Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 921
  • 697
  •   1
Отговори
# 555
  • В къщурката на хълма на феите
Петеска аз понеже си търкам езика с четката за зъби при всяко миене и така съм се оттренирала, че и да искам не ми става лошо при бъркотене Flutter

# 556
Здравейте!
Благодаря ви, че сте се сетили за месечинката на малкото ми чудо! Hug Аз тия дни толкова да не насмогвам, че няма на къде вече... Смятайте, щом не успях да мина да почерпя... ooooh! Ще кача една снимчица поне в албумчето. Дребния си отваря очите и почва да плаче. Много се изнервяме с ММ. А цялата работа не е от колики - от тях ръмжи насън. Просто иска само на него да се обръща внимание. Хубаво, ма ръце не ми останаха, пък искам и време за почивка. А той понякога даже не знае за кво реве - не ще да суче, не ще легнал, не ще гушнат... Никак не ще. Тогава се побърквам. smile3511
Днес ще ходя за резултатите от МБ, дано не са мега лоши... Praynig Ще се опитам да мина и да споделя след това (ако имам благоволението на малкия).

# 557
  • Северозапада
Първо, благодаря за пожеланията за майчето  Hug
Мен от това ме е страх и ще почакаме малко с второто. Софийка ми е спокойна и, ако второто е ревльо, не знам какво ще го правя.  Rolling Eyes
Аз едва измивам най-задните кътници и ми се гади  Sick Добре, че нямам мъдреци, че щяха да си седят мръсни  Sick

# 558
  • Sydney
V V зависи кои са памперсите - белите са по-големи от зелените  Peace

вече съм отчаянааааааа - тези пъпки не минават, нито по бузите, нито по ръцете, нито по краката Sad направих последен отчаян опит и купих най-скъпите кремове и измиващи средства Sad вече не знам.... никой лекар не ни помага, вс казват било нормално, ми не е нормално  Crossing Arms

# 559
  • до едно тепе
Моменце Joy Joy Joy
Петеска  Laughing
Мазане на сливиците не ми се получава. А по принцип повръщам мноого трудно Whistling

# 560
  • В къщурката на хълма на феите
Бени пробвали ли сте с козметика на Топикрем? Ема имаше някаква форма на АД - казвам някаква форма, защото се появи само в памперс зоната - шушка, дупе и донякъде гънките на крачетата - първо мислехме, че е алергия към памперсите, после, че има някакви бактерийки и т.н., но не беше там проблема .. както и да е .. мисълта ми е, че откакто ползвам техни продукти не сме имали никакъв проблем .. в яслата понякога бършат Ема с мокри кърпи, от които разбира се, се зачервяваме, и след измиване с гелче на Топикрем веднага кожата се успокоява .. дори лятото сега като Ема буквално беше осмукана от комарите, пак имахме подобрение .. то ясно, че ти е важно да установите причината за появата на тия пъпки, обаче ако пък тая козметика поне донякъде облекчава дискомфорта на детето /и все още не сте я ползвали/ ти я препоръчвам от личен опит Peace

# 561
И мишока е с АД ,минахме през всички близки и далечни дерматолози,страх ме е да сметна колко пари сме дали за козметика и добавки и ефет 0. Оправя се единствено с кортикостероиди,които естественно не желая да ползвам  Tired ,но от време на време се налага , защото се дръгне като крастав ,та чак до кръв...оф,все трябва да се притесняваме за нещо  ooooh!

# 562
  • София
Ние сме с АД и сме с козметика за баня А дерма/Авен Педиатрил, за след баня мляко Авен Триксера. Доволна съм. Но определено не я ли мажа всеки път след баня кожата става яко суха и на пъпки. Минали сме през няколко лекаря и само гастрото (д-р Лазарова) успя да ни открие проблема и да ни изпише точната козметка и АМ.

# 563
  • Sydney
mecani мерси, тези не сме ги пробвали...

дадоха ми номер на един лекар от правителствена, ще запиша час, дано помогне...
иначе ние сме ходили поне 5 пъти на дерматолог, алерголог и кво ли не... кремове съм ползвала всичките А/Био и не знам си каква Дерма, авен, юсерин, юриаж, билкови, био, органик, какво ли не... миналата година краката й се оправиха с БиоДерма, сега не се повлияват...

# 564
  • NE
Теди Голям Слънчо е Светли. Да е жив и здрав и по-малко ревлив. Напълно ти влизам в положението. Силно гуш. Hug

# 565
  • Кафе,грим и без да мечтая, днес пак ще бъда силна!
Бени, някой изписвал ли ви е ШС-2, изследвали ли сте ниво на хистамин? С какво се храни Ема обикнвено ?

# 566
  • Sydney
Бени, някой изписвал ли ви е ШС-2, изследвали ли сте ниво на хистамин? С какво се храни Ема обикнвено ?
не са ни изписвали ШС 2, хистаминът е ок... Ема си се храни основно с плодове, зеленчуци - всякакви, предимно сурови (без тези, които не стават без да се готвят), яде си и месо, роба...

# 567
Теди, слинг или раница не решават ли поне малко проблема?

# 568
  • shumen
Бени,дано разберете от какво се изрива Ема скоро.
Теди,голям сладур е Светли.
Аз да ви се похваля,че моето дете днеска влезе в яслата без да реве,че дори чак си пееше.Надявам се вече и занапред да влиза така без проблем.
Аз днеска реших да го оставя пак с чоропогащника,но тази вечер госпожата ми ми каза,че не дават и от утре без.Занесох им и памперс днеска,но за утре се разбрахме за еднократен чаршаф и да видим как ще е.Не знам,но тази вечер и в нас се напишка,но то беше повече от инат,защото се тръшкаше и ревеше за щяло и нещяло и не седна на гърнето.

# 569
  • Велико Търново
Феичка, не съм купила още от пантофките, защото ми се струва рано. Още не е започнала да търчи напред-назад Simple Smile

Аз все така телеграфно, но с това хубаво време сме по цял ден навън и в къщи всичко е нагоре с краката. Та вечер каквото успея да свърша и тук само успявам да чета. Но от четвъртък като дойде зимата се надявам да имам повечко време.  Heart Eyes  Hug

Общи условия

Активация на акаунт