Есента със злато скоро всичко ще покрие,но мамите от ИБ няма вкъщи да се скрият!

• 19 915
  • 697
  •   1
Отговори
# 570
Добър вечер! Hug
Времето разкошно и не сме се спрели..........и никаква ме няма тук.Във фейса хвърлям по едно око, но тук признавам не стигам -нема време   Rolling Eyes.А съм сама без мъж  от 14-15 дни  мислих ,че ще съм по редовна уви .
Добре сме -от кротушко като не му се обърне внимание си имам вече една вряскащо диваненце,инато и жилещо скорпионче.
През ноща спим цяла нощ ,но през деня има няма два часа  се събират даже го бях похвалила във фейса че спи следобед 2ч.ама вече е рядкост.Правим опити до върви засего
 само подрирайки се.
Подготвям РД и след него на Никулден  кръщене.
Ще се постарая да съм  по редовна

# 571
  • Северозапада
Аз не издържам да смитам улиците по цял ден. Обичам да съм си вкъщи. Със София излизаме сутрин за 1-1,5 ч., прибираме се, обяд, сън и след обяд пак излизаме.
Хай добро утро и хубав ден  Mr. Green

# 572
  • NE
Мраве А и ние не обичаме да сме навън постоянно, основно защото навън ми е невъзможно да го нахраня понеже се разсейва постоянно.
Яже И аз така съм намислила. Peace Чакам да споделиш мнение, че сте по-големички от нас.
Дани Това със забраненото си е чиста проба мързел в яслата. Crossing Arms Ами ако наистина са му студени крачетата и затова се напишква? newsm78 За да го прави само там има причина, а те въобще не ти помогат да я откриеш и да помогнеш на Дени. Представям си и как го преобличат. ooooh!
Лилка Колкото повече растат, толкова повече внимание искат. Кога станахте почти на годинка? Shocked

# 573
И аз не съм особена "уличница", обаче вътре рискувам да остана без дом  Crazy

# 574
  • Сливен
Много сладък Светли  Hug
Бюти, радвам се че Анди посещава такава чудна ясла, дано успехите ви да не закъснеят.
Ивайла вече мога да я похваля, че познава цветовете, а е толкова малка. Познава ги, но само като я питаш "къде е синьото, къде е жълтото?" и т.н., ако я питаш какъв е този цвят се обърква, но пак за нейната възраст те добре, батко и ги научи в ДГ.
Хубав дена на всички  Hug

# 575
Хайде стига бе, как ще ми забранят или кажат как да си обличам детето.........чудя се подобни образи, защо не попадат на мен.......или не смеят просто.....

# 576
  • В къщурката на хълма на феите
чудя се подобни образи, защо не попадат на мен.......или не смеят просто.....
и аз все тоя въпрос си задавам Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

Лилка Ема на тази възраст, вече спеше само следобяд, с тази разлика, че нощем не спеше Whistling

# 577
  • до едно тепе
Забрани за облеклото едва ли има. Има препоръки, които целят на детето да му е максимално удобно да играе по цял ден и да може само да се облича. Са съгласете се, че ако са му на врата копчетата на блузката няма да му е особено удобно да го свърши сам. Или е с тесни дънки с копче и цип. Дали ще може да ги сваля само, за да се изпишка когато му се пишка. Естествено, че никой е може да ти каже как да си облечеш детето.  Whistling Аз така четох из нета това не давали, онова не давали. Ми не е вярно, като попитах казаха, че няма ограничения. Дори с бодита ги пускат там, което четох в нета, че уж не давали. Друг е въпроса, че изобщо не си играят да им ги закопчават Laughing
Дани напишква се, защото там не ги вдигат веднага от леглото да ги изпишкват. При 20 и кусур деца дали забелязват винаги веднага като са се събудили. По-добре поговори с тях да го изпишкват, а на него му казвай като има пиш направо да става и да отива към гърнето. Работата трябва да се свърши двустранно, за да има ефект. Peace
А добро утро Laughing

# 578
  • Сливен
Дори с бодита ги пускат там, което четох в нета, че уж не давали. Друг е въпроса, че изобщо не си играят да им ги закопчават Laughing
И аз мислех, че ще ми кажат да не я водя с бодита, но даже и ги закопчават, че и всичките копчета - изглежда във всяко отношение съм уцелила 6-цата с нашата ясла. Чак не ми се иска да идва времето с ДГ, то все е в ОДЗ-то, ама ще е при други г-жи, а тя ще има две години  в яслата и ще е много свикнала с тях, а и си ги обича много.

# 579
  • Северозапада
И София е с боди-потник в яслата (дали не и е горещо  newsm78, не са ми казвали). Питах как да я водя, като застудее, че само по клинче не става. Казаха, че може с чорапогащник или клин под панталона, те ги разсъбличат. Обаче има и друго, тя си е още с памперс.

# 580
  • до едно тепе
Мравче много зависи от самото помещение. Нашата ясла е с централно парно, а сега са с климатик. При всяко едно положение от 1-ви ноември ще им пуснат парното. Вътре става баня. А сега 2 дена поред го вземах изпотен. Вътре е с потниче и не особено дебел анцунг. Така ходи и цяла зима. Ватираните долнища и чорапогащите са ни за навън и за вкъщи.  Може да пробваш с дебело ватирано долнище, ако е по-хладно при тях. Попитай ги каква температура поддържат. Нашите са задължени да е мин. 25градуса вътре и не ги извеждат навън през деня от 1.10 до 1.05  ooooh!
Рокси поне ще е в същата сграда. Ние имаме 2 ДГ в района. Аз съм си харесала едната,но кой знае дали ще го приемат там Rolling Eyes Чакам да мине 1 януари,за да му подам заявлението,а класирането е чаак през май  Shocked

# 581
  • Северозапада
Поспалане, казаха, че е топло и по клин или чорапогащник ще я държат през деня, в което я обуя. Предполагам, че с потниче и тънка блузка (както ходи и сега) няма да и е горещо. Племенницата цяла зима караше по потниче и тениска в тяхната ДГ. Ще питам пак  Peace

# 582
  • В къщурката на хълма на феите
Ема в яслата я пращам с мноого тънък клин, също тооолкова тънка блузка или боди /H&M-ските предполагам ги знаете как се чете вестник през тях/ и елече, ама памучно и много тънкичко, щото колкото и да е топло в тая ясла нон стоп някакво течение се усеща, може би щото помещенията са големи .. на тях парното им го пуснаха още преди няколко дни и вътре не се диша .. честно казано не ме кефи особено, че е толкова горещо в тая ясла, щото цял ден се пържи детето вътре на бавен огън и после като я взема вероятността да я разболея е огромна, щото я издухва с 30 градуса по-студен вятър от вратата до колата ..

# 583
И на мен ми се струва, че за тоя сезон грейките и елечетата са пърфект, при нас поне много вървят хем е с тънка блузка , хем има метнато на гърба.....

По съвет на Поспаланчето и другите момичета, взехме чорапогащник и се родих....няма изхлузени и изгубени чорапиии, а Stelico ни подари едни ботушки с меки подметки, който се понравиха на принцесата и не ги дърпа тях/Много благодаря отново!!!/.....та генерално проблема с обуването е решен....поне на тоя етап Rolling Eyes

# 584
  • shumen
Фейчка,засега винаги съм го взимала преоблечен,ако е имало нещо.Тя госпожата ми каза да си го водя с чоропогащник като искам,ама там да му го свалям,че уж вътре било много топло.Днеска го оставих без с по дебело панталонче и да видим как ще е.
Поспаланче,онзи ден другата госпожа каза,че към 14.00 се пробудил,сложила го на гърнето,изпишкал се,пак легнал и в 15.30 като да ги вдигат вече бил напишкан пак.Според нея по вероятно е да е от течностите,защото пиел много вода.Днеска съм им казала,ако трябва да го вдигат да се изпишка или да става сам и да им казва като има пиш и съм занесла еднократен чаршаф и да видим как ще е.
Рокси,в яслата научават доста неща.Дени от там се научи да пее песнички,да яде сам и едно малко стихче,макар че е ходил само месец и половина още.

Общи условия

Активация на акаунт