Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на майките с ин-витро относно спирането на лекарствата?
Какви са преживяванията на майките, които са преминали през ин-витро оплождане, с усещането на движенията на бебето?
Какви са преживяванията на майките по време на бременността със съня?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на майките с ин-витро относно спирането на лекарствата?
Майките, които са преминали през процедура за ин-витро опложданe, споделят различни преживявания относно спирането на лекарства. Някои от тях са спрели утрогестан и други лекарства в ранните етапи, докато други са продължили с фраксипарин и фолиева киселина в по-късните периоди. Освен това има майки, които са спрели дуфастон в 12-та седмица. Важно е да се отбележи, че спирането на лекарства може да зависи от индивидуалните нужди и реакции на организма и че консултацията с лекар е от съществено значение.
-
Какви са преживяванията на майките, които са преминали през ин-витро оплождане, с усещането на движенията на бебето?
Майките, които са се подложили на ин-витро опложданe, съобщават за различни преживявания по отношение на усещането за движенията на бебето. Някои от тях са усетили движенията още в 11-та седмица от бременността, докато други са ги почувствали по-късно, около 16-та седмица. Важно е да се отбележи, че усещането за движение може да варира в зависимост от индивидуалните физиологични характеристики и позицията на бебето в утробата.
-
Какви са преживяванията на майките по време на бременността със съня?
Майките имат различни преживявания по време на бременността със съня. Някои се оплакват от безсъние, често събуждане през нощта и трудности при заспиване. Други споделят, че спят в различни позиции, като например по корем или настрани, като някои предпочитат конкретни позиции за сън. Важно е да се отбележи, че преживяванията със съня могат да варират в зависимост от индивидуалните предпочитания и физиологични характеристики.
-
Какви са газовете и какво може да предизвика усещането за пърхане на пеперуда?
-
Какви са вероятните причини за усещането на къркорене по време на бременност?

Бебчето е добре и моята плацента е предна, вече е 110 гр. и почти 11 см. ако правилно съм чула
Ако може в първата страничка да ми сложите едно
Значи от двете таблици за пола - за сега е вярна за мен тази, която пуснахте във фейсбук 

, а иначе си позволявам и понякога чаша вино или бира. 
и докито и той това намеква
много е неприятно. Но-шпа и магнезий пиех и с първата си бременност цели 8 месеца, детето ми се роди съвсем нормално. Това са медикамети, които не са вредни, не се притеснявайте да ги пиете.
- 115 грама, дължината не я запомних, а за плацентата пък съвсем нищо не разбрах, а и гащите още не са ясни
Предния път доки каза да се подготвим за момиче, днес каза за момче, но не бил сигурен..... Поръча ми да си пийвам по една чаша червено винце и 50 гр. ракия и да не се втелосвам