Мама глади и пере, НОЕМВРИйче скоро вкъщи ще реве - тема 9

• 41 551
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
Steddy, не се тревожи. И аз в петък отивам за предизвикване на раждане, и при мен не се знае дали ще може да протече нормално или ще се наложи секцио. Важното е, че всичко е хванато навреме. Успех!
Честито на мамите с бебчета Simple Smile

# 721
Steddy, всичко ще е наред!
Стискаме палци!  Simple Smile Praynig

# 722
Steddy, Sluncoo, стискам палци и на двете всичко да мине по най-добрия начин за бебчетата и вас. Чакаме добри новини  thumbsup

# 723
Sluncoo и на теб много стиснати палци и чакаме да се похвалиш с хубави новини.

# 724
Steddy, Sluncoo, стискам палци всичко да мине по мед и масло и да се гушкате със сладките ви бебоци!

Стиснете и едни палци за мен - вчера на консултацията доктора ми замери по-високо кръвно, а и отоците на краката не спадат. Утре пускам изследване за белтък в урината и мъж ми мери кръвното дав пъти на ден, доктора ми изписа и хапчета. В петък като излезнат резултатите ще се разбере дали от понеделник ще постъпвам в болница за седмица на системи  Sad
 Иначе бебо е добре  baby_neutral едър казва доктора, може и 4кг да мине до раждането, но то това божа работа, дупе да ми е яко, както се казва  Grinning Тонове, плацента, води - нормални, което много ме успокои  Party

# 725
  • Бургас
Steddy и Sluncoo, стискам палци всичко да е ОК.
Честито на всички мамчета, които вече гушкат съкровищата си! Нека са живи и здрави и много да ги радват.
Влизам да се похваля, че на 21.10 родих със секцио бебе Николета - 2720гр. и 47см. - малка принцеска  Heart Eyes На тези, които им предстои секцио искам да кажа, че болката не е кой знае какво и наистина всичко се забравя като си видиш вързопчето  Heart Eyes
Ние сме с електронен термометър, но за чело. Лошото е, че има определено място на което се мери и палаво детенце трудно може да се накара да застане на едно място за измерване. Препоръчвам от тези за ухо, защото са по-бързи и много точни (Педито е с такъв и когато се е налагало, е мерило температурата на малкия за секунди)
Сега малката е с жълтеница, надявам се да мине по-бързо. Глюкоза не иска да пие, а и като пие от шише се дави и едва и давам 5 грама на ден с лъжичка.

# 726
Сесил честита ви принцеса.Да е жива и здрава и бързо да наддава.На теб бързо възстановяване.
Скрит текст:
[/spoiler]

# 727
Момичета, благодаря ви много за подкрепата!!!  Heart Eyes
@ Sluncoo, стискам палци и на теб всичко да мине като по вода!
В първият удобен случай, ще пиша отново. Успех на всички мами, които са в очакване!

# 728
  • Бургас
Здравейте, мамчета! Чета ви отдавна и се радвам с вас, но не съм се включвала досега. Казвам се Весела, от Бургас, втора бременност, с термин 19.11. Имаме и кака на 5 годинки. Радвам се, че ви има, защото от 7-ми месец, когато започнах да влизам да чета, разбирах и минавах с вас болежките и радостите, които друг непосветен няма и не може да разбере или посъветва и така си спестих доста паника и тревоги Simple Smile  
Аз все още си работя и се грижа и за каката, сега имаме довършителни неща, свързани с апартамента и удобствата при появата на нов малък член, креватче и матраче купихме миналата седмица, стаята ни е готова, част от нещата за бебчо са от каката, остава ми да ги изпера и изгладя. Колички гледахме, но още не сме избрали, остават и някои дреболии за докупуване.
На всички мами, които вече се радват на рожбите си - честито, да са ви живи и здрави! На тези, които са в очакване тези дни - успешно и леко да мине.

# 729
Честити бебчета на мамa   s_u_n_y  мама desislava_231 и  мама *Sesil*  Hug Да са ви здравички малките и много да слушкат мама и тати  Heart Eyes

steddy и @ Sluncoo стиснати палчета и от мен! Дано всичко мине ок и така както искате вие.

За термометър не бях се замислила, мислих да купя каквото ми дадат в аптеката, но днес ще се разровя из интернет да вида какви са мненията.

При нас никакви симптоми за раждане, освен че вечер ме хващам някакви контракции придружени с болки, но мисля че това е от преумора от деня, защото на сутринта няма нищо  newsm78

# 730
Здравейте, мамчета! Чета ви отдавна и се радвам с вас, но не съм се включвала досега. Казвам се Весела, от Бургас, втора бременност, с термин 19.11. Имаме и кака на 5 годинки. Радвам се, че ви има, защото от 7-ми месец, когато започнах да влизам да чета, разбирах и минавах с вас болежките и радостите, които друг непосветен няма и не може да разбере или посъветва и така си спестих доста паника и тревоги Simple Smile  
Аз все още си работя и се грижа и за каката, сега имаме довършителни неща, свързани с апартамента и удобствата при появата на нов малък член, креватче и матраче купихме миналата седмица, стаята ни е готова, част от нещата за бебчо са от каката, остава ми да ги изпера и изгладя. Колички гледахме, но още не сме избрали, остават и някои дреболии за докупуване.
На всички мами, които вече се радват на рожбите си - честито, да са ви живи и здрави! На тези, които са в очакване тези дни - успешно и леко да мине.
Добре дошла Simple Smile Още една мама от Бургас Simple Smile Къде мислиш да раждаш, при кого, как Simple Smile

# 731
Sluncoo, стискаме ти палци и на теб всичко да мине добре!  Praynig
Честито бебче и на мама *Sesil* - да расте здраво и щастливо и да радва родителите си!

# 732
Сесил, честито бебче!  ura
Стеди и Слънчо, стиснати палци и от мен.
Някой беше писал за високо кръвно. Колко е високо? Аз също почнах да вдигам горната граница, но док не се впечатлява. Само допегит ми изписа и то по 1 на ден. От вчера обаче се опитвам и долната да вдигам...

# 733
Стиснати палци от мен за всички с проблеми на края. Praynig Дано всичко се оправи и да се родят здрави бебчета. Peace

Високо е кръвното над 140/90. Тогава се налага по често следене, ако се поддържа и лекарства.

# 734
Колко много хубави новини за бебета ! Честито на всички мнами !  1stroller newsm30 smile3541

За кръвното мога да кажа, че тук 140/90 за бременни го намират нормално ... от седмица съм така ...ходих до предродилно , мериха тонове и казаха  -ок си , за бременни в края се вдига ..та ако станело към 180/100 , тогава  #Crazy ....още малко остана , но най-тежкото като че ли .. тежичко , подутичко ... чакам с нетърпение да видя малкото човекче! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт