Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 880
  • 697
  •   1
Отговори
# 30
  • до едно тепе
Прахче мисля, че не са твърди. Аз в този период обувах от буйките с ципчето отдолу. Колев имат зимни с пухче вътре. Като го сложех с тях в чувала не му беше студено. Но никога не е ходил с тях, защото като проходи му бяха малки вече и му купихме направо обувки. Вкъщи си ходеше бос с дебели чорапи със силиконови точки отдолу. И за тази зима му взех такива чорапи,но за у баба му и за яслата ще трябва да му търся пантофи. Иначе баба му му обува едни вълнени чорапи и все едно е на ледена пързалка върху паркета с тях ooooh!

# 31
# 32
Да, втория линк, виж дали ще ти харесат, миналата година с тях бяхме преди да проходи.

# 33
я кажете какви шапки, шалове и ръкавици купувате и от къде Rolling Eyes Аз яке й купих още преди месец, сега още едно ще й взема, но се чудя за краката какво да мисля..дали да търся и космонавт за много студените дни или нещо друго newsm78

# 34
  • Sydney
pospalancho мерси за темата Simple Smile много е хубава  Hug

ние зимни обувки не сме купували още... миналата година купихме 3 чифта, едните Primigi изобщо не ги обу и ги подарихме на едно детенце тази година...

оф, нашата работа с памперса е на никъде, появи й се някъв тъп обрив май от памперса (а уж ползвам хубав памперс) и май са гъби... иии вече ми иде да скоча от някъде

# 35
То на мен всичко ми харесва, стига да иска да ги носи принцесата и граховото зърно  Laughing Mr. Green защо така реагира - идея си нямам, имам чувството, че я гъделичкат или де да знам  ooooh!

# 36
  • NE
Прахи Пише,че Атипас са с мека основа и топлили. Продават ги за 15 паунда в амазона и малко обяви има в ибея, което ме навежда на мисълта че може и да са хубави, обаче на 15 октомври ще бъдат продадени първите бройки и ще чакам отзиви. Peace
Междувременни взех такива пантофи с овча вълна и кожа, но изкача крачето от толкоз пух.

http://www.milvena-leather.com/%D0%9C%D0%9E%D0%94%D0%95%D0%9B+23 … TIRafY5eTYpeHItKj

А може да ги събува защото и спарват все още. Rolling Eyes

Зузи Аз от HM съм харесала един комплект с шапка с ушички и ръкавички. Съмнявам се обаче, че ще бъдат харесани каквито и да купя. Имам засега 3 ескимоса и още купувам. ooooh!

# 37
  • В къщурката на хълма на феите
кога ги изписахте 3 страници .. ужасни сте! smile3534

да не ти кърша хатъра, ама това толкова спарва, че просто няма накъде Whistling

Зузи аз на Ема й обувах шушлеков комплект - яке и гащеризонче - и чорапи с терлици + одеалце и покривалото на количката в най-студените дни .. като заваля снега й обух ботуши Peace

аз пък не мога да накарам Ема да обуе пантофи .. егати ужаса .. и кроксове й намерих и й купих и познайте .. стоят като паметник и ги заобикаляме отдалеч .. сега мисля да купя едно като чорапи, само че отдолу са коженки - хем да не се парзаля по паркета, хем да й пази крачетата топли, щото сега наша Ема плющи боса и познайте колко са й топли краката Whistling Whistling

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 13:22 от mecani

# 38
Тя ги събува още на самото обуване и пищи на умряло с тях  ooooh! ще демонстрирм да се посмеете. /на мен вече не ми е смешно, като разбрах, че не е временна реакция/

Шапка и ръкавички и ние взехме от ХМ, като мишленце, които са, даже тъкмо ги изпрах преди час  Party

p.p тя пък напук реши да ми даде да ги обуя сега, ама ми се струват пък малко малки този номер newsm78 измушва и се крачео......или е от това, че е още не много изградено и оформено стъпалцето, тя не ходи, аз за това не исках твърди.....ама ги взехме тези.....май май ще търся и аз някакъв друг вариант. Тея атипас, ако има номер, ми харесват много, ама как да поръчам по нета се чудя, като до сега обувка не е слагала и се оказва, че е с по големичък крак, дали ще я нацеля  newsm78

