Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 940
  • 697
  •   1
Отговори
# 525
  • до едно тепе
Добрутроо.
Стани пийни кафенце, разходи се час, два и на обяд я нагушкай. Дано свикне бързо и не боледува Hug
Моменце чувала ми беше най-яката покупка. Всъщност моя вървеше с количката( втора употреба от познати, но чувала не беше използван изобщо) и като беше около годинката много го ползвахме. Но нашия не беше много дебел и се налагаше вътре да слагам и поларена пелена. Щом е с вълна обаче като сте с него не му слагай космонавт.
Мравче да ви е жива и здрава бабинка и да я зарадвате с още внуци  bouquet
Дани възпитанието ми пречи да овиквам който и да било.
Още повече, че тепърва ще ми се налага да и го оставям да го гледа. Като изключим това се грижи добре за него, нахранен е, приспан навреме, и т.н. Просто се втрещих, защото не го очаквах, но предполагам трябва да приема, че си е такава. За нея не е нормално да го къпя всеки ден, за мен пък не е нормално да ми се търкаля по пода и из яслата и да го оставя неизкъпан. Хората сме различни и трябва да правим компромиси, за да вървят нещата. Peace

# 526
Здравейте!

Ние се позагубихме, но бяхме в болницата с бебето. Сега уж сме по- добре. Хрипаше й нослето и малко й беше сменен гласа. Достраша ме много и личната ни прати в отделение. Чета ви от вчера и има много теми, по които искам да се включа, но сигурно половината ще ги забравя.

И аз се чудя какво космонафтче да взема на мънинкото. Дали отдолу да е торба или да е с крачоли. Тя е много малка и май- ще е по удобно торба  newsm78

Честита бременност Аверенчето!
ant G, Честит юбилей на майка ти! Млада майка си имаш  Grinning Да е жива и здрава!
STANITANI, припомних си и аз моите вълнения, когато оставих каката за първи път на ясла. Поплаках си малко вкъщи сама, но и това ще мине.
Поспаланчо,  ooooh!
Прахче, честито ви християнче!

# 527
Май ще трябва да пробвам, за да преценя кое от двете ще е по-удобно  Mr. Green Количката няма кош за новородено, така че си е тънък кошът. Другото е, че като е в чувал и тънко облечен, няма да ми е удобно да го вадя, за да го кърмя, но пък в най-голямата зима едва ли ще се навия да кърмя навън. Така ги виждам нещата - космонавта за по-дълги разходки, при по-меко време, и чувалчето - за люти студове.
ВВ - да се оправяте, какво казаха за бебето?

# 528
  • Сливен
Здравейте и в новата седмица  Hug
Попспаланчо, и моята свекърва е същата - след едно ходене на ММ и Алекс в Плевен, детето беше с мръсотия (кир) по гънчиците под дупето, какви са тези жени не знам. Майка ми обаче е друго нещо - тя е другата крайност.
V V , дано се е оправила вече малката  Hug
Стани, успех с яслата  Hug
Мравче , да ти е жива и здрава майка ти   bouquet
Хубава нова седмица  Hug

# 529
Ами общо взето нищо. Снимка й правиха- чиста е. Едната докторка- леко й е червено гърлото, другата пък- не е. И в крайна сметка не съм погледната епикризата да видя какво са измислили да пишат. Ама се уплаших доста.

Ох, сега като казахте за миенето и чистенето и моята майка е така. От няколко дни сме у тях и голяма пране, простиране, гладене, чистене. Побъркала се е. Всичко трябва да свети, децата да са спретнати и чисти Crazy

# 530
  • Sydney
V V дано се е оправила... за космонафт - бях взема на mothercare, за по-малки деца моделът предлагаше и от същата материя ботушки, които се махат, както и ръкавички

# 531
Моме,според мен ти е ползотворна покупката.Аз не съм купувала чувал,защото Ради зимата прохождаше и почти не сме излизали с количката,а с шейна.Космонафт имахме един "дарен" от кака му ,но повече го обличах с гащеризон и зимно яке (комплект) .Но за бебе на възрастта на Марти ми се вижда по-удачно да е с чувалче и като " кацнете " на някое по-топло място само го вадиш и кърмиш  Flutter
Стани-лека адаптация на принцесата  Hug
ВВ-скорошно оздравяване и никакви болници повече

# 532
  • Варна
Прах, честито ви християнче , да бъде благословена Ивейн, много чаровно бебче е  Heart Eyes

Мраве, честит рожден ден на майчето ти, да ти е жива и здрава и опора дълги години  Hug

Стани, първите дни е така , после се свиква с отчаянието  Rolling Eyes, ти остай това , да не боледува честооо, че си е ...нали  Wink

Значи Моме, детето е готово за лютатата зима , със здраве да го използва чувалчето, ама за теб взе ли нЯщо, нали основно се предполага да буташ количката ти и не, определено не е оферта да излагаш бозки на студа, бррррр  Mr. Green

Лека и успешна седмица  Peace

# 533
  • Сливен
Забравих да честитя християнчето на Прахчето, да е жива и здрава Ивейн, чуден празник сте имали, наистина  Hug
Бързо оздравяване на муцунка  Hug

# 534
  • до едно тепе
Либре  hahaha
Моменце на 5-6 градуса кърменето предполагам ще става някъде на закрито, където и с космонавта ще му е топло. Иначе рискуваш да се обледиш направо Laughing
Нещо не ми е работно днес. Уморено ми е от съботното пътуване май Thinking

# 535
  • София
Здравейтеееее,

Поспаланче -   ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Стани - бърза адаптация и по малко болести.

Моме - Ние бяхме с чувал миналата зима - количката вървеше с него - определено доста удобен и топъл. Ние тамън бяхме проходили та си я обличах с дрешки, яке и чувала.

Мравче - Честит Рожден Ден на майка ти. Да е жива, здрава и много да ви радва и да се радва на внуци,внучки.

VV - Бързо да се оправя малката и повече никакви болести и болници.

Либре - бързо да се оправя малката.

Малката от днес въпреки тъпата и не минаваща кашлица е на ясла. Просто вдигнах ръце, а и няма кой да я гледа. Но аз пак се РАЗБОЛЯХ  #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out направо кошмар. Яко гадене и едвам се сдържам да не повърна. Пия Вомитусхил и се тъпча като мога с препечени филийки и сирене. Ходих до доктора - каза, че има такъв вирус и му поисках и да си пусна изследвания, че да видим....как са. То не може през седмица - две да съм с някой вирус  #2gunfire #2gunfire #2gunfire То зимата още не е дошла, а аз вече се поболях.

# 536
Да не си бременна  Thinking

# 537
  • до едно тепе
Сигме ако е тоя дето аз го карах преди месец пффф не и завиждам хич. Аз като бременна не съм имала такова кофти гадене както от тоя вирус честно ooooh!
Алекс вземи си нещо подсилващо имунитета, ако не си бременна разбира се. Ама и да си Биозин мама казват че бил добър Peace

# 538
Аз досега съм повръщала жестоко като като минавам Петрохан  Mr. Green

# 539
  • до едно тепе
Аз досега съм повръщала жестоко като като минавам Петрохан  Mr. Green
Преди 20 дена го минавах по тъмно и имаше мъгла на високото Mr. Green  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт