Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 936
  • 697
  •   1
Отговори
# 540
  • София

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Сигме ако се забременяваше от въздуха  Joy Joy Joy Joy

Сигме ако е тоя дето аз го карах преди месец пффф не и завиждам хич. Аз като бременна не съм имала такова кофти гадене както от тоя вирус честно ooooh!
Алекс вземи си нещо подсилващо имунитета, ако не си бременна разбира се. Ама и да си Биозин мама казват че бил добър Peace

Поспаланче,

Точно.
Аз като бременна не съм повръщала и не ми се е гадило толкова колкото сега. Направо ми е ужас. Дааа задължително малко да се оправя и започвам витамини, че повече не върви да боледувам....а и съвсем ще се стопя.

# 541
  • NE
Алексче Аз една зима се спасих от болести с чай и витамини от А до Я. Peace А предната зима се бях спукала от пневмонии и чудеса.
Прахче Честито ти християнче. Hug

# 542
Звезден прах, благодаря ти  Hug
Стани, милата, дано свикне бързо  Hug
Либре, бързо оправяне на малката  Hug
Мраве, да е жива и здрава майка ти - дълги години още да ви радва  Hug
Прахче, честито ви християнче, браво на малката, че се е представила на ниво и на вас за вълшебния празник  Hug
Ние сме добре, аз работя, а Анди ходи на частна Монтесори занималня, искам да ви кажа, че разликите не са от земята до небето с яслата, ами са от Земята до Луната просто.. Не са някакви стари, закостеняли лели, даже не знам и с какво образование са - тук са млади, психолози, логопеди, супер идейни са, спокойни, въобще приказка  Heart Eyes А и най-вече, че са запознати със състоянието му, а не като в яслата да ми кажат, че съм лоша майка понеже Анди обръща да върти колелата на количката.. Много съм доволна, сега сутрин го кара моята приятелка обаче, и предусещам, че като почна аз да го оставям ще е голям рев, но дано се успокоява после  Crazy
Ето днес какво са сътворили заедно  Heart Eyes

# 543
  • Северозапада
Бюти, това е страхотно. А тея лелки в държавната ясла  #Cussing out

# 544
  • NE
Младите хора са къде-къде.
Бюти Страхотна идея и прекрасно изпълнение на Анди. Hug

# 545
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Ох Бютка, много се радвам за вас  Hug Дано и добрите резултати да не закъснеят Praynig

Послалане, много често взе да ви се налага да пътувате служебно  Mr. Green да не ни изненадаш скоро (Дай Боже  Praynig).

Космонавта от миналата зима, чисто нов необличан заминава при едно приятелско бебе. Няма да бързам пак да купувам, че две зими под ред няма зима  newsm78 Всъщност не знам на 2 г. дали въобще им трябва космонавт .... освен за планираната ски почивка на Боровец, ама има време до тогава.

Мраве, да ти е жива и здрава майка ти   bouquet

От вчера и мен нещо взе да ме повтаря  Sick, и ако щете вярвайте (днес чак сега чета форума), ама цял ден ми върви през ума моя да не е сгафил нещо  Crossing Arms

# 546
Отчет от първи ден на яслата:
В 11,30 се обадих да питам как е и казаха, че е спокойна, закусвала е и ще ги слагат да обядват и да чакам да ми се обадят кога да я взема. След 15 мин се обадиха да отивам, че пищи и не могат да я успокоят. Взех я ревяща и хлипаща. На въпроса на лелята дали утре ще дойде пак отговори с Да.
Успокои се и до 17,30 ( тогава заспа) пя песничики и танцуваше. Ще видим утре как ще е.

# 547
  • до едно тепе
Стани обикновено след втория, третия ден става по-трудно, защото вече знаят къде отиват, но пък има деца, които свикват за 2 седмици. Дано свикне бързо  Hug
Петеска, ако ви изненадам определено няма да сме го правили чедото в странство. hahaha Сега минахме 16 часа път и беше убийствено. Да не говорим, че в тъмното ни изскочиха пред колата 2-3  коня оставени на свободно отглеждане. Добре, че мъжо караше бавно  ooooh! То да му се отще на човек  hahaha
Бютка такова е за съжаление. В Монтесори наблягат на индивидуалността на детето, а в държавната ясла всички са на конвейр. Тази вечер беше някаква нова лелка, която не знаеше имената на децата и нямаше представа кое дете на кой да го даде. Shocked

# 548
  • В къщурката на хълма на феите
Бютка ние с различен проблем се борим, но имам същите впечатления от персонала в нашата ясла .. както онзи ден обяснявах, Ема просто обожава психоложката, към педагозите трудно мога да кажа какво й е отношението, понеже аз с тях не се засичам нито сутрин, нито след обяд, но не съм си и поставила за цел да говоря с тях .. вероятно, ако забелязвах проблем, щях да съм го направила сигурно 100 пъти вече .. случвало се е като ида да я взема, да играе с другите деца на площадката в яслата и не като най-малка просто да стои и да ги гледа, а да участва дейно в игрите с помощта на някой от персонала .. не знам дали на Емка й дават да рисува в яслата, обаче в къщи обожава да драскоти с химикали и цветни моливи .. онзи ден й дадох и флумастер, обаче като направи килима на топографска карта и й го конфискувах за няма и част от секундата Whistling

# 549
  • shumen
Стани,дано бързо свикне малката с яслата.
На Дени му трябваше точно месец да свикне,но миналия четвъртък ни изненада и от тогава не плаче и влиза с кеф.Днеска понеже пътувах и сутринта го заведох в 7.30 и беше пръв и пак си влезе без рев и с кеф.
Аз днеска да ви кажа му сложих елече и чоропогащник сутринта,но пак се беше напишкал след следобедния сън.Говорих с лелята и каза,че не може да му е хладно,защото ги завиват с вълнени одеяла сега зимата.Питах и кога им дават вода и каза след всяко ядене или ако си поискат,а ако е много горещо и на всеки час.Не ми се иска да му връщам памперса,но каза да нося поне по един за съня.
Бютка,така е наистина.
Мраве,да е жива и здрава майка ти и да се радва на още много внуци.

# 550
Днес само простотии са ми в главата - представих си се как си купувам кожух за зимата с два капака отпред на бозките за скоростно кърмене  Mr. Green
На Сигма поста го възприех, че "минавам Петрохан" е евфемизъм на "забременявам"  Mr. Green
Бюти, винаги има значение вниманието, което ще отделиш, както и между колко деца ще го разделиш  Peace

# 551
  • NE
Моме Явно си на вълна люта зима. Mr. Green Аз така се побърках и сега Вилито има 3 космонавта, които не е ясно колко ще му стават декември-януари или отиват за едно друго бебе, че са нови.
Яже Поръча ли Атипас или се отказа? Flutter

Не знам, но вече 3 дни спа нормално с Вилито след една доза Camamila преди сън. На какъв период се дава, че нали уж по 3 дни е курса на приемане?

# 552
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Петеска, ако ви изненадам определено няма да сме го правили чедото в странство. hahaha Сега минахме 16 часа път и беше убийствено. Да не говорим, че в тъмното ни изскочиха пред колата 2-3  коня оставени на свободно отглеждане. Добре, че мъжо караше бавно  ooooh! То да му се отще на човек  hahaha
  Е, не че в движение не могат да се правят разни неща ....  Mr. Green , но имах в предвид по време на нощувките в хотел или нещо подобно  Laughing

Абе, как става номера да си бъркате до сливиците без да   Sick Sick Sick, че и мен нещо снощи ме удари в сливиците  ooooh! 

# 553
И аз не мога да си бъркам в гърлото. Вчера казах за това лекарство на зълвата, което коментирахте, че тя прави много често гнойна ангина. Но тя вече го била пробвала, но като си бръкне в гърлото и повръща. Трудна работа е това.

В края на седмицата времето го давата адски студено, че и сняг може да има. Днес наистина трябва да купя космонавт на детето и бодитата гледам, че са й станали малки.
Памперсите 2 номер са й малки, 3 са големи и като се събеаре отдолу, бодито трябва да е доста по- голямо  newsm78

Mometo*   hahaha
STANITANI трябва да се въоръжиш с още малко търпение следващите няколко дни, после ще му хареса на детето.

Последна редакция: вт, 21 окт 2014, 10:48 от V V

# 554
  • NE
Виви Аз бях в същата дилема с памперсите. Тогава купих 3-ка и бързо порасна дупето.

В Penny има промция на Pampers - кашон за 39,95 лв.

Общи условия

Активация на акаунт