"Цветовете, булката и кармата" ~ Индийски сериали и традиции ~ Тема 6

• 51 337
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Зиз, Нещо не ми се връзват нещата, ама нали съм в голямото междучасие. Оня ден ми отговори, но пак късам нишката.
Калианито оженила Джаго за Гаури зад гърба на другите - това е ок. Мухльото влюбен заминал с жена си да живее в Момбай - нали така. Е, какъв е проблема да го гонят, нали бабката дърпа конците на всички?

За 1000 серии, явно имам големи пропуски  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Съжалявам, че те натоварвам.  bouquet

# 61
Зиз, Нещо не ми се връзват нещата, ама нали съм в голямото междучасие. Оня ден ми отговори, но пак късам нишката.
Калианито оженила Джаго за Гаури зад гърба на другите - това е ок. Мухльото влюбен заминал с жена си да живее в Момбай - нали така. Е, какъв е проблема да го гонят, нали бабката дърпа конците на всички?

Те не са ли искали да го гонят заради оная Санчи? Абе и аз нещо много се бъркам. Нали известно време не са го искали и са го изритали като куче, ама нали уж тая първата Бабето е искала да го омъжи за нея, или да му намери жена за да го разлели с Ананди, ама нали и тя го гонила и всички са застанали против него? Ей на това място нещо все не загрявам аз, аз ли съм малоумна не знам, ама явно е заради много напредналите серии

# 62

Те не са ли искали да го гонят заради оная Санчи? Абе и аз нещо много се бъркам. Нали известно време не са го искали и са го изритали като куче, ама нали уж тая първата Бабето е искала да го омъжи за нея, или да му намери жена за да го разлели с Ананди, ама нали и тя го гонила и всички са застанали против него? Ей на това място нещо все не загрявам аз, аз ли съм малоумна не знам, ама явно е заради много напредналите серии

Не Бубе, изгонен е заради Ананди. Когато го започнах от 1000 серия, Джаго живееше с Гаури в Момбай. Но вече беше низвергнат от семейството си. В последствие разбра, че тя го е лъгала през цялото време и я заряза, но семейството му не го прие - нещо яко е сгазил лука. Точно това и на мен не ми е ясно. Ганга и Санчи са след това.

# 63
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Значи сватбата с Гаури беше едно на ръка, страданията на Ананди друго, ама когато оная насъска Джаго за наследство, като преди това влоши сестрата на Калиани, нещата излязоха от контрол.
Баба ти изобщо не беше съгласна с брака му с Гаури, ама си насмете сърмите щото тя е виновна за всичко това. Гаури си го е преследвала за отмъщение с някаква нейна заблуда, че го обича.
Та баба 1-во го остави с Гаури в къщата, та да видел Джаго ква жена е загубил в лицето на Ананди, после изпуснах някой серии и се озовах когато беше извикан за едно "Дивали" в Джайсар и оная смотаната тръгна по него и се представи там бременна. Стана квот стана и пак изпуснах някой серии докато го видях как отива с Гаури да си търси наследството...Гаури беше много нагла и каза на Сумитра  "Виж кой спечели сега" Дадоха му дяла само защото беше казал, че ако не му го дадат, няма да се разведе с Ананди. Ей, тогава баба я прасна токя и се преобрази.
И тогава Джаго се оказа извергнат.

Марвелке, той замина сам да учи за доктор и там срещна Гаури.

П.П нямаш кой знае какви пропуски...онова беше боза.
Забрави за Гаури...така или иначе ще се яви за малко в сериите от минали месец.
Дреме ти...карай напред. То пък ти следиш всяка сюжетна линия...много си обстойна hahaha hahaha Joy

# 64
Значи сватбата с Гаури беше едно на ръка, страданията на Ананди друго, ама когато оная насъска Джаго за наследство, като преди това влоши сестрата на Калиани, нещата излязоха от контрол.
Баба ти изобщо не беше съгласна с брака му с Гаури, ама си насмете сърмите щото тя е виновна за всичко това. Гаури си го е преследвала за отмъщение с някаква нейна заблуда, че го обича.
Та баба 1-во го остави с Гаури в къщата, та да видел Джаго ква жена е загубил в лицето на Ананди, после изпуснах някой серии и се озовах когато беше извикан за едно "Дивали" в Джайсар и оная смотаната тръгна по него и се представи там бременна. Стана квот стана и пак изпуснах някой серии докато го видях как отива с Гаури да си търси наследството...Гаури беше много нагла и каза на Сумитра  "Виж кой спечели сега" Дадоха му дяла само защото беше казал, че ако не му го дадат, няма да се разведе с Ананди. Ей, тогава баба я прасна токя и се преобрази.

Дреме ти...карай напред. То пък ти следиш всяка сюжетна линия...много си обстойна hahaha hahaha Joy

newsm51   Сега вече светнах.

# 65
Ох, Психото се държи неадекватно...не сваляше очи от Ананди, чак семейството се озадачи.
Сега планира да свитне Шив, че с Винъс(Ананди) били родени един за друг. Покани ги на вечеря и мисли тогава да го убие... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Тоя е толко изперкал, че изобщо не вярвам да успее...как пък бърже взе решение, чак и плам няма...всичко на прима виста... Crazy Crazy Crazy

# 66

newsm51   Сега вече светнах.

И аз тъй, малко взеха да ми се избистрят нещата. Ама тя щото май по едно време и бандитка разказваше, обаче тогава тука беше още доста по назад. После зис се появи, тя почна пък да разказва съвсем от последните епизоди. После се връщаха по към другите му жени, та съвсем се обърках. Не можех да навържа коя след коя от жените е, ама сега вече ги по наредих и като върви и тука напред, ще схвана нещата. То много серии, много нещо направо краят им не се вижда. Абе тъпо е това с толкова епизоди. Да направят 100 епизода, пък да свърши, тая история може и в 50 да се събере ако са по час и половина примерно, вместо да се разтакават толкова. Те направо задминаха турските и латино сапунките.

# 67
Аааа, Бубе..индийците са ненадминати в разтъкаването...ще ти обясня образно защо?
Защото примерно като стане нещо, трябва да видим на цялата рода реакциите по лицата им минимум по 3 пъти...1-во трябва да ги дадат как реакцията избухва, да ги завъртят по няколко пъти, после трябва да ги дадат цветно и накрая черно-бяло... Crazy Crazy
Днес примерно, Ананди една минута и половина слиза по стълбите...в друг случай, 4 мин. мята ориз на 10м. от колата...пък в диалог докато единият участващ отговори на другия минава време...и куп други идиотщини в разтъкаването...
Та всичко това в куп пълни времето, минутите хвърчат и нищо не се случва...
Ей тук е проблема.

# 68
Ааааа, Шив ме кефи на мах. Не изпуска момент да я нападне от зад.  Joy Joy Joy Joy Joy
Е,за това Зиза  Hug  брои баклавата.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Па и аз да не остана по назад. Embarassed

# 69
Ааааа, Шив ме кефи на мах. Не изпуска момент да я нападне от зад.  Joy Joy Joy Joy Joy
Е,за това Зиза  Hug  брои баклавата.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Е, колко парчета изброи ма фога такава... Joy Joy Joy
А иначе, Шифко най-редовно се прай на Джугашвили Изотзадзе Joy Joy hahaha hahaha

# 70
Ааааа, Шив ме кефи на мах. Не изпуска момент да я нападне от зад.  Joy Joy Joy Joy Joy
Е,за това Зиза  Hug  брои баклавата.  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Е, колко парчета изброи ма фога такава... Joy Joy Joy
А иначе, Шифко най-редовно се прай на Джугашвили Изотзадзе Joy Joy hahaha hahaha

Абе може нищо да не съм изброила, ама и с празни очи не съм останала. За индийските разбирания за разкрепостеност, тоя пич направо бие по точки. Ако Анандито се не дърпа, не ми се мисли. Егати и посланието ще прасне тоя филм.  Joy Joy Joy Joy Joy
Ама кога знам да почна, а?  rotfImao rotfImao rotfImao

# 71
Значи тя се дърпа за пред Ората, ама кви послания ни пращат ко правят насаме... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Чак Шивко беше водил Ананди на образователно кино и на другата сутрин докат я натиска я пита кво научи от филма... Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 72
Значи тя се дърпа за пред Ората, ама кви послания ни пращат ко правят насаме... Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Чак Шивко беше водил Ананди на образователно кино и на другата сутрин докат я натиска я пита кво научи от филма... Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha

Язък му за традициите на тоя сериал

# 73
  • Истанбул
Аааа, Бубе..индийците са ненадминати в разтъкаването...ще ти обясня образно защо?
Защото примерно като стане нещо, трябва да видим на цялата рода реакциите по лицата им минимум по 3 пъти...1-во трябва да ги дадат как реакцията избухва, да ги завъртят по няколко пъти, после трябва да ги дадат цветно и накрая черно-бяло... Crazy Crazy
Днес примерно, Ананди една минута и половина слиза по стълбите...в друг случай, 4 мин. мята ориз на 10м. от колата...пък в диалог докато единият участващ отговори на другия минава време...и куп други идиотщини в разтъкаването...
Та всичко това в куп пълни времето, минутите хвърчат и нищо не се случва...
Ей тук е проблема.

Зизке, Hugте нали тез сериали са предназначени за женското население ,за домакините.Трябва да има разтакаване ,завъртане,смяна на цветовете.През това време домакинята посреща децата от школо,приготвя чай масала и пакора,прислугва на свекървата......какъв е изводът-такива влачения тип народна песен демек са повече от нужни. Mr. Green

# 74

Образователно кино  Shocked  "Кама сутра" ли им прожектират? rotfImbo rotfImbo rotfImbo До там не съм стигнала още. Е ти още едно послание......

Общи условия

Активация на акаунт