Последна редакция: пт, 03 окт 2014, 13:40 от Звезден^Прах

# 39
  • до едно тепе
Прахче може първите пъти да е пищяла, защото се е плашела от тях. Все пак са нещо ново и непонятно за нея, а сега като им свиква да им се зарадва даже. Да ти кажа до годинка и малко понякога е мисията невъзможна да им задържиш обувки и чорапи на краката. Чорапогащите вършат повече работа, защото като не може да го издърпат 3-4 пъти се отказват. А меренето винаги го правиш като е стъпила. Иначе не може да се прецени дали са малки, защото си изпъват много странно крачетата. По същия начин можеш и да и измериш крачето. Караш някой да я държи стъпила на краче и може да кажем да го очертаеш на лист хартия или направо да стъпи върху шивашкия метър и да видиш колко е дълго крачето. В седнало положение не се прави, защото винаги има разлика, а и така освен че изпъва крака и избутва нарочно обувката та я събува Laughing
Много е сладка пупу и все така да е кротичка Hug
Около годинката го водех с памучна не особено дебела шапка и отгоре качулка на якето. Ако успее да свали качулката поне оставаше по шапка. Миналата година си бяхме вече с плетена с поларен подгъв отдолу(от НМ беше). Ръкавици така и не се научи да носи. По точно слага си ги посред лято и се разкарва из къщи с тях hahaha

# 40
  • shumen
Прахче,аз обувки не съм купувала преди да проходи.В много студено време го слагах в ескимоса,покривалото от количката и на краката с чоропогащник и такива чорапи дето е казала Меца.
Меци,аз ги бях взела за из нас чорапите,ама се оказа,че се пързалят на паркета и като проходи ги изшътках,че такива каскади правеше с тях.
За яслата-моя още е със сандали вътре,но аз пантофи взех едни за 12 лева от един магазин.
Днеска моя пак е цял ден.Преди малко звънях и лелята ми каза,че е ял добре и е заспал много бързо и то сам.Да видим сега дали ще спи или пак ще го събудят.
Алексче,да се оправя скоро малката.
Аз шапка бях купила най-обикновенна,а ръкавици чак към края на зимата се научи да носи.

# 41
# 42
  • София
Миналата година изкарахме с обувки за прохождане на К&К, а като заваля снега и майка ми и беше купила боти и с тях я изкарвах навън, защото тамън беше проходила, но честно казано много малко ходеше навън по снега. В повечето време се возеше в шейна или в количката, когато позволяваше времето.
А преди да проходи беше по чорапи, като почна да се мъчи да ходи и купихме такива чорапи с подметка (кожена) за да не се хлъзга и все пак да не е тотално по чорапи само.

За яслата - купих и домашни чехли от Дайхман за 20 лв. надявам се поне 2 месеца да изкара с тях. А вкъщи си ходи с кроксовете.

Днес е отвратителна. Сутринта стана в 8:30 ч., на обяд ни направи на маймуни и много малко хапна. За заспиването да не говорим - яка истерия и едвам заспа. Сега ще я видим като се събуди как ще е.

# 43
  • NE
Алексче Същата работа днес е и при нас. Само кърма яде, нищо друго.
В отчетната ми ги оставиха само на мляко преди лягане, а ние се кърмим повече и от новородено.

Аз мисля да караме с това чувалче, но се чудя какво чувалче да взема за количката или директно одеало и покривалото, както миналата зима. Thinking
Скрит текст:

# 44
  • Северозапада
Миналата зима изкарахме с едни боти на КиК и с "ботушките" на космонафта, но тя не ходеше. София много обича обувки. Такава е "кифла", дай и на нея чанти и обувки. Вкъщи като хване някоя торбичка, слага я на сгъвката на лакътя, и китката нагоре и тръгва, същинска мадама  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт