата година пак ходихме и добре й се отрази, както и на нас. Разходки, басейн, масаж, абе хубаво си е там  Laughing
За домакинстването, аз не готвя, но и никога не съм, готвя само за малката, ние ядем салати и готови храни. Чистя тя като спи, а пера вечер, когато мъжа ми е тук, после в сушилнята и гладенето го оставям за следващия ден.
Ей вали и трябва да стоим в къщи  Rolling Eyes, дано другата седмица да е хубаво времето и да изкараме супер  Simple Smile

# 613
Цветенце, аз пазя Камилията като тежка артилерия Joy Поне се успокоих, че този целият зор не е само за един зъб, а започнаха да избиват уж 3, поне тях виждам. Whistling

# 614
  • Варна
Лелее, откакто се е родило детето, съм сготвила точно 9 пъти  Mr. Green Преди готвех много, златен мъж имам, за всичко ми помага, а аз все му мърморя, пффф че съм зла  Joy
Тия зъби ни умориха, абсолютно нищо не помага  Crazy
Другата седмица съм на преглед  Simple Smile
Либре, жива и здрава да си ! Бъди много обичана мама и жена   bouquet
Цветенце, ходихте ли на ортопед ?
На всички болни, пожелавам бързо оздравяване !
 Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт